- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.201
kızlar merhaba! ben dün yazmıştım, daha bat ıma 4 gün var ama test yaptım negatif çıktı diye, cvp veren arkadaşlarıma teşekkür ederim!
Ama şöyle ki, bi 5-10 dk sonra teste tekrar baktığımda çook silik de olsa 2. çizgi görünüyo kızlar! eşim de gördü, psikolojik olarak görmüyorum yani! :)
Çok heveslenmek istemiyorum ama sanki adete 4 gün var, daha değerim düşük diye silik çıkmıştır belkii, ama bi taraftan da adet gecikmesi olmadan idrar testlerinin sonuç vermediğini bildiğimden ümitlenmek istemiyorum..
Düzen laboratuarını aradım, gecikme var mı dedi, yok dedim, o durumda test yaptırmanızın pek bi anlamı yokd edi, biz 1 gün gecikmelere test öneriyoruz dedi, bakalım cuma günü yaptırıcam!
Bu arada en güvenilir lab bence Düzen Lab. dı her şehirde de vardır sanırım, test te 59 tl miş, bilgi olsun diye yaozıyorum..
Keşke yüklemeyi bilsem de test imin fotosunu size yüklesem, bilen varsa tarif edebilir mi??
canım soqan suyu rahimi çok güzel temizliyor hatta bazı kişilerde rahim duvarının incelmesine neden oluyor bu durumda embriyonun tutunmasıda güçleşiyor...ve birçok kişi sırf bundan dolayı düşük yaptı..bu ay bu topiktede bikaç arkadaşımız düşük yaptı..ben bunu göze alamadıqım için bıraktım..hamile kalıp sevinmek bikaç gün sonrada düşük yapıp üzülmek istemiyorum...kızlar ben sayfadan çıkıyorum ama şu soğan suyuna daha tam karar veremedim yaa hala muallaktayım lütfen önerenler veya önermeyenler yazsın rica ediyorummmmmm:44::44::44:
kızlar merhaba! ben dün yazmıştım, daha bat ıma 4 gün var ama test yaptım negatif çıktı diye, cvp veren arkadaşlarıma teşekkür ederim!
Ama şöyle ki, bi 5-10 dk sonra teste tekrar baktığımda çook silik de olsa 2. çizgi görünüyo kızlar! eşim de gördü, psikolojik olarak görmüyorum yani! :)
Çok heveslenmek istemiyorum ama sanki adete 4 gün var, daha değerim düşük diye silik çıkmıştır belkii, ama bi taraftan da adet gecikmesi olmadan idrar testlerinin sonuç vermediğini bildiğimden ümitlenmek istemiyorum..
Düzen laboratuarını aradım, gecikme var mı dedi, yok dedim, o durumda test yaptırmanızın pek bi anlamı yokd edi, biz 1 gün gecikmelere test öneriyoruz dedi, bakalım cuma günü yaptırıcam!
Bu arada en güvenilir lab bence Düzen Lab. dı her şehirde de vardır sanırım, test te 59 tl miş, bilgi olsun diye yaozıyorum..
Keşke yüklemeyi bilsem de test imin fotosunu size yüklesem, bilen varsa tarif edebilir mi??
Ben adapazarı merkez ve hala ordayım dur sana memleket havası yollıımmm hooooooohhh:)) ayy sogan kurude yapmıstım pardon yaaa ahahahahahahah
Canim akinti yaptigi icin bebegi dusurebilir ama hamile kalmadigin surece kullanabilrisin
canım biraz daha bekle bakalım inşallah güzle haberler alırsınEki Görüntüle 392383 belli olmuyo kızlar resim de yaaa
evet canım yaaa kesin bende kafayı sıyırdım
çok erken zaten kendi kendimede diyorum ne alaka diye anlamadım vucudum benimle dalga geçiyo galiba
soğan kürü hamile kalındığını öğrenince bırakılacak birşeyse ben tamamen mantiken bakıyorum tabiki hamilelikte tehlikeli ve düşük yaptırıyorsa neden kullanılıyor ki o zaman.
hamilelik düşünülmediği bir zaman kullanılıyorsa etkili olabilir onu bilemem ama bile bile hem kürü uygulayıp hem bide düşük yapıp hemde neden diye sorgulamak yanlış bence.
bile bile lades diye buna denir herhalde
Eki Görüntüle 392383 belli olmuyo kızlar resim de yaaa
canım biraz daha bekle bakalım inşallah güzle haberler alırsın
kesinlikle katılıyorum canım..
ben silik cizgi goruyorum
umarim cizgin koyulasir degerin artar ve hamilesindir
ay inş inş yaa. ama hamile kalırsam bu bebişiminde kalp atışları başlamama yada başlasa bile beslenememe gibi bi durumu var cnım 9 ay boyunca tedavi olmam gerekiyomuş. inş bişe olmaz
canım sen sakın kür falan kullanma..zaten durumun rsikli daha çok bebeqini riske atma tamammı canım
kızlar şimdi dr.saraçoqlundan mail gelmiş bana;
soqan kürüyle ilgili şikayetlerimi anlatan bir mail atmıştım...ve şimdi cevap yazmış.... diyorki ''soqan kürü kullandıktan sonra hamilelik düşünülüyorsa incir kürü yapılmalı''...dikkat edin kızlar soqan kürü kullanılırken hamile kalın demiyor kür bittikten sonra incir kürü kullanarak hamile kalın diyor...birde kürün nezaman yapılacıqını yazmış ve hamile kalmak için başka kürlerinde olduqunu sitesini ziyaret etmem için birde link yollamış...
soqan kürüyle ilgili şikayetlerimi anlatan bir mail atmıştım...ve şimdi cevap yazmış.... diyorki ''soqan kürü kullandıktan sonra hamilelik düşünülüyorsa incir kürü yapılmalı''...dikkat edin kızlar soqan kürü kullanılırken hamile kalın demiyor kür bittikten sonra incir kürü kullanarak hamile kalın diyor...birde kürün nezaman yapılacıqını yazmış ve hamile kalmak için başka kürlerinde olduqunu sitesini ziyaret etmem için birde link yollamış...
amannn hayırısı canım mayısta güzel haberler alırsın inşallahselam lalinada ben bu akşam itibari ile kırmızıları görmüş bulunmaktayımdaha ne kadar bekleyeceğiz ya offfffffff moral falan kalmadı bende.... artık napim kısmet diilmiş inşallah senden güzel haberler alırız
canımmm sıkma canını neyseki tedavi yada adı neyse başlıcaksınız inşallah en kısa zmanda Rabbim kısmet eder canımiyi aksamlar kizlar ::: umarim herkez iyidir .cok yogunum su siralar anca girebildim..benim kirmizilar gorundu bugun yine .bu sabah doktorum beni aradi tel la mail atmistim ona gecenlerde offffffff baya agladim artik beklemek istemiyorum dedim tedavilere baslansin artik neyim var ogrenmek istiyorum dedim tuolerimi kapali yumurtammi yok vs.neyim varsa bilmek istiyorum dedim...anliyorum seni dedi nihayet ayin 25 inde gel jinekolog kontrolrinden gecirelim seni dedi neyin var yok bakalim dedi ohhh bekle bekle 10 ay oldu ya yumurta degil ben catlicam artik....ehhh simdide ayin 25 ni sayacam ..hayirlisi artik umudum mayisa kaldi
belk yerleşme lekesidir canım hadi hayırlı haberlerle gelpembe masalcım sana yine bişey sorcam cnmtabi başka bilgisi olan arkadaşımda cvp versin ben dün sabah kırmızılar geldi demştim ya lavaboda peçeteye gelmişti. ama ondan sonra ne gelen var nede giden cnm anlamdım
kız Allah seni napmasın malesef bukadar yayın yaptım ama tık olmadı pöfffffGünaydın günaydııın günaaaydınlar herkescıklere nasılsınız şekerlikler:))) ben sabah namazda gırdım kımsecıkler yoktu gecmısınızı okudum durdum vay sizin geçmişinizi:)))) yaa aklıma bısı takıldı dunden gayrı sogan kurunun dusuklerle sonuclandıgını okudum bende bugun 8.gunum devam etsemmı acaba kociş bırak dıyor bak kımılerını söktürüyor dun gece yumurtladım eger tuttuysakı öyle umuyorum acaba sökermi yaaa oooff şuan aygazda suyu hazırlıyorum ammaa içip içmemekte muallaktayım ne yapsam kızlar bır fıkır verın banaaa....bu arada nuran hala calısıyor galıba hahahahahah ortalıklarda gorunmuyor:)))
canım umutlandırmak istemem ama gecen yıl bu zmanlar bi arkadasım 10 gün gecikti test yaptı negatif doktora gitti muane oldu hem alttan hem üstten negatif 2 kutu adet sökücü içti tık yok tam 1 ay sonrasında hamile oldugu ortaya cıktı nur topu gibi oglu var şimdi ...bekle bakalım sendeadetim zaten gecikeli çok oldu cnm 6 nisan olmam lazımdı 9 nisanda doktora gittim adet söktürücü vardi 12 nisanda bitti ilaç dün sabah ta adet olcam sanırım dedim çünkü afedersin lavaboda peçeteye kan geldi ondan sonra bişey gelmedi ne gelen var nede giden cnm
negüzel bir haberrrcuma günü bademciklerim şişmişti doktora gittim bana 7 tane pelesilin yazdı bende 13 nisanda det olacaktım bugün 14 nisan olmadım cıkarmı dedim idrar testi yaptırdı
eve gittim yazttım sonuçları beklemeden hastaydım diye saat 11 uyandım hastaneyi aradım sonuç nedir dedim pozitif dediler nasıl hamilesiniz nasıl yanı gebesiziz dediler ben havalara uçtum sonra koşarak alt kattaki ablamın evine gittim kapıyı tekmeliyorum actı ne oldu ne oldu diyor minik yiyenim ellerinden tuttum gözlerine bakarak sana kardeş geliyor onu çok sev tamammı dedim
oda teyze nerde getir oynayayım diyor 3 yaşında kendisi dedim az daha bekle büyüsün gelecek seversin tamam dedi sarıldım öptüm her yanından bana diyor nereye koydun çıkar o çizgi filim izlerken laura yıldızı var orda kızım bekle gelecek dedim inandı mutlu oldu
ablam annem herkes şokta inanamadılar sonra öptülar beni kutladılar
pazar sabahı abim eşi sonra erkek kardeşim annem babam ablam yiyenim eşi kuzenim ve kız arkadaşı herkes bende kahvaltı yaptık kalabalık bir aileyle olmak güzel bi duygu seviçlerde paylaştıkca büyüyormuş
pazartesi izinliydim kadın doktoru buldum gittim kadın buyurun dedi şikayetim yok ben sizinle tanışmaya geldim dedim konuştuk sonra ultrasyonla baktı minicik 3 haftalık görüntüsünü verdi eve götürdüm eşim şaşkınlıkla baka kaldı nasıl yani bebegimmi ama nasıl olur dün öğrendim bügün resmi bende dedim haftaya kalbini dinleyecem masada 15 dk hareketsiz kaldı sonra bana kendini yorma otur ben ileri hallederim deyip endişe etmeye başladı bügün işe geliyorum 1 adet yumurta peynir zeytin ve elma koymuş bunları yee sağlıklı beslen diyor pantolunumun belli sıkmıyor demi diye kontrol ediyor allahım sen nazardan koru ve rabbim herkese tatdır bu sevinci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?