- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.661
arkadaşlar 900.650 beta hcg 0,5 ne demek sanırım negatif dimi(((
valla canım hikmet bey iyi ama dediğim gibi bebek küçük gelişiyo sezeryan doğum yapcaz felan deyince başka doktorlara gösterme ihtiyacı duyduk. onun sonrasında her iki doktorda her şey yolunda deyince bıraktık hikmet beyi... yoksa iyi bir doktor diye duydum... tülin hanımdanda memnundum inşaallah kafana uygun hayırlı bir doğum geçirebileceğin bir doktor bulursun canım.
öyle mii çok sevindim buna..beraber takip edelim öyle ise:))
ben 4 yıllık evliyim,Tekirdağdayım canım
bal tarçın çörekotunu hergün yapman gerekmiyor..bi defa hazırla koy minik bir kavanoza o bayağı gider sana..ben sabah akşam aç karnıma 1 tatlı kaşığı yiyorum...
hayıtıda gün içinde içiyorum 1-2 kupa..sırf bu yüzden bitki çayı kupası aldım işyerime oturduğum yerden demleyebileyim diye:))
ama ole kafana gore kullanamazsın tatlım onun bı gunu saatı var sakın.dr kontroluunde almalısınay ben onu buldururum canım hatta hemen arıcam şimdi görümcemi
onda yoksa mutlaka ilaç depolarından bulması lazım.
inşallah hayırlı sonuç olur canım..bende çalışıyorum..bir küçük kavanoza bal tarçın çörek otunu yaptım çantama koydum:)))
incirinde suyunu 500ml lik pet şişeye koydum:)) hayıtın tohumu zaten yanımda ufak mama kavanozlarında..sıcak kaynar suya atıp demleyip içiyorum..:))
napimm başka türlü düzenli kullanamam..
bu arada bişi sorucam ayıp olmazsa..
benim adetim 1 hafta önce bitti..ama sağ kaığımda biraz batma var bazen solda..dünden beride afedersin balgam kıvamında bembeyaz akıntı oldu..yumurtlama sayılıyormu o
slm kızlar,
gebelik öncesi testlerimi aldım Allaha şükürler olsun sorun yok
doktor sarılık aşısı olabilirsin dedi yaptıran varmı?hamilelikte de yapılabiliyormuş.
bugün eve gelirken bi poşet çerez aldım incirde aldım kendime bi tabak yaptım yedim kocişimede akşam gelince yedireceğim
bebek çalışmalarına da devam
hayırlısı inşallah
pembemasal tatlım daha önceki günlerde 707 kez ya vasir çekelim demiştin... canım bazı yerdede ya vasi diyor yani ya vasir in anlamını bulamadım. yada bunu bilen arkadaşlar varmıııııııı..........
canım duyumlarıma göre eğer bahsettiğin oysa çerez olarak fındık fıstık özellikle ay çekirdeği kabak çekirdeği yeme tatlımmmm.... yani gebe kalmayı önlüyo diye duydummmm
706 kez söylesen Allah kabul etmez duanı gerimi çevirimiş niye 707.
ben kendi fikrimi söyleyeceğim anlamını bilmediğiniz kelimeleri sayısal olarak söylemek yerine Allaha dua edin kendi içinizden geldiği gibi kalpten yalvarın yakarın dua edin.
Allah hepimizin kalbini bilir bize şahdamarımızdan bile yakındır.herşeyin hayırlısı hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
ıns tatlım haklısın bak bunuda burdakı topıklerde okudum hıkmet bey sezeryancıymıs dıye:)yanı neye yalan konusayım ben hıc bır dr gıtmedım burda sadce netten arastırdım hıkmete beyede sezeryancı dıyorlar demek sendede bu ozellıgını korumus:)bakalım tatlım esımle konustuk bıraz once bu konuyu senden bashettım tulınım hanım dan memnun olup yogunlugunu bu arkadasımda soyluyor dedım ozman ılk basta nıl gıdelım begenmezsen tulın hanımın yogunluguna bılerek ona devm edelım dedı...ne zor ısmıs ya ben hıc hasatne ısını sevmem hep kacmısımdır sımıdı cok kotu yakaladım 9 ay boyunca hastanelerdeyız bılmıyorum ama pıskolojk olarak cok kotu etkılenıyorum aslında hıc kımse seve seve gıtmezde yıne rabbım devletımızı hastanlerımızı hekımlerımızın eksıklıgını vermesın...
aaa gerçekmi :26: ben aldıklarımı yazayım hepside kavrulmamış.
fındık,fıstık,ceviz,badem,incir
haklısın canım... ama bebiş için her şeye değer bunu düşün zaten sık sık gitmezsin ayda bir kez kontrole gidersin gelişimi için...
706 kez söylesen Allah kabul etmez duanı gerimi çevirimiş niye 707.
ben kendi fikrimi söyleyeceğim anlamını bilmediğiniz kelimeleri sayısal olarak söylemek yerine Allaha dua edin kendi içinizden geldiği gibi kalpten yalvarın yakarın dua edin.
Allah hepimizin kalbini bilir bize şahdamarımızdan bile yakındır.herşeyin hayırlısı hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
ıns teyzesı:)haftaya baslıyoruz bu maratona kım tutar bızı:))sen konyanın nersınde merkezde mı oturyorsun..[/QUOTE
ben meram tarafındayım canımmmm ya sennn
haklısın canım zaten her şey dua ile Allah dualarımızı kabul etsin ama pembemasal arkadaşımız yazınca bir soruyum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?