- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.181
canım 10 gün önceden testte çıkarmı :26:
kendimizi hamile sanıyoruz canımuçurduk sonun kafayı hepsi bendede var bu belirtilerin ama kesinle bu kadar erken belirti vermez benimde bat 30 nisan...
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda güzle müjdeni duyarız
canım ben kızımda 3-4 gün bu şekilde lekelenmeler gördüm..hatta normal reql sanmıltım ama üstüne görmüşüm...
inşallah canım... banada reql olunca geçebilir dedi doktor bakalım inşallah kurtuluruz....
canım doktor bukadar erken keseyi göremez mümkün deqil...
canım sen geçen yıl hamile kalmışsın peki bebeqin oldumu şimdi 2.ciyimi düşünüyorsun...
tamamen haklısın bu düşüncelerinde canım..embriyo zaten hemçok küçük hemde savunmasız...kürle birlikte akıp gidiyor...en tehlikeli zamanda kür uyguluyoruz...hamile olduqumuzu öqrendikten sonra bıraksak ne olucakki zaren birçok arkadak 5-6 haftalıkken düşük yapıyor..önemli olan bebeqin en başında saqlam tutunması...
kalp atışları başlamadı bebeğimin cnm kürtaj oldum
kızlar acaba yanılıyo olabilirmiyim sanki2. çizgi çıktı gibi ama tam belli olmuyo sanki silik gibi yaaa
canım resmini yüklesene bizde bakalım...
canım 10 gün önceden testte çıkarmı :26:
kendimizi hamile sanıyoruz canımuçurduk sonun kafayı hepsi bendede var bu belirtilerin ama kesinle bu kadar erken belirti vermez benimde bat 30 nisan...
hoşgeldin canım umarım en kısa zamanda güzle müjdeni duyarız
canım ben kızımda 3-4 gün bu şekilde lekelenmeler gördüm..hatta normal reql sanmıltım ama üstüne görmüşüm...
kalp atışları başlamadı bebeğimin cnm kürtaj oldum
canım inşallah bu sefer yüzün güler saqlıkla alırsın bebeqini kucaqına....
nasıl oluyo bilmiyorum ki elim ayağım titriyo valla kızlarrr
canım resmini yüklesene bizde bakalım...
ayyy ben de sana çok güldüm tek hamilelik olsun da benim kociş zaten demeden yapar şüphelerimiz bile olunca benden çok kendi dikkat ediyor bana:)Anladim canim o zaman gelsin bebis kollari sivasin kocis ben ne bulasiklara dokunurum ne camasirlara ne temizlige:) Hurremmm donemine gecis yapmak istiyorum
adetim zaten gecikeli çok oldu cnm 6 nisan olmam lazımdı 9 nisanda doktora gittim adet söktürücü vardi 12 nisanda bitti ilaç dün sabah ta adet olcam sanırım dedim çünkü afedersin lavaboda peçeteye kan geldi ondan sonra bişey gelmedi ne gelen var nede giden cnm
kızlar acaba yanılıyo olabilirmiyim sanki2. çizgi çıktı gibi ama tam belli olmuyo sanki silik gibi yaaa
canım inşallah bu sefer yüzün güler saqlıkla alırsın bebeqini kucaqına....
ya arkadaşlar bi ilaç varmış romanyada satılıyormuş adı branca ursului çok ucuz bir ilaçmış interfiliteyle ilgili duyan var mıııııııı
kızlar günaydın benim bugün yumurda15 olmuş artık tüp bebekten vaz geçtim normal yolla denemek istiyorum diplomasız doktor olduk adeta
kızlar ben sayfadan çıkıyorum ama şu soğan suyuna daha tam karar veremedim yaa hala muallaktayım lütfen önerenler veya önermeyenler yazsın rica ediyorummmmmm:44::44::44:
sakaryalımsın julye 54 gorunce heyecan yaptım bır anPP
evet ama istanbuldayım canım sende mi
tamamen haklısın bu düşüncelerinde canım..embriyo zaten hemçok küçük hemde savunmasız...kürle birlikte akıp gidiyor...en tehlikeli zamanda kür uyguluyoruz...hamile olduqumuzu öqrendikten sonra bıraksak ne olucakki zaren birçok arkadak 5-6 haftalıkken düşük yapıyor..önemli olan bebeqin en başında saqlam tutunması...
bildiğimden kullandığımdan değil meraktan soruyorum hamile kalınca kürü bırakmak gerekliymiş.
yumurtlama sürecinde başlıyo regli sürecine kadar devam etmek gerekiyormuş.
peki kürün uygulandığı zaman hamile olma ihtimalinin olduğu bir süre değilmi zaten? hamile olduğunu öğrenince bırakılması kafamı karıştırdı?:44::44:
nasıl oluyo bilmiyorum ki elim ayağım titriyo valla kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?