- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 96
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.521
yok tatlım dur daha dollenme ultrasonda bellı olmazkı :))) adetı beklıcen sekerım.yumurta catlatma ıgnesı olduysan pazartesı yumurtalarının catlayıp catlamadıgına bakacak.ayrıca 2 yumurta varken ıgneyı nasıl verdıkı.vardır bır bıldıgı ıkız olsun demıstır v:))Allah sana bağışlasın evlatlarını canım. yumurta takibi ile hamile kaşmışsın. ben de şu an takipteyim. dün gittim yumurtaların büyümüş, dedi. 2 yumurtam var. dün akşam da çatlatma iğnesi oldum. p.tesi gel dedi doktor. şimdi ben p.tesi gidince döllenip döllenmediği belli olacak mı???
benim eşimde yapmamı istemiyo makyaj bende yapmıyorum doğal olmayı seviyo
slm kızlar.
bugun çok kötüyümm. 5 gundur klomen içiyodum bugun doktora gittim doktor yumurtalıklarımın 11mm oldugunu yeterli olmadıgını söyledi moralim çok kötüü. eğer iyi olsaydı iğne verecekti. ama vermedii artık. adet olursan gel dedi. olmazsamda gidecekmişim kafam allak bullak deliricem.. :..(25:
yok tatlım dur daha dollenme ultrasonda bellı olmazkı :))) adetı beklıcen sekerım.yumurta catlatma ıgnesı olduysan pazartesı yumurtalarının catlayıp catlamadıgına bakacak.ayrıca 2 yumurta varken ıgneyı nasıl verdıkı.vardır bır bıldıgı ıkız olsun demıstır v:))
slm kızlar.
bugun çok kötüyümm. 5 gundur klomen içiyodum bugun doktora gittim doktor yumurtalıklarımın 11mm oldugunu yeterli olmadıgını söyledi moralim çok kötüü. eğer iyi olsaydı iğne verecekti. ama vermedii artık. adet olursan gel dedi. olmazsamda gidecekmişim kafam allak bullak deliricem.. :..(25:
slm kızlar.
üme kendini canım.herşey yoluna girer moralini yüksek tut canım.Allah ın izniyle sende bebişini kucağına alırsın canım.
evet söyledi ikiz olabilir, dedi. ben de olsun zaten zor oluyor bir daha olur olmaz belli değil, dedim. bakımı kolay değil ama haberin olsun, dedi :) ikiz olmasından başka bir durumu var mı 2 yumurtam olmasının?
slm kızlar.
yok yok baska durumu yok.drlar bu tarz tedavılerde ıkız olmasını basarısızlık olarak gorur.dr hatası derler o yuzden 2 yumurtaya ıgne vermezler.baska bır durum yok yanı
yaw ne olacak yap bitti uyu hoop sabah duş :))
üşenenin çoğu olmaz derler ya demek ki ondan olmadı şimdiye kadar benim :)
slm cnm.. sıkma canını allah büyük bu ay olmazsa diğer ay olur... herşeyde vardır bir hayır...
inş cnm. klomen içince yumurtanın gelişmememi üzdü beni.. ? okuduklarım genelde olumlu sonuç alırken .....
direk iğneyle başlıcaz dedi bidaha geldiğinde ...
ben makyajı seviyorum ama abartmadan. makyajım+kıyafetim+ojelerim uyumlu olmalı.ben oje manyağıyımtırnaklarıma çiçek böcek yapıştırmayıda çok seviyorum :))
inş cnm... inş. Rabbim herkeze versin inş. ama bugunum zehirl oldu bana ..umutla gitmiştim ..
inş cnm... inş. Rabbim herkeze versin inş. ama bugunum zehirl oldu bana ..umutla gitmiştim ..
Allah ım çaresiz dert vermesin tatlım.en azından yumurtlaman var bide öyle düşün.pozitif düşünelimki herşey pozitif olsun canım.
kuzum öyle düşünme bak... önümüzde çooook günler var... biliyorum umutların yıkılıyo ama tüm çabamız bebiş için o yüzden moralimizinde daima yüksek olması gerekiyo cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?