- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.761
canım çok teşekkür ederim..çok geçmiş olsun Allah boş şifalar versin inşallah...
hiçbişeyim yoktu canım..reql biteli 1 hafta oluyor 2 gündür bir aqrıki sorma...akşam ölüyorum sandım...soqan küründen olabilirmi diye düşünüyorum..doktorda içme sakın dedi...neyin vardı ki canım...hatırlatmak istemem ama eğer anlatmak istemezsen anlarım yani
aynı aqrı iştee....dün beni öldürüyordu nerdeyse...o aqrıya eşimde apandistim patladı falan sandı...şükürelr olsun bu sabah çok iyiyim yeniden doqmuş gibiyim...iyi geceler kızlar
yaa 2 gündür kasıklarım agrıyordu ama şuan resmen regli olcakmısım gibi yani yumurtalıklarımınagrıdıgını resmen hissediyorum kasıklarım patlıcak resmen daha reglim biteli 1 hafta oluyor anlamadım bu nedir oyyy dayanamıyorum yhaaa
hayırlı haberlerle gel canımyarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.
karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım
ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir
gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum((
sabah bir de akşam canımselam kızlarrr....
keçi boynuzu kürünü biz düzenli içemedik,yani eşim:))
akşamdan akşama içirsem olurmu
sabah bir de akşam canım
senin sat neydi tatlım
karışık birşey gerçekten ama çözmem lazım
ben ocak doğumlu olsun istiyorum bu ay bakalım inşallah ocağa yetişir
küçük bir ilçede kalıyorum. çevremde herkes de öğrendi. Güya kimseye haber vermeyecektik hemen. sağlık ocağındaki hemşire herkese beni soruyormuş, kayıt için:) toplumsal baskı hissediyorum anlayacağın yarını atlatsaydım.
gece uyumadımkı uyanayım.sabahta cocuklar uyanınca mecbur kalktım.gece 12 bucuktan 4 e kadar kustum durdum kustum rahatladım yedım gene kustum bole surdu gıttı ıcım dısıma cıktı.suan ole acımkı sıcak sımıt dedın.canım cektı ama yesem nolcak gene kusacam.ne zaman bıtecek bu kusmalar yarab sıkayet etmıyorum ama mutsuz edıyo benı cok.hıc bısey yıyemıyorum.nedır bunun caresı hamıleler kılo alıyo ben verıyorum((
Canım sen hamilesin galiba ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.. Evet nil hanım iyi kuzenimin doktoru.. Ben güler e gittim memnun kalmadım tülin e gitmeyi düşündüm ama çok yoğun olduğu için hemen randevu vermiyolar bende tülin hanımin eski eşi kazım bey e gidiyorum bakalım hayırlısı olsun
bir haftadır vardı canım.hemen gittim zaten ilk önce yerleşme lekesidir deni.sonraki gittiğimde düşük tehlikesi var dedi.bende size söylemesi çok dikkat edin sakının.ben fazla dikkat edemedim.ama şimdi bir tuvalete kalkıyorum o kadar annem yanıma geldi bana bakmaya.Allah razı olsun her işimi yapıyor.afedersin doktor kabız bile olma dedi.bakalım hayırlısı olsun.herşey Allahtan ben tedbirimi alıp Allaha tevvekül etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kızlar bana yardım edin nolur..
en son adet başlangıcım 31 mart.şüpheli ilişkiden sonra da 10 gün geçti ama 3 gündür,kahverengi,pembe ve bazen kan gibi akıntım var bu nedir?hamile olabilirmiyim (inşallah)
ilk bebişimiz çok istiyoruz ama bu aradaki kanam beni korkutuyor,yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba omu bilmiyorum.
ŞİMDİ KAN TESTİ YAPTIRSAM ÖĞRENEBİLİRMİYİM OLASI GEBELİĞİ??
kızlar bana yardım edin nolur..
en son adet başlangıcım 31 mart.şüpheli ilişkiden sonra da 10 gün geçti ama 3 gündür,kahverengi,pembe ve bazen kan gibi akıntım var bu nedir?hamile olabilirmiyim (inşallah)
ilk bebişimiz çok istiyoruz ama bu aradaki kanam beni korkutuyor,yerleşme kanaması diye bişey varmış acaba omu bilmiyorum.
ŞİMDİ KAN TESTİ YAPTIRSAM ÖĞRENEBİLİRMİYİM OLASI GEBELİĞİ??
yaa kızlar inşallah yerleşme kanamasıdır,o kadar çok istiyorum ki..ama bu kanama korkutuyor beni...
normalde adetimi malesef çok düzenli olamıyorum,bazen 29 gün bazen 30-32 günde bir oluyor.
bekleyim diyorum bu kanı gördükçe korkuyorum ya düşük falansa diye:-((
size oldu mu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?