Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar 4 gündür acayip bir öksürüğüm var dün akşam çok kötüydüm bide baş ağrısı saplandı nolur noolmaz diye ağrı kesici içmicektim ama eşim zorla içirdi gerçi parol içtim bişey olmaz inşallah... belki bi dahaki ayda korunmaya başlarım.. bu bebek işi benim çok psikolojimi bozdu (( istemiyorum artık bebek felan...

cnm öksürük için balla karabiberi yada tarçını karıştır ye ii gelir

canım paylaştım ya... neyse tekrar yazayım

,Detaylı bilgi almak için internet sitemiz Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU adresimizdeki iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

birşey sorucam arayanlar olursa haber versin kaç kişi gerçekten ciddiye alıp araştırma yapacak sadece linki öğrenmeklemi kalacak.
yoksa yinede kullanılmaya devam mı edilecek bebişleriniz ne kadar önemli merak ettim?

cnm öksürük için balla karabiberi yada tarçını karıştır ye ii gelir

neler yapmadımki herşeyi yaptım ama geçmedi.. bide karabiber bende gıcık yapıyo ve daha çok öksürüyorum... sinüzitte var evde yatıp dinlenmeye çok ihtiyacım var ama maalesef çalışınca bu istek hayal olarak kalıyo dün akşam 9 buçukta uyumuşum sonra bi öksürük tuttu 2 saat uyuyamadım

ewet canim kaliniyor ama kistin ne olduguna bagli. Zararsiz olanlar engel yaratmiyor hatta dogumda patliyor çogu.

ben örneğiyim zaten cnm banada doktor kistin var demiştim ama önemli deil çok küçük tedaviye gerek yok demişti ve o ay hamile kaldım ben cnm

izin alma gibi bi durumun varsa al cnm.

kızlar ben kaçtım
işlerim var yapayım ugrayabilirsem ugrarım yoksa akşam artık cunku yemege kayınvalideye gecicem
akşama kac sayfa okursam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…