Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlaRRR belkı konunuzla alakası olmayacak hatta buyuk sacmalık olcak ama sormam lazım bu soruyu sızlere ben bebıs haberını almıs alalı esımle bır yakınlasmam olmadı kokrtum bebıse zararı olb hanı cok erken dıye ama dun bozduk bu dusunceyı ılıskımden sonra dısarı gelen spermle bırlkte cok hafıf kahvernegı leke gelmıs camsırıma bı zararı olmamıstır degılmı hem bu ısı ne zman baslayıp ne zmana kadar bıtırmelıyız nette arastırdım ama sakıncası yok dıyorlar uygun pozısyonlarda old surce yıne de tecrubelı bayanlar cvp verırse sevınırım...

ben teste yarım saat 1 saat sonra değil, 10-15 dk sonra baktım, zira yaptığım testte de 15 dk. içinde yazıyordu, ErginSena ısrarla 5 dk. diye belirtmiş, arkadaşlar testten teste bekleme süresi değişebilir, hani içeriğinde ne yazıyo, kaç dk diyo, dikkat edin bence..

lata, senin 6 gün önce yaptığın testteki 2.çizgi nasıldı? kalın mıydı oldukça?? yani bnmki sanki ince uçlu kırmızı kalemle çizilmiş gibi, ama şuanda hamile olan bi arkadaşım dedi ki, eğer bişey olmasa değil 15 dk, 24 saat de beklesen 2. çizgi yerine hiiç bişeycik çıkmaz dedi :)

bakalım artık, cuma adet günüm, olmazsam regl, kan testi yaptırıcam hemen.. negatif enerji verenlere de hiiç takılmadan umutla beklicem :)

inşallah hepimizin Allah gönlüne göre verir kızlar..

tatlım neye yalan soyleyeyım ben 5 dk sonra cıkan teste guvenmıyorum benım kullandgım testede 10 dk ıcınde cıkması lazım dıyordu ondan sonrakı cıkan cızgının onemı yok etkısını korumuyor test denılyordu...benım cızgı gayet normaldı ıstersen topıgın ılk sayfalarında benım test foto vardı ama kacıncı sayfa old bılmıyorum bulabılırsen bır bak....

dalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................:()))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,

canımmm yaaaaa ne kadar güzel bir haber buuu... Allahım bugün ne güzel bi günn... Maşallaahhhhh çoook sevindimm canım benimmm.... İnan çok mutlu oldum şuanda.... :))))))

son adet tarıhın 15 mart dersek 4 hafta 5 gunluk hamılesın :)))))))))))))))

keseyı gorursun ınss.ayy ne heycanlıdır o ılk an bılırım.tadını cıkar tatlım ınss hıcbır sorun olmadan bıtırırsın gebelıgını

inşallah canım yaa,, daha eşime söylemedim akşam söylicem,, ayyy süper bişey bu ya.. Allahıma şükürler olsun,,,

canım ben cıkayım sımdı kızımın uykusu geldı bıraz uyuyalım oglan uyuyoken.gelırım genee.tekrar tebrık ederım tatlım allah tamamına erdırsın ınsssss

Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin canım.. aramızda 2 hafta var şimdi dimi canım..

Dalinnn gülsen cevap verin yaw,hiç mi beni merak etmiyonuz :((
zaten kimse kalmadı topikte:(((((

ayy dur kız ne oldu .ben gormedım valla bısey.kotu bısıymı var

yok hayatım hötü bişey yok :)) telaşlanma :)) ayy topiği açar açmaz gülseni okudum cok mutlu oldum..

canım bende dün doktora kontrole gittim benim yumoşlar çatlamış,doktor progestan verdi onu kullanıyorum.öyle yani beklemedeyim canım....sen nasılsın canım,çocuklar nasıl ?

canım yumoşların çatlamış inşallah ikizlerin olur,...

:)))))gulsen dunben ne dedım sana :)))waalla ıcıme ayan olmustu senın gebe old ayyyyyyyy cok hos haberrrrdı waalllaha super bır bebsı gelıyor gulsenımmm:)ay gamze duysa ne yapar delı olur kız mutluluktan beklıyordu oda senı o nerelerde neyse gzoun aydın datlummmm:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım ya dün söylüyordun.. çok şükür dediğin çıktı bitanem.. ay çok mutluyum ne güzel bir duygu ama birazda şaşkınım ne yapcağımı bilemiyorum..

kızlaRRR belkı konunuzla alakası olmayacak hatta buyuk sacmalık olcak ama sormam lazım bu soruyu sızlere ben bebıs haberını almıs alalı esımle bır yakınlasmam olmadı kokrtum bebıse zararı olb hanı cok erken dıye ama dun bozduk bu dusunceyı ılıskımden sonra dısarı gelen spermle bırlkte cok hafıf kahvernegı leke gelmıs camsırıma bı zararı olmamıstır degılmı hem bu ısı ne zman baslayıp ne zmana kadar bıtırmelıyız nette arastırdım ama sakıncası yok dıyorlar uygun pozısyonlarda old surce yıne de tecrubelı bayanlar cvp verırse sevınırım...

iyiki sordun bu soruyu tatlım benimde verilecek cevaplara ihtiyacım olcak.:)))

canımmm yaaaaa ne kadar güzel bir haber buuu... Allahım bugün ne güzel bi günn... Maşallaahhhhh çoook sevindimm canım benimmm.... İnan çok mutlu oldum şuanda.... :))))))

sağol canım benim inşallah darısı senin ve isteyen herkesin başına....tez zamanda sizede bu güzel duyguyu tattırsın Allahım....

inşallah canım yaa,, daha eşime söylemedim akşam söylicem,, ayyy süper bişey bu ya.. Allahıma şükürler olsun,,,

Allahım hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin canım.. aramızda 2 hafta var şimdi dimi canım..

canım yumoşların çatlamış inşallah ikizlerin olur,...

evet canım ya dün söylüyordun.. çok şükür dediğin çıktı bitanem.. ay çok mutluyum ne güzel bir duygu ama birazda şaşkınım ne yapcağımı bilemiyorum..

iyiki sordun bu soruyu tatlım benimde verilecek cevaplara ihtiyacım olcak.:)))

sağol canım benim inşallah darısı senin ve isteyen herkesin başına....tez zamanda sizede bu güzel duyguyu tattırsın Allahım....

:))tattlım tahmınımız dogru cıkmıs ıste ne mutlu bızlere haberı alınca sersem gıbı olyorsun haklısın ben hala oyleyım ılk defa yarın dr gıtcem bıraz heyecan basldı bende de:)bakalım ın gzuel haberlerle donerız ıns....

:))tattlım tahmınımız dogru cıkmıs ıste ne mutlu bızlere haberı alınca sersem gıbı olyorsun haklısın ben hala oyleyım ılk defa yarın dr gıtcem bıraz heyecan basldı bende de:)bakalım ın gzuel haberlerle donerız ıns....

inşallah canım... bu 9 aylık süreç hepimiz için güzel ve sağlıklı geçer bebişlerimiz içinde tabi.... latacım ya çok güzel bi duygu birde kanda görürsem çok rahatlayacam...

çok sevindim cnm gözün aydın

teşekkür ederim arkadaşım darısı isteyen herkesin başına,,,,AMİN....

inşallah canım... bu 9 aylık süreç hepimiz için güzel ve sağlıklı geçer bebişlerimiz içinde tabi.... latacım ya çok güzel bi duygu birde kanda görürsem çok rahatlayacam...

teşekkür ederim arkadaşım darısı isteyen herkesin başına,,,,AMİN....

ne zman gıdeceksın kan tahllıne gıtsen ya bır satlık ızın al cık walla aksama kocıse nasıl soyleyceksın:)

ne zman gıdeceksın kan tahllıne gıtsen ya bır satlık ızın al cık walla aksama kocıse nasıl soyleyceksın:)

canım akşam gitcem doktora eşimle,, daha kendisinin bunda haberi yok ama.. ayy bilmiyorum tatlım nasıl söylesem testi yemek masasında tabağının içine mi koysam;))) Allahım ne iğrenç oldumm.:))) bilemedim valla ama ben görür görmez söylerim herhalde :))))

canım akşam gitcem doktora eşimle,, daha kendisinin bunda haberi yok ama.. ayy bilmiyorum tatlım nasıl söylesem testi yemek masasında tabağının içine mi koysam;))) Allahım ne iğrenç oldumm.:))) bilemedim valla ama ben görür görmez söylerim herhalde :))))

tabaga bırakılırmı be :)))mıkrop senı ama elıne sıkıstır faala bırseyler yap ya oyle bat dıye soylme ne bıleyım bır ortak bırsey bul ıste:)

canım akşam gitcem doktora eşimle,, daha kendisinin bunda haberi yok ama.. Ayy bilmiyorum tatlım nasıl söylesem testi yemek masasında tabağının içine mi koysam;))) allahım ne iğrenç oldumm.:))) bilemedim valla ama ben görür görmez söylerim herhalde :))))

hahahahaha çom alemsin gülsen :)))) canım çok çok sevindim ama inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsın:)) optum cok

kızlarrr bahar geldı arkdaslarımızın hepsı ucup gıttı mart topgı gıbı degıl orda nasıl kaynardık kaynasırdıkk sımıd cok sessız bu saatlerde buralar nasıl kalabalık olurdu can atardım gırmek ıcın sımıdıde ıs yok guc yok kımse yok arkadıslllerrrr nırdesnızzz yahuuu:(((((((:

Son düzenleme:
Slmlar,
Bende bu ay bekliyorum,varsa da 5-6 günlüktür sanırım.
Benim 8 yaşında oğlum da var.Çok zor karar verdik 2.ciye..:))
Hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Folit asite başlayan varmı aranızda,bende bugün almaya başlıcam hep unutuyorum :)
2-3 gündür de midem boş gibi,baş ağrım var.Havalardan diye düşünüyorum belkide psikolojik olabilir.Regl dönemim geçerse test yaptıracağım.

Son düzenleme:
tabaga bırakılırmı be :)))mıkrop senı ama elıne sıkıstır faala bırseyler yap ya oyle bat dıye soylme ne bıleyım bır ortak bırsey bul ıste:)

:)))) çok pis oldum dimi:)) canım bebişimin ağzından bişeyler yazmayı planlıyorum.. bakalım akşam olsun yapcam inşallah güzel bi süpriz...

inş cnm test silik çıktı bu sabah

silik çıkması kesin kabul ediliyor canım inşallah yarın bunun kanıtını alırsın... tabi bende alıırım...

hahahahaha çom alemsin gülsen :)))) canım çok çok sevindim ama inşallah kan testinde de istediğin sonucu alırsın:)) optum cok

inşallah ilkbhrcım inşallah.. bi sorun çıkmaması için dua edin canım yaa...

kızlarrr bahar geldı arkdaslarımızın hepsı ucup gıttı mart topgı gıbı degıl orda nasıl kaynardık kaynasırdıkk sımıd cok sessız bu saatlerde buralar nasıl kalabalık olurdu can atardım gırmek ıcın sımıdıde ıs yok guc yok kımse yok arkadıslllerrrr nırdesnızzz yahuuu:(((((((:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
evet latacım ya banu yok özlem belus hayaletcasper onlarda yok gelsinler artık dimi ama...

Back