- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.501
günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa
Allah yardımcın olsun canım dualarımız senınle...hadı sen sevin bizide sevindir:)))
günaydın kızlar ben birazdan kan vermeye gitcem dönüştede yeniden idrar testi alıp tekrarlicam bakalım bugün ne çıkıcak dua edin banaaaaa
Merhaba canim,
Dogum kontrol hapi biraktim mart basi, sonra hastalandim,
5 nisan hastalanacaktim hastalanmadim.. bugun 13'cu gecikme günü
Pazar gunu test yapmistim tek cizgii
Herzamanmi böyle SILIK oluyor aceba?
Insallah pozitiftir
inşallah hayırlı haberlerle dönersin seastire..
bugun gecikmemin 13cu gunu canim.. doktoru aricam birazdannn..Babyke, ben doğum kontrol hapı sonrası durumla ilgili pek bilgi sahibi değilim.. ben sadece hani pazar daha adetin geçmemiştir negatif çıkmıştır, bugünlerde de geçince ya da az kalınca 2 çizgi görünmüştür diye düşündüm amaa, inan ki yanlış yönlendirmek istemem.. bence sen bir doktora git..
Bu arada, hep byle silik mi çıkıyo demişssin ya, gerçi ben çok net bi çzigi görmedim daha ama :/, bence senin çizgin o kadar da silik değill, tersine net..
Hani karşılaştırayım dersen, 81. sayfada lata nın testinin fotoso var, bi ona bak istersen, o testin sahibi şu anda 6 haftalık hamile :)
Vallaha bilmiyom dogrumu test, seninki benimki gibimi cikti?inş canım benim adetim geçeli 18 gün oldu dün bi test yaptım silik çıktı bakalım bugün ne çıkıcak
hadi hayırlısı bakakım.sonucu bize hemen yaz
bugun gecikmemin 13cu gunu canim.. doktoru aricam birazdannn..
Vallaha bilmiyom dogrumu test, seninki benimki gibimi cikti?
Günaydin kizlarr
Ben pazar günü test yapmistimm negatif cikti.. silik bile degil yani, tek cizgi :18:
Bu sabah gene yaptim, silik ciktiii... bu ne demek oluyor kizlar? :26:
Neolur cevap yazinHeyecanlandim vallahaaa
Eki Görüntüle 393128
canım basbaya var ıkıncı çizgi bebiş geliyor inş senın bat ne zamandı benım bugun bat dün yaptım hiç birşey yoktun testın markası ne birde onu sorayım allahım inş seni ve tüm istiyenleri sevindirsin güzel haberlerle gel inş
bence hamiş o hamiş oley oley oley:) tebrikler canım
bencede hamiş 13 gün geçmiş nasıl daynmış ben coktan kan testıne gitmiştim benım batta bugün daha kırmızı kart yemedım dün test yaptım hiçbişi çıkmadı umudum kırılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?