Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ilkbahr nasılsın tatlım..

iyiyim tatlım sen nasılsın,çalışıyorum canım :))) bende bu ay ilk defa klomen kullandın,yarın doktora gidicem bakıca canım :)) biliyorsun en son adet düzensizliği olmuştu bende ve doktorumda bana klomen vermişti...sen nasılsın canım,senin batın ne zaman olacak şimdi?

canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..

canım benim 16 sı galiba çünkü 30 günde bir oluyorum geçen ay 18 inde olmuştum bu ay 16 sında olmam lazım.. inşallah bu ay olur canım ya çok istiyorum geriliyorum üzülüyorum.. hayırlısı tabi ama inşallah hamişimdir bu ay isteyen herkes hamiş olur inşallah,, tatlım bu klomen ne tam olarak yumurtaların uyarılmıası için diye biliyorum ama..

slm,bende bugün klomen kullanmaya başladım dr yumurtlamanın sağlanması için verdiğini söyledi.yumurtlamam olmuyor mu diye sordum kan testlerin çıkana kadar bişey söyleyemem işi şansa bırakmayalım dedi . ultrasonda yumurtalarımı görmüş iyi dedi sadece. adt 3. gününde yani bugün başlıyorum günde yarım tablet 5 gün boyunca kullanıcam .pzt kontrole gidiyorum sizlerle paylaşırım. İnşallah Allahım hepimize bebişleri kısmet nasip eder hayırlısıyla

inşallah tatlım.. hayırlı bebişlerimizi nasip eder Allahım..tahlil sonuçlarını almadan doktor neden ilaç vermişki sana tatlım...

Insallah siz iyi etki yapar kizlar bu ilac bende kist yapti sogan kurune basladim birazdan baska bir doktora gidicem insallah hayirli sonuclar elde ederiz AMIN

gittinmi doktora cnm ne dedi merak ettim bende cuma gunu gidicem :?:18:

gittim canım. klomen kist yapar deniyor ama benim küçük kistler gitmiş :)) büyüğü duruyor tabi. 3 tane yumurtam varmış. perşembe tekrar gitcem bakcak bakalım. bu arada çatala yatırdı ve rahim ağzını yıkayıp biraz açtırdı. spermlerin daha kolay ulaşması için, dedi. biraz acıdı ama çok değil

kızlar biraz önce eşimle telde konuştuk..benim eşim valilikte çalışıyor..bomba koymuşlar gece..zaman ayarlıymış...sabah eşim işe gittiqinde valilik ana baba günüymüş...Allah tarafından farkedilmiş...yoksa hepimiz gümbürtüye gidecektir diyor eşim...banada panik yapmıyım diye sabah söylememiş daha şimdi haberim oldu...elim ayaqım titriyor hala...

TATLIM çok geçmiş olsun, eşin hangi valilikte...

Gecmis olsun canim Allah korumus stres yapma sen canim benim sakin ol bak bisey olmamis :44:

çok geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsunn canım Allah korumuş.. hangi ildesiniz.. iyice azdılar .. Allah fırsat vermesinn inşallah..

selam canımmmm nasılsınnnn

kızlar selam.bebişin kalp atışlarını duyamadık.önümüzdeki hafta tekrar gidicez doktora.polikistik over vardı bende.o yüzden geç döllenme olmuş.kese içinde keseyi gördük çok şükür.doktor haftaya 100% duyarı dedi.bide ben bacağımdan damar tıkanıklığı geçirdiğim için bebişin kalp atışını duyduğumuz zaman kan sulandırıcı iğne vericek doktor.bebk doğana kadar hergün ya göbekten yada koldan vurucam iğne.Bebiş sağ salim doğsunda razıyım iğnelere.Allah yardımcımız olsun.

haftaya görürsün tatlım.. yeterki sağlıklı olsun bebiş,, teyzeleri yer onu yerr..

haftaya görürsün tatlım.. yeterki sağlıklı olsun bebiş,, teyzeleri yer onu yerr..

sağol gülşencim.yiyin valla mercimekleri :)))bayağı yoruldum.belimde çok ağrıyo.Allah ım diycekki ne nankör kadınlarsınızhem çocuk istersniz hemde oram buram ağrıyo diye naz yaparsınızAllah ım hepimizin sesini duysun yardımcımız olsun inşallah

canım rüyanı hayra yor hayır olsun tatlım.. benim kasıklarım çok fena batıyor bacağıma ağrı vuruyor iki gündür hatta kalçama kadar vuruyor bilmiyorum nedendir.. yürüyüş yaptığım içinde olabilir.. birde göğüslerimin acısı biraz hafifledi..hayırlısı bakalım..

Ben Prof.Dr. Ahmet Erdem e gitmek istiyorum. Kendisi Gazi de öğretim üyesiydi ama şimdi kendi muaynehanesini açmış, Koru Hastanesinin hemen arkasında, muayne ücreti de 250 tl diye duymuştum, ama son günlerde 300 diye duyuyorum jinekoloji kliniklerindeki hoca fiyatlarını..

Ankarada olanlar bence çok şanslı, çok iyi doktorlar var.. ben kendim de Gazi de çalıştığım için (hastanede değil ama olsun), Ahmet Erdem in tahlillerde vs. Gazi hastanesine yönlendirdiğini duyduğumdan, Ahmet Erdem i tercih edicem.. Ama inşallahh, çook içten inşallahh- Ahmet Hocaya infertilite falan için değil de, hamileliğimin 6. haftasına başvururum, inşallah yaa..

Bu arada, bu 6. hafta yı da sizden öğrendim, öyle yazdı çou kişi :)

Son düzenleme:

inşallah canım benim.. inşallah... tatlım bebekte yaparız nazda yaparız dimi ama::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…