Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızların cogu resmınımı koymus?ne guzel artık kımınle yazıstıgımızı az cok bılıyoruz hepsı bırbırınden guzel maşallah...bende koyım resim yanı kikikikiki

:)) Kullanıcı kontrol paneline tıkla hayatım önce, sonra sol tarafta alta doğru ayarlarım var, orada avatarımı değiştire tıklayıp resim yükleyebilirsin:)

nasılsınızzz ben bugün nedense pek keyifliyim sebepsiz:)))

Dee get vardır bır sebebı belkıde aksam ıyı calısmısındır ben okadar hazırlandım kociş yorgundu ama olsun 16 sında yorgun morgun dınlemem tepelıyecem vallaa yumurtlama gunum kihikikihikiki

evet canım bahar geldi insanın içi daha bi huzurlu oluyor..:))
çalışmalar devam tabii o ayrı,randevu bile verdi eşim bugün işe giderken:))))))))))

evet canım bahar geldi insanın içi daha bi huzurlu oluyor..:))
çalışmalar devam tabii o ayrı,randevu bile verdi eşim bugün işe giderken:))))))))))

Ne kadar fesatım dımı banucum bahar dedı ben ıyı bır gece dedım aklım sadece buna calısıyor ahahahahhaha

Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
ALLAH'ın Rahmeti ve Bereketi Hepinizin Üzerinize Olsun Arkadaşlar....
Bu gün kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde günüdür.Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez.
Dualarımızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Cumamız Mübarek Olsun...
Allah,seçimi O'na bırakanlara en iyisini verir!...
Aklımıza düşen,bahtımıza düşsün…Ya RAB♥

ivittt:)))))
yeni gelen arkadaşım günaydınnnnn

yaa ben papatyaydım durup dururken benı nilüfer yaptılar ıstemem ben nasıl degıstırecem hem bu arada yazıda koymak ıstıyom hanı sen huzurum yazmıssın yaa bırde bende gulen yuz yollarken avatar cıksın ıstıyorum

Son düzenleme:
günaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...

canım ben pro üyeyim o yüzden yazabiliyorum sanırım..çokta net bilmiyorum ama bilen birine sormak lazım

günaydın herkese ..
bende bugün çok keyifliyim çünkü bebişimin kalp atışını duydum ve kendisi yaklaşık 3 santim olmuş ..
allahıma çok şükür...

canım ne güzel gözün aydın olsun..
dilerim bizimde başımıza gelir tüm bunlar:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…