Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?

canım ben valla direk sabah aç karnına pekmezini veriom bazen sulandırıp bazen kaşıkla. ama bilmiom işe yarıcakmı

tatlım ben eşime keçi boynuzu pekmezini her sabah aç karnına içirdim.yanında mutlaka ceviz ve fındıkta yedirdim.

ben ceviz yedirmiom kıs cöspperrrr.

ben okudum burdaki topiklerde, pekmezini de kullanan çokmuş ama şahsen bir bilgim yok tatlım..

Oooo var ya dağıtırız bir alemi:)))) Olacak da inşallah bir gün..

inşallah bebekimmm

sinir oluyorum böyle insanlara...bizim ailedede birisi eltisinin çocuqu olmuyordu ona inat 3.ye hamile kalmış bunuda kendi demiş ona inat diye....sonra kızının kalbi problemli doqdu..hiçkimse için kötü düşünmüceksin..Allah herkesin gönlüne göre versin...
kizlar ya keci boyunuzunu kaynatmak yerine pekmezini yedirsem kocise olmaz mi ayni etkiyi yapmaz mi bilginiz varsa paylasirmisiniz
valla benimki sessiz sedasız içiyor kürü...ama pekmez olsa daha iyi tüketir çünkü pekmezle arası çok daha iyi..
Slm kızlar kan tahlili elinde ama sonuc belli değil :44: betam 6,53 çıktı daha sonra tekrar yaptırmamı solediler ne dusuncegimi bilmiyorum sizce hamileniyim???

canım hamileliqinin 2. haftasının başındaysan bu deqer normal...eqer 2 haftadan fazlaysa bu deqer çok düşük...ALLAH korusun bu deqerlerde düşük oluyor...bak elindeki kan tahlil kaqıdında hamilelik haftası ve karşısındaki olması gereken kan deqeri yazıyor oradan takip edebilirsin cnm...

Tü tü maşallah darişi başıma inşallah hamile arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi anlatabilir misiniz

Tü tü maşallah darişi başıma inşallah hamile arkadaşlarım belirtileriniz nelerdi anlatabilir misiniz

benim tek belirtim adetten 1 hafta önce pembe akıntı geldi.göğüs ağrısı-şişme yaşamadım.sadece sol kalçama bıçak saplanır gibi oluyodu.bide sol kasığım bayağı ağrıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…