Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım dualarım sizinle ve kendimle,tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla..
ama ben asla yapamam eğer o duruma gelirsem

canım dualarım sizinle ve kendimle,tüm bebiş isteyen arkadaşlarımla..
ama ben asla yapamam eğer o duruma gelirsem

korkulacak bişey değilki cnm.. kan verdiğin ve kalçadan yapılan iğnelere katlanıyosan buna hayli hayli katlanırsın... kıl gibi iğnenin ucu zaten...

aman Allahım nasıl yapabildin ben ölsem yapamam...göbişin neresinden ve nasıl etki ediyorki yumurtaya
eltinin son durumu nedir peki varmı olumlu gelişme canım

bırtanesı pıyasada yok 12 tl pregnly
dıgerıde gobekten yapılan ovıtrelle 76 tl ye aldım ben ve kendım yaptım gobek delıgının az altına kıl kadar ucu var 1 santım cıvarı sınek ısırıgı kadar bıle acımıyor.yumurtaların catlaması ıcın canım bu ıgne

korkulacak bişey değilki cnm.. kan verdiğin ve kalçadan yapılan iğnelere katlanıyosan buna hayli hayli katlanırsın... kıl gibi iğnenin ucu zaten...
canım öylede ben kendime yapamam yani düşününce bile içim ürperiyor,sanırım öyle bişey olursa evimin dibinde sağlık ocağı var ordaki hemşireler yapar dimi

canım o piyasada olmayan ne sebeple yok acaba..benim görümcem eczacı İzmirde...yani bulur illaki
peki senin aldığın ile bu piyasada olmayan iğne arasında fiyat farkından başka fark varmı
etki açısından

pregnly 12 tl degerınde bır catlatma ıgnesı 76 tl lıkle hıcbır fark yok.12 tl lık pregnly ı sana bana 12 tlye verıp zıyan etmıyorlar tup bebek tedavısındekı ınsanlarfa 3 bıntlye satıyolar cunku o yuzden eczacı varsada yok dıyor yolluyor.durum bundan ıbaret prenly tam tıcari

ay ben onu buldururum canım hatta hemen arıcam şimdi görümcemi
onda yoksa mutlaka ilaç depolarından bulması lazım.

evet vurur canım sağlık ocağındakiler... ama doktor kontrolünde olman gerekiyo çatlatma iğnesini vurunman için... yumurtalarının mm ne göre yaptırıyolar onu... sen gidiyomusun doktora?

evet vurur canım sağlık ocağındakiler... ama doktor kontrolünde olman gerekiyo çatlatma iğnesini vurunman için... yumurtalarının mm ne göre yaptırıyolar onu...

sen gidiyomusun doktora?

evet canım ve yumurtlamamda problem yok ama nedense olmuyor..şu araa kürlere daldım yapıyorum düzenli ,eşimede keçiboynuzu kürü devam bakalım..
reglim mayıs ın ilk günleri olması gerek ve regl olursam 3. günü tekrar gidicem ultrasona
bi baksın bakalım nasıl bi yol izliyelim
canım sıkıldı iyice her önüme geleni yapıyorum

bende 3 ay önce doktora gittiğimde pco görmüştü... bende tedaviye başladım.. doktorum geçen hafta baktığında pcos göremedi soğan kürü kullanmıştım gitmeden önce adetimde siyah ve koyuydu... şimdi tedaviye başladık bizde... adetin 3. günü klomene başlıyorum 22. günüde duphaston kullanıcam ama önce regl olmam gerekiyo inşallah olmamda bebişim gelir biran evvell :)

inşallah canım ya Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...
ben 1 kez gittim reglimin 3. günü gelmemi söyledi..ultrason ile baktı ve pko olmadığımı söyledi..labaratuvar sonuçlarımda temiz çıktı..ama adet düzensizliği yaşıyordum ben lise sondan beri...şimdi düzene girdi yani 30-35 gün arası oluyor gibi..kist felan yok temizmiş..glukofen ve folik asit verdi ama bıraktım...
bal tarçın çörekotu kürünü yapıyorum sabah akşam..hayıt içiyorum hergün..ve bugünde incir kürü içtim..hayırlısı inşallah:)))
ama kafaya koydum yine gidicem bi daha kontrol etsin..yumurta var ama çatlamıyormu nedir olay diye

benimde bugün adet söktürücü ilacım bitti bakalım ne zaman olcam adet. sonra bende başlicam klomen tedavisine cnm. inş sen regli olmazsında gerek kalmaz tedaviye cnm benim

bencede git en azından ne olup bittiğini öğrenirsin... bende kür uygulamayı istiyorum ama çalışınca çok zor oluyo sabah kalk işe gel akşam eve gidince yemekti oydu buydu inan vakit ayıramıyorum eşime keçi boynuzu pekmezi al dedim dün.. pekmezi almış yanına fındık badem ceviz almış bir sürü :) oda çok istiyo bebişimizin olmasını ama kısmet bakalım :)

benim reglimde bir tuhaf 14 22 28 35 40 hiç belli olmuyo.. o yüzden yumurtlamayı da sadece akıntımdan takip edebiliyorum bu ay ilk kez gün aşırı deniyoruz bakalım sonuç ne çıkacak :)

benimde bugün adet söktürücü ilacım bitti bakalım ne zaman olcam adet. sonra bende başlicam klomen tedavisine cnm. inş sen regli olmazsında gerek kalmaz tedaviye cnm benim

ayyy inşallah olmamda bu ay halolur bu iş ama pek umudum yok açıkcası ya bakalım kısmet.. tedavi sonuçlarımızı paylaşalım cnm olurmu? bakalım ne gibi gelişmeler yaşıcaz...

inşallah hayırlı sonuç olur canım..bende çalışıyorum..bir küçük kavanoza bal tarçın çörek otunu yaptım çantama koydum:)))
incirinde suyunu 500ml lik pet şişeye koydum:)) hayıtın tohumu zaten yanımda ufak mama kavanozlarında..sıcak kaynar suya atıp demleyip içiyorum..:))
napimm başka türlü düzenli kullanamam..
bu arada bişi sorucam ayıp olmazsa..
benim adetim 1 hafta önce bitti..ama sağ kaığımda biraz batma var bazen solda..dünden beride afedersin balgam kıvamında bembeyaz akıntı oldu..yumurtlama sayılıyormu o

inşallah hayırlı sonuç olur canım..bende çalışıyorum..bir küçük kavanoza bal tarçın çörek otunu yaptım çantama koydum:)))
incirinde suyunu 500ml lik pet şişeye koydum:)) hayıtın tohumu zaten yanımda ufak mama kavanozlarında..sıcak kaynar suya atıp demleyip içiyorum..:))
napimm başka türlü düzenli kullanamam..
bu arada bişi sorucam ayıp olmazsa..
benim adetim 1 hafta önce bitti..ama sağ kaığımda biraz batma var bazen solda..dünden beride afedersin balgam kıvamında bembeyaz akıntı oldu..yumurtlama sayılıyormu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…