- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.401
lata sana bir sey sorcam. yumutlamadan sonraki ilk hafta normalden degisik olan bir sey oldu mu? bende cok ciddi sislik var. hamilelikle alakali demek istemiyorum ama yinede merak ettim
mrb kizlar ancak gelebildim misafirim vardi nasiliz bakalim
walla benım bıraz agrım var da batmalar falan yenı yenı basldı kocıste yok oturdum pc basına :)
walla benım bıraz agrım var da batmalar falan yenı yenı basldı kocıste yok oturdum pc basına :)
ben de sen hamissin bu saatte hala ne isin var diyecektim. simdi anlasildi :) benim de esim yok. is gezisinde. ben de o nedenle hala burda takilabiliyorum
bu arada benim bat'a cok var. sadece kendimi fazla dinliyorum
mrb kizlar ancak gelebildim misafirim vardi nasiliz bakalim
ah bu batmalar yokmu ahhh 3 -4 gundur bendede var ayyyyy bebek var galiba diyorum bi an sonra bazem sert oluyo yok yok adet lerim gelecek galiba diyorum offfff
ah o batmalar ahh bendede var 3 4 gundur bir ayyy bebek var galiba diyom bii yok yok adet gelecek ondan diyorum offffff
iyi geceler kizlar. asiri uykum geldiii
hayırlısı olsun tatlım ta bu batmalr hamıle kalın daha ıyı anlarsınız allah hepmızın gonlune gore versın....sabret canım bat ne zman senın
benim bat 16 canim 3 gun kaldi ,bu arada net ten dusuyo benim bilgisayar bugun ya kusura bakmayin birden kayip oluyorum
hım cok az kalmıs hıc test yaptınmı.....
ben de sen hamissin bu saatte hala ne isin var diyecektim. simdi anlasildi :) benim de esim yok. is gezisinde. ben de o nedenle hala burda takilabiliyorum
bu arada benim bat'a cok var. sadece kendimi fazla dinliyorum
Günaydın şeker nasılsın bende simdi kocişi yol ettim uykumda var gıbı ama gecmişi okim dedim...
Günaydın tatlım, bende de durum yanı:) geçmişe bir bakayım dedim:)
kızların cogu resmınımı koymus?ne guzel artık kımınle yazıstıgımızı az cok bılıyoruz hepsı bırbırınden guzel maşallah...bende koyım resim yanı kikikikiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?