Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

üzülme vitamin kardeş inşallah Allah hayırlı zamanda nasip eder..

canımm hemen bozma moralinii... stres yapma kendine bu ay olmazsa diğer ay olur... Rabbim gönlümüze göre verecektirr emin ol... kendini toparla ve eşinide üzme.. bi dahaki ay daha sağlam çalışırsınızz tatlım :))) sonraaaa gelsin bebişlerrrr...... :))))

hakkımızdan hayırlısı tabi ama stres yapma moralinin yüksek olması lazım :26:

Arkadaşlar merhaba, ben de soru sorup gidiyomuşum gibi oluyo ama, inanın günde en az iki saat okuyorum forumu, hamile olan arkadaşlara sevinip, kimi rahatsızlıklarla uğraşanlara üzlüyorum.. ha bir de, hamileyim yazan arkadaşalrın satırlarını okuyup, ah çekmiyor da değilim :)

Banu, sen yokken forum gerçekten de çok eksik..

Ben bişey sorucam, arkdaşlar bnm yumurtlama tarihim 6 nisan çıkıyodu testlerden, ben de 2-4-6-8 nisan tarihlerini değerlendirdim, ama Banu bana 1-10 nisan aralığı demişti, hani acaba 10-12 diye devam etmeli miyim, yoksa hamilelik şüphesi en yüksek 4 günü değerlendirmişim, yeterli midir :S

Bir de, ben malesef kahve içiyorum çok, yani çok derken, günden 2 fincan nescafe, kremalı, bir de aşırı sık olmasa da 2 güne bir kesin bi kutu diet kolam var.. sizce bunlar olumsuz etkiler mi döllenmeyi..

İnşalllahh hepimizin isimlerinin karşısında hamile yazar gün be gün :) sevgiler..

Son düzenleme:

aynen :)) yumurtlama dönemimde eşimi köşeye sıkıştırdıkca tepesine biniyorum aman allahım hem benim için komik oluyodu hem eşim için beni geçtim adamda benden etkileniyor hecan yapıyordu okadar anlatmışımki herşeyi baktım iş bitti bacakları havada tutuyor :))))
bana diyor aşkım istedik ya artık olmaz kendi haline bırakalım bide ilişkiden bıkıyorsun böyle zamanlarda yaa

irmegancım sana yine bişeyler sorimmi ben... bu tahliller gününün ne kadarını alıyor uzun sürüyormu sadece kanmı alınıyor.. birde kaç para bu tahliller canım...

kimse ağlamasın üzülmesin işallah bir an önce rabbim dualarımızı kabul eder.....bu arada ananas doğurganlığı olumlu yönde etkiliyormuş....

irmegancım sana yine bişeyler sorimmi ben... bu tahliller gününün ne kadarını alıyor uzun sürüyormu sadece kanmı alınıyor.. birde kaç para bu tahliller canım...

istediğini sorabilirsin gul_sen cim.. tahlil çok zamanını almıyo özelde olunca.. gidiyosun girişini yapıyolar labarotuvardan kanını verip çıkıyosun 15 dknı alıyo sadece.. hormonlara kanla baktıkları için başka bi teste gerek kalmıyo... eşimin verdiği testin ne kadar sürdüğünü bilemiyorum.. sonuçlarınıda 3 gün sonraya veriyolar.. benim kan tahliline 48 tl verdik eşimin testinede 100 tl verdik cnm...

hiçbir şey değilmiş canım pek pahalı sanmıştım ama değilmiş.. çağ hastanesinde yaptırmıştın dimi tatlım ..

hiçbir şey değilmiş canım pek pahalı sanmıştım ama değilmiş.. çağ hastanesinde yaptırmıştın dimi tatlım ..

evet canım çağ hastanesinde yaptırdık.. yanlız eşim kendi verdiği test konusunda hiç memnun kalmadığını söyledi.. baya bi sinirliydi çıktığında.. sen hala hangi doktora gideceğini söylemedin ama.. :)))

canım doktora gitmek şartmı ki hani çağ hastanesindeki bir doktora gitsem olmazmı özele gitmesem,, senin gittiğin doktora gidebilirm canım..

Arkadaşlar, Çağ hastanesinden bahsettiğinize göre, Ankarada mısınız.. ben de Ankara da yaşıyorum, rutin testlerimi Gazi de yaptırmıştım, smear testi, jinekolojik muayene, ve hiç bi sorun yok dediler.. çalışmalara tam anlamıyla da bu ay başladık diyebilirm :) bakalım neler olucak, içimde hep bi ümitsizlik nedense..

inşallah Allah kısmet eder de, hamile olursam hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim, Ankarada çok ünlü olan, arkadaşlarımın tavsiyesi doktoralr var ama, acaba sizlerin fikirleri nedişrr?

canım doktora gitmek şartmı ki hani çağ hastanesindeki bir doktora gitsem olmazmı özele gitmesem,, senin gittiğin doktora gidebilirm canım..

canım benim gittiğim doktorda önceden çağ hastanesinde çalışıyomuş sonra kendi muayenahanesini açmış... çağdada erol hoca var enfeksiyon için ona gitmiştim ben ama pek bilgilendirmemişti beni.. polikistik over olduğumu ben sorarak öğrenmiştim.. eğer gerçekten tedaviye başlamak istiyosan araştır ve iyi bir doktora başla herşeyini o takip etsin.. ama sadece hormon düzeyime baktırıcam diyosan hastanenin doktorunada görünebilirsin..

canım bende ankaradayım.. tedaviyede yeni başladım.. kocatepe camiisinin orda emine sernur yorulmaza gidiyorum henüz 1 kere gittim ve memnun kaldım.. ilgili bi doktor ve çok tatlı dilli... inşallah sıkıntısız sorunsuz hamile kalırım ve hamileliğimide emine hocayla devam ettiririzz...

lalinadacım.. benim gittiğim ilk doktor serdar oğuzdu iyi bir doktor ama biraz pahalı.. Ahmet Bostancı diye birine gitti arkaadşım oda cok iyiymiş.. birde irmaganın gittiği Emine Sernur Yorulmaz var.. zaten bu doktorlara gittiğin zaman onlar hastane olarak yönlendiriyor seni..

bizde bu hafta başlıyacağız
test sonuçlarım cuma günü çıkacak.bakalım doktor ne diyecek.
folik aside de başladım.
çürük dişim vardı bugünde dolgumu yaptırdım.

bu ayıda diş yüzünden geçeceğim sandım ama dolgumu yaptırdım inşallah sorun çıkmaz bizde çalışmalara başlarız.
anneler gününde bende anne olmak istiyorumm

CANIM şuanda sadece tahlilleri yaptırmak istiyorum.. inşallah bunada gerek kalmadan bu ay hamile olduğumu öğrenirim, çünkü doktora gitmek beni çok strese sokuyor..ben birde süt hormonlarımdan şüpheleniyorum yüksek diye ama inşallah bi sorun yoktur..

inşallah yoktur cnm.. bi git bakalım hormonlarda sıkıntı çıkarsa ki inşallah çıkmaz iyi bi doktorla tedaviye başlarsın artık.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…