Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bu süper bi görüntü.tebrik ederim :)))

Tebrikler canım bence bal gibi hamilesin. Hemen kan testi yaptır. Benim de son üç gün kaldı batıma Allah hakkımızda hayırlısını versin

tebrikler canımmm inşallah kanda da çıkıp netleşir gebeliğin pazar günü ve bugün DPO kaçtı canım.. yada adetin geçtimi ?? bende dün sabah yaptım bişey çıkmadı.. adetimde yarın :18: belirtim felanda yok bitek adet olcakmıi gibi karnım ağrıyor birde biraz akıntım var :44: hayırlısı olur inşallah hakkımızda

benimki çok silik çıktı cnm seninki baya belirgin keşke benimkide öyle olsaydı emin olurdum hamile olduğumdan ama şuan pek emin deilim
Vallaha benimkide SILIK ya.. hayirlisi artik..
oh oh işallah herkes hamiş kalır.bende çok sabırsızlanıyorum daha günüme 8 gün var kendimi zor tutuyorum gidip kan teti yaptırmamak için:)
Aiii insallah seninki positif olur
hahahaha bat ne? 5 nisan hastalanmam lazimdi, 13 gun geciktim.. yurt disinda yasiyorum ben, buranin bir testi canim.. Amin insallah allah butun isteyenlere versin
bence hamiş o hamiş oley oley oley:) tebrikler canım
Insallah canim, tam emin olmak istiyorum.. hayirlisi
bencede hamiş 13 gün geçmiş nasıl daynmış ben coktan kan testıne gitmiştim benım batta bugün daha kırmızı kart yemedım dün test yaptım hiçbişi çıkmadı umudum kırılıyo
Canim ben yurt disinda yasiyorum, burada doktor hastaneye sevk etmesi lazimn test icin, dun gittim doktora cok erken dedi, sen haftasonu test yap dedi.. bisey yapmak istemiyorlar burda.
canım senin günün geçtimi.yoksa daha varmı?
13 gun geciktim

Pazar gunu test yapmistim silik bile degildi, tek cizgi, bugun boyle cikti iste.
Bendede hic belirti falan yok

inşallah olmazsın canım ama 2 gün daha bekle olmazsan gene test yap.
inş canım beklemekte insanı yoruyor valla kafam düşünmekten kazan gibi

inş canım umudumuz boşa çıkmaz bende dün yaptım test hiç bişi çıkmadı benim gösümün ucları sızlıyor bir haftadırda kasık agrılarım var normolde adet olcagım zaman hiç belirti vermez ama

canım sen buna silik çizgimi diyorsunnn hamilesinnnnn bebişşşşş geliyorrrrrrrr çokkkkkk tebriklerrrrrrrrrrr ben bile heyecanlandım sabah sabah ne güzel bir haber böyleeee haydi halayaaa
günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım şans seninle olsun

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr bebiş haberiyle başladık güne inşallah devamı gelir ve bu ay hep hamiş haberleri alırız..Rabbim hepimize nasip etsinnn.AMİNNN...........

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar nasilsiniz yeni hamis haberimiz varmis cok sevindim Allah bizlere de nasip etsin InsAllah bu gun de yagmurlu buralar artik bunaldim resmen arkadaslarin da agzini ariyorum kisti cikartip hamile kalanlar mi dersinis mevcut kistle hamile kalanlar mi umuduma isik oldular resmen mutlu gunler kizlarr:)

hahahaha inanamiyorum, doktoru aradim, bi test daha yap dedi, oglende kanina bakariz. calisiyorum su an, 3 saat sonra ara verip hemen test yaptiracam bitane daha..
Hakkimzda hayirlisi.. ama hala hamilemisim gibi hissetmiyorum, bi acayibim

fundurtan, merhaba, nerelerdesin seen :) bat larımız çok yakın olduğu için merak etmiştim ben de seni, acaba sen de bnm gibi dayanamayıp yaptın mı test diyee?

Ben pzts akşam bi test yaptım, ilk anda değil ama bi 5-10 dk sonra baktığımda 2. silik çizgi belirmişti, sonra ben dedim ki, yanlış olabilir bu, dün de yeni bi test yaptım, ama yine akşam, yine silik 2. çizgi, hem de 5 dk. olmadan pıt diye çıktı, ama silik tabii,, Babyke inki gibi değil.. dün Düzen Lab. ı aradım, adetten 1 gün gecikince kan testi yapıyolarmış, artık bend e cumayı beklemeye karar verdim, bakalım nolucak.. içimden bi ses acaba diyo, ama fazla kaptırmak da istemiyorum! bakalım nolucak :)

benimde dün yaptığım teste çizgi görebilmek için öyle bi bakışım vardıki ordaki şeriti bile gördüm

hahahaha inanamiyorum, doktoru aradim, bi test daha yap dedi, oglende kanina bakariz. calisiyorum su an, 3 saat sonra ara verip hemen test yaptiracam bitane daha..
Hakkimzda hayirlisi.. ama hala hamilemisim gibi hissetmiyorum, bi acayibim

geçmez şimdi 3 saat ne yapsak saatleri 3 saat ilerimi aldırsak

ayyyyy canımmmm kesin hamilesin benceeee hadi inşaaalllaahhhhhhhh bende yaptım test yapmaz olurmuyum hiç bende bişey çıkmadı ama teste öyle bi bakışım vardıki belki silik milik bişey görürüm diye ordaki şeriti bile gördüm belirtin varmı canım senin :26:

bu güzel haberleri okudukça bende kendi kendimi hamile sanıyorum durduk yere biyerlerim aqrıyor canım bişeyler istiyor vs... sizden önce ben doqurucam bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…