Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

hmm anladım cnm hayırlısı olsun taşınma işi de çok zor yaaa

ayy öyle valla ama burası kira taşınacağımız yer kendimizin ve sıfır bina hem merkeze ordan biraz daha yakın diyebilirim...

Pist ne habersiniz kizlar ders arasi bi hatrinizi soriyim dedim

kimsecikler yok vallaaa herkes bi yerlerdeee biz sayfaları dolduruyoruz anca okursunuz hihihihiiii :))) biz iyiyiz valla sohbetimiz koyuu sen napıyosun cnm..?

oh ii taşınma derdin olmicak artık cnm ne güzel

hmmm o zaman ben bugün eve giderken eksiklerimi alayımm tarçında yok evde çünkü hiç sevmemm hihihiii :) hadi hayırlısı bakalım bu kürü kaç gün kullanıcaz ballı olanı?

hmmm o zaman ben bugün eve giderken eksiklerimi alayımm tarçında yok evde çünkü hiç sevmemm hihihiii :) hadi hayırlısı bakalım bu kürü kaç gün kullanıcaz ballı olanı?

hayırlısı canım
valla ben süresini bilmiyorum ama olana kadar kullanıcağım kesin:))))

kızlar ben kaçtım kocişim almaya geliyor beni eve atıcakmış nie acabaa:))))))))
çok öptüm dualarınızı esirgemeyinnn
akşam girerim muhtemelen yine
muck muck:))

hadi görüşürüz cnmm allah kolaylık versin hahahaa :))))

inşallah canımm ama kayınvalidemde aynı binaya taşınacak sanırım :) neyse artık hallederim bir şekilde inşallah...

halledersin cnm benim.kayınvaliden nasıl bilmiyorum ama ben kendi kayınvalidemle aynı binada olmak benim için ii olabilirAllah razı olsun çok iidir kayınvalidem çünkü

tatlım cok tsk ederım hıkmet bey hakkında ıyı seyler duydum tatlım pekı doktor doktor gezdıgınde yenı gıttıgın doktora ne dedın:)buda benı dusunduruyor aslında o olmadı sen yok bu olmadı su denmek olma herhalde :))dedıgın gıbı yapcam ılk basta tulın hanıma gıdeyım olmazsa nıl den devam ederım ıns sıkıntız 9 ay gecırırız...yardımarın ıcın cok tsk ederım arkadasım:)

halledersin cnm benim.kayınvaliden nasıl bilmiyorum ama ben kendi kayınvalidemle aynı binada olmak benim için ii olabilirAllah razı olsun çok iidir kayınvalidem çünkü

ya kayınvalidem iyi iyi olmasınada bazende tersi olabiliyo işte... ne bilim yaaa bakalım nasıl olacak :)

Son düzenleme:

evet o dr duydum ıyı olarak guler yzulu ılgılı dıye bılmemkı bayan olsun dedım ama ılk gıdcegım dr erkek:)galıba tulın hanımı elemeye alayım ben nıl ve hıkmetten bırını tercıh edeyım cunku ılgı alaka cok onemlı sorularımın cvp almayacaksam daha kotu olur benım ıcın....bakalım hayırlsı...

neyse kızlar ben çıkıyorum belki kocişim gelir az işlerim var. kocişimin eve gelme saatleri belli olmuyo işlerimi halledim

Kizlar ben de kactim yine doldurmusunuz sayfalari simdi aksam okuk oku bitmez bu:)bi de kizlar sogan kurunu iciyorum 5 ci gunumdeyim akinti var hafif pembemsi oluyor hic bunu yasayan oldu mu bu kurden cevabinizi aksam okurum ama bunu begenin ki direk bildirimlerden girip okurum optum prenseslerrrr

valla canım hikmet bey iyi ama dediğim gibi bebek küçük gelişiyo sezeryan doğum yapcaz felan deyince başka doktorlara gösterme ihtiyacı duyduk. onun sonrasında her iki doktorda her şey yolunda deyince bıraktık hikmet beyi... yoksa iyi bir doktor diye duydum... tülin hanımdanda memnundum inşaallah kafana uygun hayırlı bir doğum geçirebileceğin bir doktor bulursun canım.

tamam tatlım hayırlısı bakalım... Allah güzel gönlüne göre versin.

deliiiiiiiiiiiiiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…