Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

evet istanbul.profilin tanıdık birisine çok benziyodu sorayım dedim ve o kişi olmadığınada çok sevindim

ay insallah o degilimdir pek sevmiyorsun galiba. devianart diye bir internet sitesi vardi. ordaki profil fotografim da buydu. eger o siteye giriyorsan belki orda gormussundur. evlenince kapattim o hesabimi.

aynen öyle canım hemen ameliyat olmaz. benim doktorum şu şekilde yaptı, 2 ay dkh kullandım yasmin. bu ay deneme zamanı, önümüzdeki ay tekrar dkh, sonra tekrar deneme olarak bu şekilde 3 periyot izlenecek. kisti baskı altında tutmak için dedi, doktorum.

ay insallah o degilimdir pek sevmiyorsun galiba. devianart diye bir internet sitesi vardi. ordaki profil fotografim da buydu. eger o siteye giriyorsan belki orda gormussundur. evlenince kapattim o hesabimi.

yok canım nette değil normalde tanıdık birisi kırkyılda bir görürüm zaten neyse benzettim demekki

canim benim ya kiyamam sana ben.cok cok gecmis olsun hayatim.herseyin hayirlisi olsun tahliller de iyi gelir insallah.cok yakin zamanda allahim gobegini yeniden doldurur insllh.
yat dinlen simdi moralini yuksek tut dikkat et kendine...

kesinlikle ameliyat konusunda katılıyorum doktorun çok iyi olması gerekiyor.çok araştırıp iyi bir doktor seçtiğimi düşünüyorum biraz pahalıya mal oldu ama bu kistin ne kadar bela olduğunu ablamdan bildiğim için parayı hiç sorun etmedik.
bende 24 yaşındayım 8 aylık evliyim 2 ay denedik olmayınca şüphelendim doktora gittiğimde kistimin olduğunu öğrendim doğum kontrol hapı verdi acaba küçülür mü diye bir etki yapmadı soğan kürü yaptım zorla 3 ay falanda artık hiçbirinin faydasının olmadığını görünce ameliyat olmaya karar vermek zorunda kaldım.zaten belli bir büyüklüğün üstündekilere hiçbişey fayda etmiyormuş yine de denedim belki bir umut olur diye:26:

Evet bu daha degisik bir yaklasimmis. Peki senin kistin buyuyor muydu?

Ben saniyordum ki tek tarafta olunca sorun olmaz. En azindan diger yumurtaliktan yumurta olusursa dollenme olur. Ama doktor dedi ki kistler bazi kimyasallar salgiliyormus. Bunlar yumurtanin dollenmesini yada dollense bile bolunmesini engelleyebilirmis. Ama nedense icimde bir rahatlik var. Bu kist bize engel olmayacakmis gibi geliyor Allah'in izniyle.

Evet canim ya ben de 2 ay sogan kuru yaptim ama bugun ogrendim ki hic degismemis boyu. Buyumemesi iyi bir sey ama degil mi? Ablanin cocugu var mi canim?

canım seninkide mi çikolata kisti.senin doktorunda farklı bir yol deniyormuş inş işe yarar.seninkinin büyüklüğü ne kadardı

İrmegan doktorundan memnunsun galiba öyle mi? Doktorun kim, nerede, İstanbulda mı?

benim kist yasminle mm lik küçülme oldu sadece. kistim büyümedi ama küçülmedi de. 2,5 cm civarı. bu ay deneme ayım, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum. dualarımı ediyorum, ilaçlarımı içiyorum, haftaya 2. soğan kürüme de başlayacağım, çalışmalara da devam. velhasıl artık gerisi Allah ın takdirine kalan kısım. Dediğin gibi benim de içim çok rahat şu an sıkıntı yaptığımı düşünmüyorum. hayır da şer de Rabbim den... İnşallah biz de anne olacağız ve eşlerimizi de baba yapacağız :)

canim bu kist normalde alttan muayenede mi goruluyor direkt yoksa baska tahliller falan yapiliyormu

Evet canim ya ben de 2 ay sogan kuru yaptim ama bugun ogrendim ki hic degismemis boyu. Buyumemesi iyi bir sey ama degil mi? Ablanin cocugu var mi canim?

seninki o kadar büyük değil ve de büyümemiş iyi bir gelişme.herkes de farklı etkileri oluyor ben hangisine dahilim çok merak ediyorum.dün bir velimle görüşmüştüm 5 cm le hamile kalmış kistini de o zaman öğrenmiş.bazılarını da uğraştırıp duruyor.
ablam 5 yıllık evli çocuğu yok hala yaza 3.tüp bebeği yaptırcak benimde bu kadar tedirgin olmam kesinlikle bundan kaynaklanıyorr(

canım seninkide mi çikolata kisti.senin doktorunda farklı bir yol deniyormuş inş işe yarar.seninkinin büyüklüğü ne kadardı

evet canım çikolata kisti benimki de. 2,5 cm. inşallah işe yarar canım. eğer bu 3 periyotta da olmaz ise aşılamaya gideriz ama sen içini ferah tut kalabilirsin çok büyük sorun yok, dedi. hatta doktora şunu da sordum, dedim yasmin gibi dkh kullanırken bırakınca da koruma devam ediyor, deniliyor. o da bana herkes google doktoru olmuş çıkmış, olur mu öyle şey, millet bir gün içmeyip ilişki olunca hamile kalıyor, yumurta kapıda bekliyor, sen bunlara takılma moralini yüksek tut, dedi :)

doğru sölemiş herkes bişey diyor zaten.seninkide küçükmüş korkulacak bişey yok.bu yöntem inş işe yarar.sen nasıl farkettin küçükken farkettğin iyi olmuş.

canim zaten yumurtlama gununde vucut isisi duser bu normal. hic bir olumsuz etkisi yok.

benim ki kalorifer yanmaması sonucu aşırı üşütme oldu.. daha önce okumştum özellikle sıcak tutun diye yumurtlama zamnanında..ben de tam gününde soğuk aldım diye düşünüyorum.bide dediğiniz gibiyse ikisi bi aradaa tir tir..umarım kötü etkilememiştir,teşekkürler..

yok tatim yok hic merak etme. bir seycik olmaz.

yumurtlama döneminde vucudu sıcak tutma olayını bilmiyordum bikaçgüne yumurtlayacağım yazıyı okuyunca üzerime hemencik hıkamı giyidim bide patik falan giyiyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…