- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.241
öncelikle herkese günaydınlarrrr.... :)))
canım senin adına çoook sevindim... Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin.. bizlerede dua et olurmu..??
seastire cimmm inşallah sonucun pozitife çıkar cnmm.... Bence bi kan testi yaptır derim ben.. en azından için rahatlasın :)
hayırlısı cnm benimm... ne günler bekledik biz burda 2 gün dediğin nedirki güzelim... inşallah sonucun pozitif çıkar
inşallah
doktorun boyatma diyormuş boyatma istersen :26: yinede bi araştır belki ara bir yol bulursun
kan testine gerek kalmadı pazar kadın dogumcuyle görüştüm bene bebegimin ultrasyon resmini verdi :))
(seastire) bu dediğin nedir cnm
harıkasın tatlım allah gonlune gore versın hepmıızın ıns tatlım ıns senınde herkezın yakında bebsılerınızı kucagımıza alırız walla tatlım dusuk oluyormus dedıler sogan kuru yzunden bılmıyorum ben yarın dr gıtcem bende bır sıkıntı varmı emın olcagım ama kullanılmayannıck dıye bır arkadasımız var oda sogan kuru ıle hamıs kaldı gayet saglıklı devm edıyor bendede oyle kanama falan yok bende oyle gıdyorum acıkcası kzıalrın yorumları benıde korkuttu ama hayırlısı olsun herkez ıcın bızım bebıslerımızıde korusun rabbım...
kan testine gerek kalmadı pazar kadın dogumcuyle görüştüm bene bebegimin ultrasyon resmini verdi :))
(seastire) bu dediğin nedir cnm
tatlım boyatmazsam berbat sacım görseniz bu sacla hamileysem naıl geçircem hele dogum neyse cok uzun düşündüm ama oyy artık bi istişare yapatım
slm ben yeni üyeyim 17 günlük evliyim dün bende test yaptırdım doktor 3 haftalık hamilesin dedi ben bişey anlayamadım nasıl 3 haftalık oluyo
slm ben yeni üyeyim 17 günlük evliyim dün bende test yaptırdım doktor 3 haftalık hamilesin dedi ben bişey anlayamadım nasıl 3 haftalık oluyo
canım ya linggi bekliyoruz paylaşırmısın
yani erteleyimmi şimdi ya kafam karıştı heee iyiceCanim doktor hamile kaldiktan sonra ilk 3 ay boyatmayin diyor cocugun gelisimi icin sonrasinin bi zarari yok
arkadaşlaaaaarrr bişey sorcam. benim bu gün adet günüm. ama normalde 4-5 gün erken olurdum, bu ay gelmedi daha, yani normal döngüme göre 4-5 gün gecikmiş durumda. SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN TAHLİLİ YAPTIRAMADIM. BEN DE EVDE test yaptım, saatler geçti ikinci çizgiden eser yok. kafama takılan şu, dün sabah idrarıyla test yaptığımda ilk yarım saat içinde silik çigi çıkmıştı, saatler geçtikçe belirginleşti. bugünkinde neden bir şey yok? sabah idrarıyla yapmadığım için mi acaba?
bugün sağlık ocağı için vakit geçti cnm... yarına gidersin artık sabırla beklemen gerekecek
arkadaşlaaaaarrr bişey sorcam. benim bu gün adet günüm. ama normalde 4-5 gün erken olurdum, bu ay gelmedi daha, yani normal döngüme göre 4-5 gün gecikmiş durumda. SABAH SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM KAN TAHLİLİ YAPTIRAMADIM. BEN DE EVDE test yaptım, saatler geçti ikinci çizgiden eser yok. kafama takılan şu, dün sabah idrarıyla test yaptığımda ilk yarım saat içinde silik çigi çıkmıştı, saatler geçtikçe belirginleşti. bugünkinde neden bir şey yok? sabah idrarıyla yapmadığım için mi acaba?
InsAllah canim benim sen endiselenme herkeze ayni etkiyi yapmaz ki canim oyle kotu dusunmeyin hemen hem cok tehlikeli olsa tv lerde bagira bagira anlatilmaz birsey Allah sana hayilrisiyla sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin bizlere de Allah katindan nur yuzlu kiz ve erkek evlatlar nasip etsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?