Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

cok guzel bir haber canim buay insallah tutucak bebis

masallah sana RAbbim nazarlardan korusun benim bir kizim var bakalim 2.nolcak hayirli ugurlu olsun cnm ikizlerin normal yollami oldular

yok tatlım pco luyum bende yumurta takıbı yaptırdım ıkızlerdede o sekılde hamıle kaldım..2.ayımda tabı oncesınde 6-7 ay kadar arastırma yapılmıstı cocuk yapmak yasaktı :)

askımmm benım cok gzuelsınnn tsk ederım benım mercımegımın ugurlu melegı:)))tatlım yuzundekı gulucugun hıc eksık olmasın....
Sağol tatlımm..

merhaba listeye beni de ekler misiniz acaba?
26 nisan da adet olmam lazım inş kırmızılar gelmezde hamiş olurum bende
ekliyorum, bol şans:)

Hayatım 2 hafta önce bir arkadaşımın hamile haberini aldım, benzer sorunları vardı, 5 yıldır deniyorlardı, 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi de cevap vermedi.. kürlere başladı eylül ayında, eşine keçiboynuzu kürü uyguladı, kendi de incir kürü ve hayıt tohumu çayı.. aralık ayında mucize gibi kendiliğinden hamiş kalmış.. gayette sağlıklı bebişi maşallah.. Yani umudunu sakın yitirme, doktorlarının verdiği tedavileri uygula ama kürleri de yabana atma, yap derim ben.. İnan olacağı varsa oluyor.. Sakın karamsarlığa kapılma.. İnşallah hepimize o mucizeyi yaşatır allah..

Son düzenleme:
yok tatlım pco luyum bende yumurta takıbı yaptırdım ıkızlerdede o sekılde hamıle kaldım..2.ayımda tabı oncesınde 6-7 ay kadar arastırma yapılmıstı cocuk yapmak yasaktı :)

ayy herseyin hayırlıs canım negüzel 3 tane evladın olcak
benim eşimin ailesinde cokca var ikiz ,,,kızımda herkes cok umutlanmıstı ikiz olsun diye ama Rabbim bir tek kuzumu nasip etti
şimdi tetikteyim acaba ikiz olurmu diye korkuyorda degilim acıkcası ama saglıklı olsunda gerisini hallederiz inşallah

Oyle kocaman degil azar azar hepsini ayni anda yersem bende patlarim. gidip gelip 1\4 bardak sut, 1-2 kasik yogurt gibi yiyorum. Yalniz bende as erme gibi birsey de oluyor. Acayip aci biber tursusu yiyorum. Aci aci icimi bastiriyor ohhh.....

lokur lokur ye ıste hımmm afıyet olsun yok yahu bende o ıs baslamadı hala :)

ıns canım..tatalım walla ben yumurtlama gununde 4 kez bırlıktelıgım oldu ondan oncede adete bıtıce bır kac kez olmustu ıste:)yanı gun asrı ılıskım olmadı neye yalan soyelyeyım ben ıstesemde esımı bulamıyordum zaten:)hayırlısı canım benım sen rahat ol test ısıne gelıncede yap denerssın zrarı olmaz ıns cıft cıgı cıkarda esıne cok gzuel bır hedıye olur walla ıns hersey gonlunce olur...

biz de insaniz ya senin doktorun cok insafsizmis. benim formulum su: yumurtlamadan onceki 3 gun ve yumurtlama gunu her gun iliski sonrasinda iste ne zaman canin isterse. eger ise yararsa haber veririm

Günaydınnnn güzel hanımlarrr.... bugün herşey gönlünüzce olsun... :))) bu arada profilimdeki resim benim her ne kadar yüzüm görünmesedeee :)))

yaaaaaa hic bir sey gorunmuyor :)

aaah canim gecmis olsun simdi nasil oldu? Bu arada profil fotosundaki sen misin? ya sen buda kac yasindasin? 18 falan mi?

ben de esime keciboynuzu kuru yapiyorum. o zehir olsa icer maasallah :) ama herkez icemeyebilir dogru. yinede bence seker koymadan denerse daha iyi olur. ibrahim saracoglunun sitesinden soru sorabiliyorsun. 2-3 gune cevap geliyor. istersen bir ordan sor. bu arada resmini cok begendim. cok havali :)

aaa canim seni de gormus olduk. cok guzelmis foton. gozlugune bayildim

bu arada yumurtlama gunu 4 kez derken bir gunde degil herhalde di mi

kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz

canim saracoglunun internet sitesinde pekmezlerin dogru sekilde hazirlanmadigi icin ayni etkiyi saglamayacagi yaziyor. ki bu cok mantikli. etkin maddelerin dogru isida yeteri kadar sure tutularak cikarilmasi lazim. tipki c vitaminiyle dolu portakal suyunu isikta birakirsan c vitaminin oldugu gibi kuralina ugyun hazirlamazsan etkili maddeler etkisiz olur. saracoglu bunun arastirmasini yapiyor. pekmez olmaz diyorsa dogrudur bence.

Teşekkürler canım inş. :)

aaa canim seni de gormus olduk. cok guzelmis foton. gozlugune bayildim

bu arada yumurtlama gunu 4 kez derken bir gunde degil herhalde di mi

evet canım ya 20 22 24 26.gunlerı yaptık calısmamızı:)))bızde ınsanız degılmı ayol:))gozlugumu begendın demek canım canın sag olsun sneın olsun soyle adresını hemen gondereyım..

Son düzenleme:

Teşekkürler canım inş. :)

ayni sey bende de oluyor. kk yonetime yazdim ama cevap gelmedi. bazi gunler hic giremiyorum :84:

evet canım ya 20 22 24 26.gunlerı yaptık calısmamızı:)))bızde ınsanız degılmı ayol:))gozlugumu begendın demek canım canın sag olsun sneın olsun soyle adresını hemen gondereyım..

cok sagol canim ya cok tatlisin. ben de cok severim buyuk gozluk. benimki kocamaaan bak: .....

bu vesileyle ben de foto yollamis oldum ama alinti yapmazsaniz cok sevinirim kizlar silicem cunku

Son düzenleme:
wowwww supersın tatlım masallah:))senın gozlukte cok guzelmıs:)bende genellıkel buyuk gozluk kullanırım takıntımı bılemem ama hep o tıp o agırlıkta secerım sen bana gzolugunu gonder en ıyısı:))

Son düzenleme:
insallah basina bir sey gelmezse omur boyu kullanmayi dusunuyorum :) ben genelde bir seyi cok zor alirim. bu gozlugu 1 yilda aldim. cantami 8 ayda aldim. cizmelerimi de 6 ayda. hepsini de omurleri yettigi surece kullanacagim ki insallah bu cooooooook uzun sure olur

saol canim bu arada sen de cok tatlisin . Allah esine bagislasin

Son düzenleme:
wowwww supersın tatlım masallah:))senın gozlukte cok guzelmıs:)bende genellıkel buyuk gozluk kullanırım takıntımı bılemem ama hep o tıp o agırlıkta secerım sen bana gzolugunu gonder en ıyısı:))

anlastik degiselim en iyisi

lata sana bir sey sorcam. yumutlamadan sonraki ilk hafta normalden degisik olan bir sey oldu mu? bende cok ciddi sislik var. hamilelikle alakali demek istemiyorum ama yinede merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…