Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gelir valla:)))
artık randevu veriyor eşim:)))
sanıyorum keçi boynuzu bazı hormanlarıda inanılmaz tetikliyor havada karada misali:)))))

tabiki onu söylüyorlar zaten, isteksizliğe iyi geliyor. muz, çilek bunları da ben tavsiye ederim :) muzun üzerine ceviz döküyorum bir de bal hafiften, oooohh :))

Herkese selammmm, nasılsınız. Gulsennnnnnnnnn kıssss sole bı goz gezdırdım hamılemısınnn. bız hala yat kalk dik modundayız bebem. darısı başımıza inşşşşş Allahımın izniyle:) ayy cok sevindirik oldum.

dalincim, benı seviyormussunnnnnn bende seni severim saol. ama nie bu kadar alındınız anlamadım. kızcagız alt tarafı temel tas demiş. sana gore olmayabilir ama ona göre oyle demekki. sen simdi kendini nie hemen bu kadar yerden yere vurdun ki temel taşlar kalsın gerisi gitsin gereksiz kalabalık falan die. bu forumda illaki herkesin kendine daha yakın buldugu kişiler vardır bu da belki ona göre temel taştır. hiç kimse demesin ki hayır bizim yok hepiniz aynısınız inanmammmm. bu kadar abartmayın. kızı uyarayım derken siz daha da kırıcı olmussunuz. relax. anaaaa nasıl bıraktık nası bulduk. accık idareci olun tatlı dille halledin cnm.:):)

lalinadanın kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum canım ben
yanlış kelimeler biraraya gelmiş sadece

evet canım agzın bal yesin::):)

yok ole bişi bu kadar sinir yapma. topicte herkes herkesi sever ama dediğim gibi 1-2 özel vardır. onlarda temel taştır. belki kızcagız onu demek istemiştir. sen kendini nie gereksiz kalabalık sayıyosun.

canım burda kimse kimseye YALAN dan umut vermio. İhtimaller uzerinde konusuluo. Kimsede yalandan umut verdiği için temel taş olmuyor.Sen burda bir "temel taş" lafını eleştiricen diye başkaeleştirilecek konu acmışsın farkında değilsin. Kaldı ki bu yazdığın yorumun bir kısmı da hiç hoş değil. Yazdıklarının tam olarak ne anlama geldiğini anladınmı onu bilmiyorum. Olumsuz bir seyi soylersin ama dikkatli kelimlerle söylersin. Bazıları pat diye soyluyor sırf doğrucu davut olmak için. Bu cok mu dogru. Burda kimsenin gitmesine gerek yok. Herkes kendini nerye ait hissediyosa oradadır zaten. Kimsenin kimseye git demeye de hakkı yok bunu ima etmeye de. Burada herkes ister bir gunluk forumcu olsun ister senelik birbirine bişi soruo öğrenio. dediğin gibi sevincni de üzüntüsünü de paylaşıo. Ama inanın SAMİMİYETLE yapıo bunu. Senin yorumun benı cok uzdu, cunku gercek dusuncelerini ogrenmıs oldum. Lutfen arkadaslar birinizin soyledigi bir seye kırıldıysanız, bunu ona anlatırken kelimelerinize dikkat ettin başka taraflar kırılmasın olur mu. Hepinizi degerlisiniz burda birbiriniz icin. Aynı yoldasınız. Bu kadar kucuk sebeplerden boyle kocaman kocaman laflar etmeyın yaa
kısssssssss dalin bu yorumları geç yaptım ama umarım temel taş mevzusu kapanmıstır.:):) amma takmısınız haa. neyse ben yenı gırdım o yuzden gordum yazım dedim. temel tasları bırakın ayol takılmayın bunlara. başka taşlarla uğrasın:)

Topic cok yogunum cok, giremiyorum buralara. uslu durun birbiriniz kırmayın haaaaaaaa:):)
lata cım şekerim nabıonnn nasılsınnn. herşey yolundamı. ben aynı doktora git gel, evde calısma devam, böyle gidiyor.Allah ın ıznıyle hayır haber aldıgımda temel tas olarak onu yapıstıracam topiceeeeee:):) Allah hepimize nasip etsin kızlar haırlı zamandaaaa

tabiki onu söylüyorlar zaten, isteksizliğe iyi geliyor. muz, çilek bunları da ben tavsiye ederim :) muzun üzerine ceviz döküyorum bir de bal hafiften, oooohh :))

ohhh vallaaa:)))
bizde çok şükür ki isteksizlik v.s. ilişkiye dayalı sorunlar hiç olmadı aksine ten uyumu çekiş bi harika,maşallah diyim:)
muz ceviz bal v.s. nin verdiğietkiyide biliyorum o yüzden ben haftasonları herhangi bir gün mutlaka meyve salatası yapıyorum hatta bazen eşim yapıyor getiriyor:)...
bolca kivi,muz,incir,elma,çilek doğruyorum minik minik ve üzerine al gezdirip dövülmüş ceviz ve fındık döküyorum süper ötesi oluyor,kesinlikle tavsiye ederim:)))

ne guzel yazmışsın. canım cekti:):):)

kızlar ben kuaföre gidiyorum bide mağazaya uğrayayım bebek ayakkabısı alim kocişe süprizzz

canım ben sana hayırlı olsun demiştim demii,hatırlamadığımdan yine demek istiyorumm..
Allahım sağ salim kucağınızı doldursun darısı en kısa zamanda bizlerin başına ..
aminnnnn

canım ben sana hayırlı olsun demiştim demii,hatırlamadığımdan yine demek istiyorumm..
Allahım sağ salim kucağınızı doldursun darısı en kısa zamanda bizlerin başına ..
aminnnnn

valla cnm bende hatırlayamasım çok saol cnm benim (amin). darısı sizlerin başına en kısa zamanda. hamilelerin duaları kabul olurmuş sizin için bol bol dua edicem canlarım

arkadaşlar ben yeni üyelerdenim ve size bir sorum olacak.14 şubatta adet olmuştum diğer adet dönemim ise 21 marttı.yani adetim oldukça düzensiz.mart ayında adet bitiminde fitil kullandım ve fitil kullanımdan sonra daha kolay hamile kalındığına dair duyumlar almıştım.bu ayın 14ünde korunmasız bir ilişkimiz oldu.ilişkiden sonra sürekli bir bel ağrısı ve ayaklarımda kasılmalar oluyor.eşim çok istiyor ama ben açıkcası henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sizce durum nedir???

Ne haber kizlar cilekler muzlar cevizler hersey olmasi gereken gibi:) hadi bakalim insallah bu cabamiz ise yarar kurler falan da ayni bende sogan kurumu bitirmeye son 5 gun kaldi artik kisti de onemsemiyorum arkadasim koca kistle 4 aylik hamileymisss yine yaziyorum cunku umudunu kaybedenlere umut olsun:)

özlemcim merhaba, bende aynen senin gibi düşünüyorum mevzu uzamasın diye cevap yazmamıştım ama sen yazınca dayanamadım :)

Kızlarr yeni bir liste hazırlamaya ne dersiniz? Tablolu bir şekilde hazırlayalım diyorum ben... Banu geldiğinde görevi tekrar teslim ederiz :) tabloya adını ekletmek isteyenler kullanıcı adı: ...... Yaşadığı şehir: ........ Son adet tarihi: ......... Beklenen adet tarihi: ......... Bilgilerini forumda paylaşırlarsa yeni tablomuzda yerlerini alabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…