- Konu Sahibi pembemasal
- #4.381
ya bende kasık ağrısı akıntı göğüs damarlarında belirginleşme uyku hali ne bilim ister sitemez ümitlendim...sende çok kötü bir kasık ağrısı olmuş dün geçmişi okudumda benimde sol kasığım çok felaker...yumurtlama dönemine yordum ama silik çıkınca ümitlendim...yarın sabah okula gitmeden tekrarlayayım bakalım...birde erken gebelik testi aldım onu uygulayacam ama adetime 4 5 gün kala uygulayayı dedim amaaaaaaan inşallah bende hamileyimdir...eğer öyleysem yarın sabah tenefüste kan vermeye giderim valla akşama da öğrenirim inşallah güzel sonuç çıkarda okuldan glir gelmez hemen sizlerle paylaşırım...
evet tatlım benım ayagımın uzerıne basamaz oldum bende belırtı bunlardııı bak ıstersen testın foto orda 81.sayfada...bende cok umıtlı degıldım ama adetımı beklemk ıstemdım cok umutlenıyordum kırmızıları gorunce dunyam yılkılıyordu erknden yap tatlım bence hamılesn ama hayırlısı olmazsada uzulmek yok yıne bızler hepımzı budayız pes etmek yok:)yarın aksam okurum ıns gzuel sonuclar alırız hepımızden bende dr gıdcegım dua edın kızlar banadaaa:))))