- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.381
cok guzel bir haber canim buay insallah tutucak bebis
masallah sana RAbbim nazarlardan korusun benim bir kizim var bakalim 2.nolcak hayirli ugurlu olsun cnm ikizlerin normal yollami oldular
Sağol tatlımm..askımmm benım cok gzuelsınnn tsk ederım benım mercımegımın ugurlu melegı:)))tatlım yuzundekı gulucugun hıc eksık olmasın....
ekliyorum, bol şans:)merhaba listeye beni de ekler misiniz acaba?
26 nisan da adet olmam lazım inş kırmızılar gelmezde hamiş olurum bende
merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunn.. dünden bubi muayneden yana moralmen sıfırlardayım 3 yıhiç korunmadım ve çocuğumuz olmadı bütün tetkitler yapıldı olmamasıda bi sorun dediler çatlatma iğnesi hap tedavisi gördüm sonuç olumsuz ve dr en son zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisi dediler ve biz kalakaldık. ve zamana bıraktık tabi olmadı bana bi çözüm olacak öneriler söylermisiniz fsh 7,3 yumurta tembelliği ve rezervelerlimin az olduğunu söylüyor dr lar napcan bilemiyorum uzun bi aradan sınra bi arkadaşın tavsiyesi üzeine yine bi d gittim oda aynısı söyedi bi aşılama yapalım olmazsa tüp bebek diyorrr asla isyan etmiyorum allah herşeyin hayırlısını bilir ben çokk üzülüyorum bu duruma nette araştırma yaptım forumda bal, çörekotu,tarçın karışımından bahsetmişler ve birde hayıt tohumu ve ada çayı ndan bakalım onlarımı denesem bilmiyorumm((((
yok tatlım pco luyum bende yumurta takıbı yaptırdım ıkızlerdede o sekılde hamıle kaldım..2.ayımda tabı oncesınde 6-7 ay kadar arastırma yapılmıstı cocuk yapmak yasaktı :)
Oyle kocaman degil azar azar hepsini ayni anda yersem bende patlarim. gidip gelip 1\4 bardak sut, 1-2 kasik yogurt gibi yiyorum. Yalniz bende as erme gibi birsey de oluyor. Acayip aci biber tursusu yiyorum. Aci aci icimi bastiriyor ohhh.....
Lataa, geçmişi okurkenn senin adetten 6 gün önce hamile olduğunu öğrendiğini okudum.. şimdi bnm bat ım 20 nisan ve 15 nisan bizim evlikik yıldönümümüz,, acaba 15 i sabah ben de bir test yapsam, varsa bişey çıkar mıı.. ne harika bi sürpriz olurdu değil mi silik bi çizgii :)
Bir de, yine önceki sayfalarda, bir yumurtlama döneminde 3 ilişkinin çok az olduğunu yazmış arkadaşlar, biz de 4 kez çalıştık bu sefer, moralim bozuldu.. ama şu da var, denk gelirse tek seferde de olur, olmayacaksa her gün denesek olmaz..
İinan o kadar çok istiyorum ki bu ay güzel haberi almayı.. inş hepimiz hakkında hayırlısı olur..
doktorumun tavsiyesi, adet bitti başla, yeni adet başlayana kadar gün aşırı :) olması yüksek ihtimal zamanlar var tabi ama her an olma olasılığı da devam ediyor her bünye farklı çünkü. umarım yardımcı olabilmişimdir.
Günaydınnnn güzel hanımlarrr.... bugün herşey gönlünüzce olsun... :))) bu arada profilimdeki resim benim her ne kadar yüzüm görünmesedeee :)))
slmlar hanımceler herkes ıyıdır umarım gecmıse baktım yarım yamalak.ama pekte bakamadım.gamzecım mutlaka kan testı yaptır ok.sabah bır uyandım 7 de oglan atesler ıcınde 39.9 sok oldum neden ateslendı bırden bıre anlamıs degılım hemen esımle soguk kompres yaptık soyduk balkona cıkardık 38 bucuktan asa dusmuyo bakalım dusmesse dogru acıle.hastada deıl dun ve aksam bıseyıde yoktu ama.ıste kızlar cocugunmu var derdın var.herkesı cok opuyorummmmmm.
kızlar benim resmim biraz oynak ama benim:))
bu arada bişey sorucam keçiboynuzu kürünü eşim içinyor sabah akşam ama tadını sevmedi şekerle tatlandırdı dün gece..benimde içime sinmedi öyle yapınca..sizce şekerin zararı olurmu keçiboynuzu suyuna
ıns canım..tatalım walla ben yumurtlama gununde 4 kez bırlıktelıgım oldu ondan oncede adete bıtıce bır kac kez olmustu ıste:)yanı gun asrı ılıskım olmadı neye yalan soyelyeyım ben ıstesemde esımı bulamıyordum zaten:)hayırlısı canım benım sen rahat ol test ısıne gelıncede yap denerssın zrarı olmaz ıns cıft cıgı cıkarda esıne cok gzuel bır hedıye olur walla ıns hersey gonlunce olur...
kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
Sağol tatlımm..
ekliyorum, bol şans:)
Hayatım 2 hafta önce bir arkadaşımın hamile haberini aldım, benzer sorunları vardı, 5 yıldır deniyorlardı, 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi de cevap vermedi.. kürlere başladı eylül ayında, eşine keçiboynuzu kürü uyguladı, kendi de incir kürü ve hayıt tohumu çayı.. aralık ayında mucize gibi kendiliğinden hamiş kalmış.. gayette sağlıklı bebişi maşallah.. Yani umudunu sakın yitirme, doktorlarının verdiği tedavileri uygula ama kürleri de yabana atma, yap derim ben.. İnan olacağı varsa oluyor.. Sakın karamsarlığa kapılma.. İnşallah hepimize o mucizeyi yaşatır allah..
aaa canim seni de gormus olduk. cok guzelmis foton. gozlugune bayildim
bu arada yumurtlama gunu 4 kez derken bir gunde degil herhalde di mi
Sağol tatlımm..
ekliyorum, bol şans:)
Hayatım 2 hafta önce bir arkadaşımın hamile haberini aldım, benzer sorunları vardı, 5 yıldır deniyorlardı, 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi de cevap vermedi.. kürlere başladı eylül ayında, eşine keçiboynuzu kürü uyguladı, kendi de incir kürü ve hayıt tohumu çayı.. aralık ayında mucize gibi kendiliğinden hamiş kalmış.. gayette sağlıklı bebişi maşallah.. Yani umudunu sakın yitirme, doktorlarının verdiği tedavileri uygula ama kürleri de yabana atma, yap derim ben.. İnan olacağı varsa oluyor.. Sakın karamsarlığa kapılma.. İnşallah hepimize o mucizeyi yaşatır allah..
ya sınır oldum ya.her msj yazmamdan sonra yada bır dıegr sayfaya gecısımden sonra sıteden cıkıyo ne halt oluyo anlamadım yoruldum ha bıre kullanıcı adı gırmekten.
lataaaaaaaaaaa bak sen ıstedın dıye bende koydum resmımı :)))
evet canım ya 20 22 24 26.gunlerı yaptık calısmamızı:)))bızde ınsanız degılmı ayol:))gozlugumu begendın demek canım canın sag olsun sneın olsun soyle adresını hemen gondereyım..
wowwww supersın tatlım masallah:))senın gozlukte cok guzelmıs:)bende genellıkel buyuk gozluk kullanırım takıntımı bılemem ama hep o tıp o agırlıkta secerım sen bana gzolugunu gonder en ıyısı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?