- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.661
kızlar dün sabah kan testi için aile hekimime gittim ve sonuç malesef negatif çıktınegatif sonucunu aldıktan sonra moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli Allahım hakkımızda hayırlısı nasip olsun diyorum ama elimde değil.eşim aradı ve söylediğimde şaka olduğunu söyle dedi çok canım sıkıldı şu an bile göz yaşlarımı tutamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş
kızlar dün sabah kan testi için aile hekimime gittim ve sonuç malesef negatif çıktınegatif sonucunu aldıktan sonra moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli Allahım hakkımızda hayırlısı nasip olsun diyorum ama elimde değil.eşim aradı ve söylediğimde şaka olduğunu söyle dedi çok canım sıkıldı şu an bile göz yaşlarımı tutamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş
bende oyle canim bu ay da kalamazsam doktorum zaten gel demisti ayrica bu arkadaslarin bahsettigi sogan kurune baslamayi planliyorum ,,ne yapalim caresizlikten her yolu denicem valla yeterki olsun( bi zamanlar 6 bucuk sene once sap diye habersizce hamile kaldigimda kizima sok olmustum hazir degildim aldirayimi diye kafamdan cok gecirdim iyiki kiymadim aldirmadim o benim dunyam,,kizim bukadar kolay olunca ben hamile kalmak basittir sandim oyy oyyy 10 olucak neredeyse kafayi yiyecem ne zormus ya bu isler,,,hele kizim coook istiyor bi kardesinin olmasini esimde cok istiyor yanliz calisicaz calisicaz diye diye iliskiden soguduk vallahi oda bende ((
irmegancım sana yine bişeyler sorimmi ben... bu tahliller gününün ne kadarını alıyor uzun sürüyormu sadece kanmı alınıyor.. birde kaç para bu tahliller canım...
istediğini sorabilirsin gul_sen cim.. tahlil çok zamanını almıyo özelde olunca.. gidiyosun girişini yapıyolar labarotuvardan kanını verip çıkıyosun 15 dknı alıyo sadece.. hormonlara kanla baktıkları için başka bi teste gerek kalmıyo... eşimin verdiği testin ne kadar sürdüğünü bilemiyorum.. sonuçlarınıda 3 gün sonraya veriyolar.. benim kan tahliline 48 tl verdik eşimin testinede 100 tl verdik cnm...
hiçbir şey değilmiş canım pek pahalı sanmıştım ama değilmiş.. çağ hastanesinde yaptırmıştın dimi tatlım ..
evet canım çağ hastanesinde yaptırdık.. yanlız eşim kendi verdiği test konusunda hiç memnun kalmadığını söyledi.. baya bi sinirliydi çıktığında.. sen hala hangi doktora gideceğini söylemedin ama.. :)))
hiçbir şey değilmiş canım pek pahalı sanmıştım ama değilmiş.. çağ hastanesinde yaptırmıştın dimi tatlım ..
canım doktora gitmek şartmı ki hani çağ hastanesindeki bir doktora gitsem olmazmı özele gitmesem,, senin gittiğin doktora gidebilirm canım..
Arkadaşlar, Çağ hastanesinden bahsettiğinize göre, Ankarada mısınız.. ben de Ankara da yaşıyorum, rutin testlerimi Gazi de yaptırmıştım, smear testi, jinekolojik muayene, ve hiç bi sorun yok dediler.. çalışmalara tam anlamıyla da bu ay başladık diyebilirm :) bakalım neler olucak, içimde hep bi ümitsizlik nedense..
inşallah Allah kısmet eder de, hamile olursam hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim, Ankarada çok ünlü olan, arkadaşlarımın tavsiyesi doktoralr var ama, acaba sizlerin fikirleri nedişrr?
Arkadaşlar, Çağ hastanesinden bahsettiğinize göre, Ankarada mısınız.. ben de Ankara da yaşıyorum, rutin testlerimi Gazi de yaptırmıştım, smear testi, jinekolojik muayene, ve hiç bi sorun yok dediler.. çalışmalara tam anlamıyla da bu ay başladık diyebilirm :) bakalım neler olucak, içimde hep bi ümitsizlik nedense..
inşallah Allah kısmet eder de, hamile olursam hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim, Ankarada çok ünlü olan, arkadaşlarımın tavsiyesi doktoralr var ama, acaba sizlerin fikirleri nedişrr?
canım benim gittiğim doktorda önceden çağ hastanesinde çalışıyomuş sonra kendi muayenahanesini açmış... çağdada erol hoca var enfeksiyon için ona gitmiştim ben ama pek bilgilendirmemişti beni.. polikistik over olduğumu ben sorarak öğrenmiştim.. eğer gerçekten tedaviye başlamak istiyosan araştır ve iyi bir doktora başla herşeyini o takip etsin.. ama sadece hormon düzeyime baktırıcam diyosan hastanenin doktorunada görünebilirsin..
CANIM şuanda sadece tahlilleri yaptırmak istiyorum.. inşallah bunada gerek kalmadan bu ay hamile olduğumu öğrenirim, çünkü doktora gitmek beni çok strese sokuyor..ben birde süt hormonlarımdan şüpheleniyorum yüksek diye ama inşallah bi sorun yoktur..
inşallah yoktur cnm.. bi git bakalım hormonlarda sıkıntı çıkarsa ki inşallah çıkmaz iyi bi doktorla tedaviye başlarsın artık.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?