slm herkese kızlar bı konuyu merak ettım ve kımseye soramıyom en ıyısı bı akıl tanısım barı sıze 1nısan adet oldum ve 15 nısanda yumurtlamam 29 nısan adet gunum ve 1nısandan berı eşimi bekltıyom 15 nısana kadar 15 nısandan oncemı yoksa 15 nısan ıtıbarenmı baslamak lazım yardımcı olursanız sevvvınırım
benımde adetım 1 nısandı senınle aynı yumurtlama dönemımız yanı bız dün aksam basladık calısmalara zaten yumurtlama dönemı yumurtlamadan 4 gün öncesı sonrasınında kapsıyor günasırı ılıskı lazım spemlrın hareketını kalıtesını kaybetmemesı ıcın sen esını bekletırsen tam 14. güne hareketsız kalıtesız spermlerle basarı saglayamazsınız hem yumurtlama öncesı sonrasıda degerlendırılmelı ılla 14.gün yumurtna catlıycak dıyede bırsey yok 12-13-15-16-17dede catlayabılır oyüzden adetten sonra 9-11-13-15-17-19 denemeler lazım hemen buaksam baslayın vakıt kaybetmeden derım
benim bir sorum olacak..adetten kesildiğim an yani 2 gün önce başladık çalışmalara ama ilişkiden sonra aşırı bulantı yaşadım...
bu nedir yaşayan var mı acaba?
bir de adetlerim düzensiz ve az kanamalıydı, kist sorunum vardı,
bu ay güzel 6 günlük bir adet dönemi geçirdim. eskisi gibi kahverengi değil kırmızı ve bekarken olduğu gibi geldi kanamam..
ama sigara içilen bir ortamda kaldım dün..mecburen misafir ağırladım kayınvalidemlerde...
acaba tuttuysa bebek zarar görmüş müdür
tutar mı acabaa adetim de düzeldi bu ay...
napıcam ben çok üzülüyorm...
bir de rüyamda sakallı bir dede arkasını dönmüş bana kızım boşuna uğraşma sen evlat sahibi olamayacaksın ömür boyu demişti...
sonra bir rüyamda da benim bebek için uğraştığımı gördüm, bir bakıyorum ki eltim hamile bana gülümsüyor...ben de şaşırıyorum...keşke ben de hamile olabilsem, hayırlı olsun deyip halime üzülüyorum...
nolcak böyle...bu ay olacak mı acaba...[/QUOTE]
bende hep rüyamda kız copcugu görüyuorum bılşıncaltı yanı tamammen adetınden 2 gün sonra hemen tutmaz daha yumurtlaman olmamaıstır tuttugundada bebek sıgara dumanından nasıl etkılensınkı henüz kese bıle olusmuyor daha embrıyo yok ortada yanı mıde bulantında üşütmeden olmustur