- Konu Sahibi pembemasal
-
Arkadaşlar bakıyorum da kimileri işte değerim 100 çıktı sonra 263 filan bunları nasıl ölçüyoruz ne değeri bunlar ?? Anlamadm yahuu cahilliğin gözü kör olsun hahahah :)
slm kızlar bende 2. bebişi istiyorum ilk ayımızı tutturamadık bakalım nisanda neler olacak.. çokta umutluydum 5 gün gecikmişti drumda kanda çıkıcak kesin demişti ama 6. günü malesef adet oldum ve bugün ciğer gibi parçalar geliyor anlamadım sizdede oluyormu böyle??
hoş geldin safi bende hiç anlamam ama anladığım kadarıyla kan tahlili yaptırıyosun dr o sonuçlarda yazan değerler
Onlar hamiş arkadaşlar tatlım. Kan testi sonucundaki BHCG denen hormon değerini söylüyorlar, hamileyken salgılanan bir hormon ve katlanarak ilerler.. Doktorlar o değere göre de ne kadarlık hamile olduğunu anlarlar..:)
mrb kızlar bende 1.5 yıldır bebeş istiyoruz bu ay rahim filmi çektırdım nısan ayından unutluyum benım bat 18 nisan inş tüm istiyenlerle bırlıkten benım beşimde gelir allah yardımcımız olsun:21
slm kızlar bende 2. bebişi istiyorum ilk ayımızı tutturamadık bakalım nisanda neler olacak.. çokta umutluydum 5 gün gecikmişti drumda kanda çıkıcak kesin demişti ama 6. günü malesef adet oldum ve bugün ciğer gibi parçalar geliyor anlamadım sizdede oluyormu böyle??
sağol Banucuum...
amin inş tüm isteyenlere nasip etsin allahım anneliği.. birkaç yerde okudum erken düşük olabilirmiş filan acaba dedimm olabilirmiki??
Kafanı hiç bulandırma öyle şeylerle.. Evet bazı hamilelikler biz farkında olmadan sonlanır, vücut o döllenmiş yumurtanın sağlıklı olmadığına karar verir ve adetle birlikte vücuttan atılır.. Ama sürekli acaba öyle mi diye düşünmek iyi bişey değil.. Oluruna bırak.. bir bebişin var bu demektir hamile kalabiliyorsun ve herşey yolunda, o yüzden hiç stres yapmana gerek yok bence arkadaşım:) Stres bu işi geciktirir sadece:)
ne güzel sözler banu sağol valla arkadaş adına ben teşekkür ederim
:)) teşekkür ederim.. Bazen bilginin fazlası bizi strese sokuyor, o yüzden rahat olmaya çalışmamız lazım hep beraber:) İnşallah fazla bekletmez bizi.. aralık sonundan beri deniyorum henüz bir şey yok:) Bakalım ne zaman gelecek benim haylaz bebiş:)
hayırlısı olsun.. bende mart ayında denedim olmadı nisana bakacam ...bi kızım var bide oğlan olsun istiyom
İnşallah gönlüne göre olur tatlım, oğluşun gelir göbüşüne..İlk aydan tutmaması çok normal, daha çok yenisin yani sen:) Fazla da beklemezsin inşallah:)
selam nasilsiniz hanimlar ...
iyiyiz hayatım:) sen nasılsın? kociş evde ara ara kaçamak yapıp gelip bakıyorum buraya.. hayıt tohumunu bulmuşsun sevindim.. hadi bakalım inşallah çabucak işe yarar bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?