Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ya öyle deme üzülürüm ama(((

Üzüüll:)))) şaka bır tarafa kalkım sogan kurumu yapım kociş yahnı gıbı kokuyon dedı moralım 00000000( iyi yaa eti bedavaya getırıyoruz ye dur hahahahahahaha canım bebişim senin icin herşey kokmaya razıyım yeterkı gel bekletme anneyı(((

ben şu soğan küründe hangi soğanı kullanıcaz hala muallaktayım..

ben şu soğan küründe hangi soğanı kullanıcaz hala muallaktayım..

hanı yemeklık alıyoruz ya normal sogan ortaboydan az kucuk onu 4 e bol kaynayan suya at su hazır sudan olacak cesme suyu degıl 5 dakka daha kaynat ılımaya bırak cok ılık olmasın ılıktan sıcak gıbı ac karnına ıc sabah ve aksam dıyor ben gece yatarken ıcmıstım kotu kokuyo ama aksamdan once ıcınde yatana kadar koku kalmıyor öyle denersın bu arada benım soganlar kafam kadar buyuk annem almıstı komsularıma bır buyuk getırıyorum onlardan 4 ortaboy alıyorum ahahahahahha ilgincim yaniPP

Ayy ben neden papatyadan nülüfere gecmişim öğrendım rutbe atlamısı m ahahahahah artık bende rutbelıyım :)))

Günaydın şeker nasılsın bende simdi kocişi yol ettim uykumda var gıbı ama gecmişi okim dedim...
günaydın canım yeni rütbende hayırlı olsun

günaydınnnn:))))
günaydınnn şekerr

günaydın güzel anne adayları,
günaydın canım

günaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...
günaydın ...güne güzel haberle başlaık darısı gelecek tüm güzel haberlere
ne güzel maşallah bizde o günleri görürüz inşallah

günaydın
hayırlı cumalar güzel anneler...Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah
8de kalktım bugun kuzumda yanımdaydı kalktım sessizce evi toparladım
ben eve yeni taşındım bi kac dolap kapagı falan eksikti bugun öglenden önce dolapcılar gelcekmiş takmaya ondan evi halledeyim dedim ...iyi oldu sabah sabah işler bitti
şimdi kızım uyandı kahvaltı ister
buarada biz gün aşırı çalışma yapıyoruz ama bugun erkek kardeşim bizde yatıya kalcak sanırım calışma yarına kaldı

günaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...

=) allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım

kızlar ben çok sık giremiyorum, bu topik de alıyo başını gidiyo, yetişemiyorum :26:
fırsat budukça takip etmeye çaışıyorum, yazmasam da okumaya çalışıyorum
hamie arkadaşlarımızın günleri ilerliyo maşaalahh, hayırlısıya doğsun bebişerrrrr

benim de salı günü regl olmam lazımdı, olmadım, çarşamba test yaptım idrarda, negatif
bi kere kimyasal gebelik geçirdim ben, yine öyle mi acaba, o da test de çok zor çıkmıştı, kaç gün sonra
doğrusunu yapamicam gaiba ben
bu kadarı oluyo
amaaann ne bileyim yaaa, neyse bu aralar çok yoğunum kafamö başka şeylerle meşgul de allahtan, kafamı takmıyorum bebiş işine
pazt yi bekicem o zaman kan testi yaptırırım artık

Gunaydın canım hosgeldın varya her nedense banada mısafır gelse acaıp delırıyoruz ıkımızde yasaklar hep tatlı oluyo kikikikikikiikik

Gunaydın canım hosgeldın varya her nedense banada mısafır gelse acaıp delırıyoruz ıkımızde yasaklar hep tatlı oluyo kikikikikikiikik

hakkaten yaaa dün gelse iyi olurdu ama ankarada gece geldi..neysem bir günden bişi olmaz inşallah puhahahaaa

günaydınnnnn kızlaaarrrrr :) herkese hayırlı cumalar... bu mübarek günde rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkesin dualrını kabul etsin içindede bizim dualarımızı.....

Ey yeri ğöğü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH ım bu yazıyı okuyan kullarını karanlıklarda bırakma,dert verme,dert verip derman aratma..DERDİNE DERMAN OL!Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır...ALLAHım rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma,ayağını kaydırma,kalbini bulandırma,gönlünü hoş eyle,yüzünü ak eyle,butun kullarına annelik nasıb eyle,cennet'ül baki'de habibine komşu eyle yarabbi..AMİİİN.. hayırlı cumalarınız olsun gönül dostları....

Amiinnnnn....... sanada hayırlı cumalar cnm...

mesaj tekrarıı üzgünümm (((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…