• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Günaydin arkadaslar :3:
Size bir sorum daha var, bugün gecikmemin 12'ci günü, 5 nisan adet görmeliydim.. :26: (dogum kontrol hapi mart'ta biraktigim icin olmadim bence:18:)
Telefonumda program var, eger ben 5 nisan adet görseydim ozaman Ovulasyon tarihim 19 Nisan olacakti, ama adet görmedigim icin bu tarih'te gecerli degildir dimi? :20:
Artik ya hastalanim yada test pozitif göstersin ya :18: (2 test yaptim gecen hafta ve pazar günü)

Atesim:
15/04 = 36,9
16/04 = 36,7
17/04 = 37,0

Son düzenleme:
pembe masalcım sana yine bişey sorcam cnm :( tabi başka bilgisi olan arkadaşımda cvp versin ben dün sabah kırmızılar geldi demştim ya lavaboda peçeteye gelmişti. ama ondan sonra ne gelen var nede giden cnm anlamdım

canım bütün yumurtalarınmı kistli senin...hiç normall yumurtan yokmu yoksa bu ay sadece 1 yumurtanmı olmuş...

Yok canim sadece 1 tanede doktor normal kist de degil dedi bu kucuk sivi kabarcigi dedi senin vucudun degil ilac yapmis bu patlar gider dedi adete kadar ya da adet sirasinda InsAllah:)

Günaydın günaydııın günaaaydınlar herkescıklere nasılsınız şekerlikler:))) ben sabah namazda gırdım kımsecıkler yoktu gecmısınızı okudum durdum vay sizin geçmişinizi:)))) yaa aklıma bısı takıldı dunden gayrı sogan kurunun dusuklerle sonuclandıgını okudum bende bugun 8.gunum devam etsemmı acaba kociş bırak dıyor bak kımılerını söktürüyor dun gece yumurtladım eger tuttuysakı öyle umuyorum acaba sökermi yaaa oooff şuan aygazda suyu hazırlıyorum ammaa içip içmemekte muallaktayım ne yapsam kızlar bır fıkır verın banaaa....bu arada nuran hala calısıyor galıba hahahahahah ortalıklarda gorunmuyor:)))

Günaydın günaydııın günaaaydınlar herkescıklere nasılsınız şekerlikler:))) ben sabah namazda gırdım kımsecıkler yoktu gecmısınızı okudum durdum vay sizin geçmişinizi:)))) yaa aklıma bısı takıldı dunden gayrı sogan kurunun dusuklerle sonuclandıgını okudum bende bugun 8.gunum devam etsemmı acaba kociş bırak dıyor bak kımılerını söktürüyor dun gece yumurtladım eger tuttuysakı öyle umuyorum acaba sökermi yaaa oooff şuan aygazda suyu hazırlıyorum ammaa içip içmemekte muallaktayım ne yapsam kızlar bır fıkır verın banaaa....bu arada nuran hala calısıyor galıba hahahahahah ortalıklarda gorunmuyor:)))

kızlar günaydın.cnm bence sen devam etme ne olur ne olmaz :( bende de iltihap var.soğan kürü nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo bilgisi olan varsa yazabilirmi

kızlar günaydın.cnm bence sen devam etme ne olur ne olmaz :( bende de iltihap var.soğan kürü nasıl yapılıyo ne zaman başlanıyo bilgisi olan varsa yazabilirmi

ıltıhap ıcın bırebır dıyorlar adetının bıttıgı gun baslıyacan orta boy soganı 4 de böl 1.5 su bardagı kaynarek soganlarıda at 5 dakka daha kaynat (hazır su olacak)ılıyınca ıcecen ılıktan sıcak gıbı ac karnına sabah aksam ıctıkten sonra yarım saat sonra yemek yıyecen 15 gun devam edecen bırakacan sonrakı adetıne 10 gun kala tekrar devam edecen ben boyle yapıyorum gercekten ıltıhapları sokuyor ama bebegımıde soker dıye korkuyorum:((

ıltıhap ıcın bırebır dıyorlar adetının bıttıgı gun baslıyacan orta boy soganı 4 de böl 1.5 su bardagı kaynarek soganlarıda at 5 dakka daha kaynat (hazır su olacak)ılıyınca ıcecen ılıktan sıcak gıbı ac karnına sabah aksam ıctıkten sonra yarım saat sonra yemek yıyecen 15 gun devam edecen bırakacan sonrakı adetıne 10 gun kala tekrar devam edecen ben boyle yapıyorum gercekten ıltıhapları sokuyor ama bebegımıde soker dıye korkuyorum:((

sağol cnm bende deneyim.ama sen gebelikten şüpheleniyosan yapma bence.

olurmuki cnm ama 9 unda doktora gittim bişe olsa çıkmazmıydı

ya inşallah öyledir bence git bi kan tahlili yaptır.bikaç ay önce benimde başıma geldi.lekelenme şeklinde oldu sonra 2 gün hiç olmadı bende yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm tahlil yaptırdım negatif çıktı ve ertesi sabah adetim oldu :( yani bekliyuoruz ya vücut bizimle dalga geçiyo olabilir.ama inşallah seninki bebiş habercisidir cnm.bence tahlil yaptır.

inş öyledir cnm çünkü geçen senede adet söktürücü kullanmıştım ilaç bitmişti 10 gün bile geçmişdi ve ben belirtilerimden şüphelenip test yapmıştım potizifdi umarım şimdide öyle olmuş olsa keşke

Ben su an yapiyorum canim zaten sogan kurunu daha az once ictim:) yemeklik sogan kirmizi beyaz degil yemeklik normal orta boy sogani al kabuklarini soy sonra onu 4 e 5e 6ya 10 a kadar bol ve klorsuz su dan 1 bucuk bardak ilave et kapagi kapali bir sekilde 5 dk kaynat yemek yemeden 2 saat once ic gunde 2 kere bunu tekrarla her asamada taze sogan soyulur ve kaynatilir ben faydasini gordum mu adet olunca doktora gidip bakicam canim ama baya akintim oluyor agrim da yok bu kurden bir cok hamile kalan arkadasimiz var ve adetin 7 ci gununden basla ilk ay 15 gun 2 ci ay 10 gun 3 cu ay 10 4 cu ay 10 olarak icilir ve son olarak ta hamile oldugunu ogrendigin zaman kuru birak ki bebegin dusmesine sebebiyet vermesin

olurmuki cnm ama 9 unda doktora gittim bişe olsa çıkmazmıydı

canim bazen ultrasonda yanilta biliyor benim bi arkadasim hamileymis doktor kist bu demis dusmesini bekiyicez sonra basak bi doktora gitmis hamilesiniz demis hakkaten de belirtilerini tasiyormus :) beni de bi dokotor yatinilti verdigi yuksek dozda ki ilac kist yapti yani tipta yok yok :)Hayirlisi

Valla bebis ben iciyorum Latacigimin izindeyim:)

canim bazen ultrasonda yanilta biliyor benim bi arkadasim hamileymis doktor kist bu demis dusmesini bekiyicez sonra basak bi doktora gitmis hamilesiniz demis hakkaten de belirtilerini tasiyormus :) beni de bi dokotor yatinilti verdigi yuksek dozda ki ilac kist yapti yani tipta yok yok :)Hayirlisi

ay valla beni heyecanladırdın cnm ya adet söktürücüde yapmış olma ihtimali varmı sence cnm çünkü adet söktürücü içtim ben

bilgisi olan varmı kızlar adet söktürücü ilaç yüzünden olmuş olabilirmi acaba . valla çok heyecanladırdınız beni

Ben su an yapiyorum canim zaten sogan kurunu daha az once ictim:) yemeklik sogan kirmizi beyaz degil yemeklik normal orta boy sogani al kabuklarini soy sonra onu 4 e 5e 6ya 10 a kadar bol ve klorsuz su dan 1 bucuk bardak ilave et kapagi kapali bir sekilde 5 dk kaynat yemek yemeden 2 saat once ic gunde 2 kere bunu tekrarla her asamada taze sogan soyulur ve kaynatilir ben faydasini gordum mu adet olunca doktora gidip bakicam canim ama baya akintim oluyor agrim da yok bu kurden bir cok hamile kalan arkadasimiz var ve adetin 7 ci gununden basla ilk ay 15 gun 2 ci ay 10 gun 3 cu ay 10 4 cu ay 10 olarak icilir ve son olarak ta hamile oldugunu ogrendigin zaman kuru birak ki bebegin dusmesine sebebiyet vermesin

bildiğimden kullandığımdan değil meraktan soruyorum hamile kalınca kürü bırakmak gerekliymiş.

yumurtlama sürecinde başlıyo regli sürecine kadar devam etmek gerekiyormuş.

peki kürün uygulandığı zaman hamile olma ihtimalinin olduğu bir süre değilmi zaten? hamile olduğunu öğrenince bırakılması kafamı karıştırdı?:44::44:

ayy kızlar ya allah inşallah çabalarımızı görür.bende geçen ay ovulasyon testi aldım.14.gün pozitif çıktı.ama şimdi erken gebelik testi yapıyorum negatif :( bat 21 nisan yani benim hayallerim bu ayda suya düştü.önümüzdei ayda soğan kürünü deniycem.rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmez.isteyen herkese nasip eder

ayy kızlar ya allah inşallah çabalarımızı görür.bende geçen ay ovulasyon testi aldım.14.gün pozitif çıktı.ama şimdi erken gebelik testi yapıyorum negatif :( bat 21 nisan yani benim hayallerim bu ayda suya düştü.önümüzdei ayda soğan kürünü deniycem.rabbim inşallah dualarımızı geri çevirmez.isteyen herkese nasip eder

ovulasyon testı kac lıracık şeker:))

Back