Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

oyyy ne güzel ya valla sizin haberleriniz beni çok sevindiriyor
gülsende hamişmiş:48::48:

senınde olacak kuzummmm cok ıstıyorum ya hepınızın akrnı burnuna degsın bı bılsenızz nasıl ıstedıgımı hep ekndım ıcınd eıl sızın ıcınde cok ıstıyorummmm

evet oda verdı bugun guzel haberı kuzucum havalardaydı sevıncten :)

ErginSena valla moral bozan diye seni kastetmedim, burdan biri bile degill, benle ne alip veremedigin olucak :( kizmayin emi, valla tanlis anlatmisim, diyorum ya, temel tas konusunda haklisiniz, ozur dilerim, ama dedim ya, demek istefigim degerliler degildi, hepiniz bnm icin cok degerlidiniz. Ya bi de ben giderim demedim ki, oyle mi dedimm? gitmemm, daha paylasilcak cok sey var, ama artik daha dikkatli yazarim, dikkat ederim.

sen deqil temel taşlar diye ayırım olursa dalin giderim dedi..

bazı topiklerde kaçıncı denemeleri olduqu hamilelerin doqum tarihleri falan yazıyor..geniş bir liste hazırlarız çokta güzel olur:34:

evet nasıl bır sey yapabılırız acaba fotosop bılgım vardır fotografcı oldugumuzdan dolayı.pc me kurayımda bakalım nasıl bırsey cıkarabılırız.yada elınde hazır bulunan varsa bulabılırse oda olur.

himm, anladimm, Dalinn nereye gidiyoo, hic bi yere birakmaz bu topik onu. umarim kalmamistir yanlis anlasilma, hepimiz icin allahin hep gonlumuze gore vermesini dilerim, iyi aksamlar herkese.

yok hayır tatlım kalmadı yanlıs anlasılma falan fılan.her toplulukta oluyo ıste bu tıp seyler hem anne kızalar bıle bazen tartısabışlıyor.ben eger bu ayrım varsa gıderım demıstım.senı kırdıysam sende kusuruma bakma.ama sende olsan kırılırdın bak bundan cok emınım :)))

kızlar sonunda yedim kafayı :1: kendimi dinleye dinleye vücut kendini hamile sanıyor :30: akşam üstü çubuk kraker aşerdim giyindim markete gittim aldım geldim ve yedim :56: eşimde eminim kafayı sıyırdıqımı düşünmüştür :41: aqrıyarak beni kandıran kasıklarım ve çubuk kraker isteyen sevgili midem...ay sonunda kırmızı kartı görünce sorarım ben sizee :47::47:

kızlar sonunda yedim kafayı :1: kendimi dinleye dinleye vücut kendini hamile sanıyor :30: akşam üstü çubuk kraker aşerdim giyindim markete gittim aldım geldim ve yedim :56: eşimde eminim kafayı sıyırdıqımı düşünmüştür :41: aqrıyarak beni kandıran kasıklarım ve çubuk kraker isteyen sevgili midem...ay sonunda kırmızı kartı görünce sorarım ben sizee :47::47:

amaan bosver hepsı ayrı heyecan ıns gormezsın kırmızıyı bende kırmızı gormeye hasretım :) 7 aydır adet gormedım bır sefer gordum hamıle kaldım 9 ay gene gormem ıns.

3 vakte kadar herkes hamıle kalacak ınss

kızlar bana bı rehamet coktukı sormayın bı kotu oldum sankı ellerım tıtremeye basladı bıseyler yemem lazım sanırım hepınızı coook optum gelmeye calısırım gene duzelırsemm.

amaan bosver hepsı ayrı heyecan ıns gormezsın kırmızıyı bende kırmızı gormeye hasretım :) 7 aydır adet gormedım bır sefer gordum hamıle kaldım 9 ay gene gormem ıns.

3 vakte kadar herkes hamıle kalacak ınss

bugün arkadaşım geldi fal kapattım..3 vakte kadar dileqin olacak dedi :8: hangi 3 vakit... 3 günmü 3 haftamı 3 aymı yoksa 3 yılmı :37: fala inanma falsız kalma maksat muhabbet :6:

kızlar bana bı rehamet coktukı sormayın bı kotu oldum sankı ellerım tıtremeye basladı bıseyler yemem lazım sanırım hepınızı coook optum gelmeye calısırım gene duzelırsemm.

dinlen canım sen birde ikizlerin var yorma kendini fazla..herşeyede gerilme..bişeyler ye bastırsın mideni...öpüyorum seni iyigeceler cnaım bende fazla kalmıcam :16:

al bendende o kadar... her ay farklı sahne ama aynı hazin son:D

irmegan sesin soluqun çıkmıyor hayatım yoksa bize çay demlemeyi gittin :23::23:

oyyy caniiim beni dusunurmusteee :) siz gelin ben size cay demekle kalmam neler yaparim neler :) esim kurstan geldi yeni yemek yedik cnm... sofrayi bile kaldirmadan hemen bi bakayim diye geldim adim gecmis :) ben bi sofrayi kaldirayim bide sigara iceyim hemen gelirim kizlarr....

al bendende o kadar... her ay farklı sahne ama aynı hazin son:D
şaka bir yanada kasıklarım kopuyor aqrıdan...soqan suyunun etkisi hala geçmedi demekki...markete gittim geldim dedim ya...sanki 9 aylık hamile gibi yürüyorum aqrıdan..
kızlar nerdesınız bukadar mısınız hep gündüz daha yogun oluyor. yoksa herkes mesaide miii:)

canım pc açıktır arkadaşlar başında deqildir..arada gelip yazarlar...onlar gelene kadar benimle idare etsen :51:

Back