Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gecmiş olsun canım bende mart ayında kürtaj oldum 4. haftamda lekelenmem oldu 1 hafta yattım ama gene lekelenmem baslımıstı ve düşük yapım bebegim gelişmemiş
ama üzülmedim veren Rabbim alan Rabbim...inşallah şimdi tekrar bebek istiyoruz...busefer Rabbim ömürlü ve saglıklısından nasip eder inşallah
sende sakın üzülme yat dinlen yiyecek ekmegi varsa saglıklıysa inşallah kucagına alırsın

kızlar siz konyada mısınız:)) tülin ve hikmet konyanın tanınmış doktorlarından da:))

evet ben konyadayım:)sen demı konyadamısın....ıkı doktor cok ıyı dıyorlar bırde nıl hanım ıcınde bakalım ben dr bayan olmasını ıstıyorum ama bakalım hayırlısı

iyi geceler kızlar
yaa 2 gündür kasıklarım agrıyordu ama şuan resmen regli olcakmısım gibi yani yumurtalıklarımınagrıdıgını resmen hissediyorum kasıklarım patlıcak resmen daha reglim biteli 1 hafta oluyor anlamadım bu nedir oyyy dayanamıyorum yhaaa

allah korusun tatlımm dualarımız senınle allah yardımcın olsun nezamandan berı lekelenmen vardı canım ıyıce sıddetlenmıs keske cok erken gıtseydın tatlımm....cok gecmıs olsun allahım korktuguna ugratmasın..

Arkadasim gecmis olsun. Bana da ilk basta dusuk teshisi koyup eve gonderdiler, guvenmeyip aksam baska doktora gittim. Iyi ki gitmisim Dusuk falan degil dedi. Ben mol gebeligi gecirdim. Ultrasonda kese yoktu ve duzensiz formlar var dedi doktor. betam gittigim de 20000deydi ertesi gun oglene kadar 47000e cikti. Acilen kurtaja aldi ve patalojiye gitti kurtaj ciktilarim.

Bence bekleme ve baska bir doktora da git. Korkutmak istemem ama bu isin kotu taraflari da var. Internete yaz mol gebeligi diye bulursun. Sebebi ise dollenen yumurtanin zarini kapatmayip bir suru spermin yumurta icine girmesinden oluyor.

ya ben de aynı durumdayım,benim biteli bir buçuk hafta oluyor ama senin gibi kasıklam ağrıyor,belim ağrıyor.bende anlamadım nie...eğer bir şey öğrenirsen beni de bilgilendirir misin...

ya ben de aynı durumdayım,benim biteli bir buçuk hafta oluyor ama senin gibi kasıklam ağrıyor,belim ağrıyor.bende anlamadım nie...eğer bir şey öğrenirsen beni de bilgilendirir misin...

tamam canım yaa sende bişi ögrenirsen haber et ama valla cok fenayım yaaa sanki regli olcakmısım ama bi türlü sökülmüyormus gibi

tamam canım yaa sende bişi ögrenirsen haber et ama valla cok fenayım yaaa sanki regli olcakmısım ama bi türlü sökülmüyormus gibi

Bende hamile olmama ragmen hastalanacakmisim gibi sislik ve agri oluyor. Bizim bir abla yertestigi icin ilk baslarda oyle hafif agrilar olur dedi. Ama coksa bilemem. Birde goguslerim hic bu kadar buyuk ve aci verici olmamisti. Karnim degil, esas goguslerim patlayacak.

iyi akşamlar kızlar moralim çok bozuk akşam saat 8 gibi kahverengi bir akıntı geldi az önce yine geldi yyaa
bugün kan testi için sağlık ocağına gittiğimde geç kalmışım kanlar gönderilmiş o yüzden tast yapılamadı ne olduğunu bilmiyorum acaba renglimi oluyorum yaaaa

Son düzenleme:

evet bende kavrulmamışlarından aldım.
bugün çok yedim dikkat edeyim yoksa kilolar geri gelecekler:26:

yarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.

yarın doktora gidecem inşallah kese görünür. 5+4 de gittim kese görünmedi b-hcg 4000 küsürdü. yarın 6 hafta dolmuş olacak.

Insallah hersey yolunda gider. Ama bir aksilik olursa sakin uzulme. Rabbimin mutlaka bir bildigi vardir.

ayy bende hamile oldugumu ögrendgim an gecen şubat ayında aynen gögüslerim patlamıstı inan yatarken sagdan sola dönemiyordum cok normal ama kasıklarım fena gecen hamilelikte olmusmuydu hatırlamıyorum off yaa acaba yumurta catlama agrısımı

canım valla sölemek istemem ama kimyasal gebelikmi yasıyorsun acaba

Darısı yengemin başına da inşallllaaaah bende hala olmak istiyorummm
Hakkınız da hayırlısı olsun hanımlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…