- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.441
Heee sen zengin üyelerdensin ahahahahaah biz orta hallere yazı mazı yok sanırsam eyy allam yaaaa :))))))))))
ya öyle deme üzülürüm ama(((
Üzüüll:)))) şaka bır tarafa kalkım sogan kurumu yapım kociş yahnı gıbı kokuyon dedı moralım 00000000( iyi yaa eti bedavaya getırıyoruz ye dur hahahahahahaha canım bebişim senin icin herşey kokmaya razıyım yeterkı gel bekletme anneyı (((
ben şu soğan küründe hangi soğanı kullanıcaz hala muallaktayım..
Hahahahahah ey allam yaaa tabıkı soldakı deliiiiiiiiiiiiiiiiii:))))
günaydın canım yeni rütbende hayırlı olsunGünaydın şeker nasılsın bende simdi kocişi yol ettim uykumda var gıbı ama gecmişi okim dedim...
günaydınnn şekerrgünaydınnnn:))))
günaydın canımgünaydın güzel anne adayları,
günaydın ...güne güzel haberle başlaık darısı gelecek tüm güzel haberleregünaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...
rütbeler önemlimi ki:)))
Maşaallah rabbim kucagınada almak nasıb eder canım...
canım ne güzel gözün aydın olsun..
dilerim bizimde başımıza gelir tüm bunlar:))))
günaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...
günaydın
hayırlı cumalar güzel anneler...Rabbim bu mübarek gün dualarımızı kabul etsin inşallah
8de kalktım bugun kuzumda yanımdaydı kalktım sessizce evi toparladım
ben eve yeni taşındım bi kac dolap kapagı falan eksikti bugun öglenden önce dolapcılar gelcekmiş takmaya ondan evi halledeyim dedim ...iyi oldu sabah sabah işler bitti
şimdi kızım uyandı kahvaltı ister
buarada biz gün aşırı çalışma yapıyoruz ama bugun erkek kardeşim bizde yatıya kalcak sanırım calışma yarına kaldı
Gunaydın canım hosgeldın varya her nedense banada mısafır gelse acaıp delırıyoruz ıkımızde yasaklar hep tatlı oluyo kikikikikikiikik
Ey yeri ğöğü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH ım bu yazıyı okuyan kullarını karanlıklarda bırakma,dert verme,dert verip derman aratma..DERDİNE DERMAN OL!Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır...ALLAHım rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma,ayağını kaydırma,kalbini bulandırma,gönlünü hoş eyle,yüzünü ak eyle,butun kullarına annelik nasıb eyle,cennet'ül baki'de habibine komşu eyle yarabbi..AMİİİN.. hayırlı cumalarınız olsun gönül dostları....
Ey yeri ğöğü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH ım bu yazıyı okuyan kullarını karanlıklarda bırakma,dert verme,dert verip derman aratma..DERDİNE DERMAN OL!Ona gizli ve açıktan düşmanlık edenleri yanından uzaklaştır...ALLAHım rahman sıfatının hakkı için onu hak yoldan ayırma,ayağını kaydırma,kalbini bulandırma,gönlünü hoş eyle,yüzünü ak eyle,butun kullarına annelik nasıb eyle,cennet'ül baki'de habibine komşu eyle yarabbi..AMİİİN.. hayırlı cumalarınız olsun gönül dostları....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?