- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.261
ben okudum burdaki topiklerde, pekmezini de kullanan çokmuş ama şahsen bir bilgim yok tatlım..
Oooo var ya dağıtırız bir alemi:)))) Olacak da inşallah bir gün..
Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?
tatlım ben eşime keçi boynuzu pekmezini her sabah aç karnına içirdim.yanında mutlaka ceviz ve fındıkta yedirdim.
ben okudum burdaki topiklerde, pekmezini de kullanan çokmuş ama şahsen bir bilgim yok tatlım..
Oooo var ya dağıtırız bir alemi:)))) Olacak da inşallah bir gün..
canım ben valla direk sabah aç karnına pekmezini veriom bazen sulandırıp bazen kaşıkla. ama bilmiom işe yarıcakmı
ben ceviz yedirmiom kıs cöspperrrr.
inşallah bebekimmm
canım ben valla direk sabah aç karnına pekmezini veriom bazen sulandırıp bazen kaşıkla. ama bilmiom işe yarıcakmı
ben ceviz yedirmiom kıs cöspperrrr.
inşallah bebekimmm
Kizlar ya forum disinda facebook kullananlar varsa orda da toplanalim mi :)
Aramizda hamile olan var mi
Aramizda hamile olan var mi
yedir kıs bacım yedircevizde fındıkda yedir :))
sen dağıtırsın canım şüphem yok o konudaaa
sinir oluyorum böyle insanlara...bizim ailedede birisi eltisinin çocuqu olmuyordu ona inat 3.ye hamile kalmış bunuda kendi demiş ona inat diye....sonra kızının kalbi problemli doqdu..hiçkimse için kötü düşünmüceksin..Allah herkesin gönlüne göre versin...offf bende bugun doktoru arayip randevu yaptim ,sekreter tatilde demezmi ,ta 25 ine verdi randevuyu beklemekten sinir oluyorum artik 1mayista 10 ay im dolucak bebek olmayali bide 1 mayis dogum gunum keske paketlenip hediye olarak gelse artik bebisim yaa,, sanirim bu ay tuturamazsam yine mayis 27 ile 2 mayis arasi bidahaki yumurlama donemim olucak(bu arada eltim cok sinir ya 6 bucuk aylik hamile nispet yapar gibi her gelisinde sende yokmu bisey diye sorup sorup damarima basiyor ya ,ben ona dedimki ben dogum kontrol kullaniyorum simdi istemiyorum yazin dusunuyorum dememe rahmen ya uyuz oluyorum kendisine ((
valla benimki sessiz sedasız içiyor kürü...ama pekmez olsa daha iyi tüketir çünkü pekmezle arası çok daha iyi..kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???
ben hamileyim hayatım yardımcı olmaya çalışırım merak ettiğin konularda
Tü tü maşallah darişi başıma inşallah hamile arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi anlatabilir misiniz
Kızlar bana müsadeee,, görüşürüz sonraaaaa....
hım yedirim bari, dur bakalım sabah nasıl bir savaş vercez bunun icin.
kim bebğimmm
masumca bir cümleydiiiideli kızzz :))))))))))
Kızlar bana müsadeee,, görüşürüz sonraaaaa....
masumca bir cümleydiiii
görüşürüz bebeğimmm
yok hani muzur bşr yağın var ya ben ona istinaden şettiiydimm,sana çok gülüyorum canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?