- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.681
ilkbahr nasılsın tatlım..
canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..
slm,bende bugün klomen kullanmaya başladım dr yumurtlamanın sağlanması için verdiğini söyledi.yumurtlamam olmuyor mu diye sordum kan testlerin çıkana kadar bişey söyleyemem işi şansa bırakmayalım dedi . ultrasonda yumurtalarımı görmüş iyi dedi sadece. adt 3. gününde yani bugün başlıyorum günde yarım tablet 5 gün boyunca kullanıcam .pzt kontrole gidiyorum sizlerle paylaşırım. İnşallah Allahım hepimize bebişleri kısmet nasip eder hayırlısıyla
canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..
slm,bende bugün klomen kullanmaya başladım dr yumurtlamanın sağlanması için verdiğini söyledi.yumurtlamam olmuyor mu diye sordum kan testlerin çıkana kadar bişey söyleyemem işi şansa bırakmayalım dedi . ultrasonda yumurtalarımı görmüş iyi dedi sadece. adt 3. gününde yani bugün başlıyorum günde yarım tablet 5 gün boyunca kullanıcam .pzt kontrole gidiyorum sizlerle paylaşırım. İnşallah Allahım hepimize bebişleri kısmet nasip eder hayırlısıyla
gittinmi doktora cnm ne dedi merak ettim bende cuma gunu gidicem :?:18:
kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...
Gecmis olsun canim Allah korumus stres yapma sen canim benim sakin ol bak bisey olmamis :44:kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...
kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...
selam canımmmm nasılsınnnn
haftaya görürsün tatlım.. yeterki sağlıklı olsun bebiş,, teyzeleri yer onu yerr..kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.
iyiyim tatlım sen nasılsın... yoktun bugün..
haftaya görürsün tatlım.. yeterki sağlıklı olsun bebiş,, teyzeleri yer onu yerr..
dışardaydım canım işlerım vardı..... rüyamda ikızlere hamıleymışımama bırısı küçük kurtaj yapılcak dıyolar valla sınır oldum yanı yarın günüm bakalım ne olcak hiçbir agrı sızı belırtı yok
lalinadacım.. benim gittiğim ilk doktor serdar oğuzdu iyi bir doktor ama biraz pahalı.. Ahmet Bostancı diye birine gitti arkaadşım oda cok iyiymiş.. birde irmaganın gittiği Emine Sernur Yorulmaz var.. zaten bu doktorlara gittiğin zaman onlar hastane olarak yönlendiriyor seni..
sağol gülşencim.yiyin valla mercimekleri :)))bayağı yoruldum.belimde çok ağrıyo.Allah ım diycekki ne nankör kadınlarsınızhem çocuk istersniz hemde oram buram ağrıyo diye naz yaparsınız Allah ım hepimizin sesini duysun yardımcımız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?