- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.641
canım yemekteydim.. geç yazıyorum ondan tatlım.. ben senin test sonuçlarına internettende baktım anladığım kadarıyla hepsi normaldi, olması gereken değerlerin alt sınırına yakın değerlerdi.. ne güzel tatlım bi sorun yok herşey normal inşallah eşindede hiçbir sorun çıkmaz.. sadece hayırlı günün olmasını beklersin canım.. suyun azizliğine uğramanız kötü olmuş:)) neyse bu akşam telafi edersiniz:)))) sen yine yapmadan önce farketmişsin suların olmadığını ben çalışları yaptmı tam banyoya gircekken elektirikler gitti mahvolmuştum. hiçbirşey çalışmıyordu şohben falan.. işe geç kalmıştım o gün((( birde sen tahlilleri hangi hastanede yaptın tatlımm..ne zaman gittin yaptırmak için sabahın erken saatlerindemi,,
hayalımsın o dedıgın belırtıler bendede oluyor heray malesef psıkolajık cıkıyor ama bellımı olur senınkı ınsallah gebelıge daırdır bızım dün basladı yumurtlama dönemı basladık calısmalara bakalım hayırlısı nısanın 29unda batım
hayalımsın o dedıgın belırtıler bendede oluyor heray malesef psıkolajık cıkıyor ama bellımı olur senınkı ınsallah gebelıge daırdır bızım dün basladı yumurtlama dönemı basladık calısmalara bakalım hayırlısı nısanın 29unda batım
canım yemekteydim.. geç yazıyorum ondan tatlım.. ben senin test sonuçlarına internettende baktım anladığım kadarıyla hepsi normaldi, olması gereken değerlerin alt sınırına yakın değerlerdi.. ne güzel tatlım bi sorun yok herşey normal inşallah eşindede hiçbir sorun çıkmaz.. sadece hayırlı günün olmasını beklersin canım.. suyun azizliğine uğramanız kötü olmuş:)) neyse bu akşam telafi edersiniz:)))) sen yine yapmadan önce farketmişsin suların olmadığını ben çalışları yaptmı tam banyoya gircekken elektirikler gitti mahvolmuştum. hiçbirşey çalışmıyordu şohben falan.. işe geç kalmıştım o gün((( birde sen tahlilleri hangi hastanede yaptın tatlımm..ne zaman gittin yaptırmak için sabahın erken saatlerindemi,,
bende pko olduğu için o kadar panik içindeyimki anlatamam sanahocadan kötü bişey duymayı hiç ama hiç istemiyorum önceden araştırayım kendimi hazırlayım demiştim :) dediğin gibi alt sınıra yakın hep inşallah eşimdede sıkıntı yoktur da herşey yolunda gider...
suların gittiğinden haberim vardı sonradan yaşasaydım bugün kafayı felan yerdim heralde... :) benim hocanın anlaşmalı olduğu hastane çağ hastanesi tahlilleri orada yaptırdık.. ama iş yerinden bi arkadaşın hanımıda o doktora gitti doğumu medicanada yaptırdı... saat 11'de hocaya muayeneye gittik 12'ye doğruda kanı vermiştim ben.. açlık tokluk farkediyomu bilmiyorum ama ben tok karnına aldırmıştım kanı...
mrb kizlaradetimi bu ay yanlis hesaplamisim ya ilk defa ..16 nizanda olucam adet yani,kasigimda agri ve batmalar var goguslerde hasasiyet ve ufaktan tatli migde bulantilari var ,,bugun meraktan erken testlerden aldim yaptim negatif cikti acaba ben pisikolojikmi hissediyorum butun bunlari bozdum kafayi desenize (( sizlerde gelismeler varmi kizlar ??? hamis kalan varmi ??
anladım canım bende adetimin 3 üncü günü gitmeyi planlıyorum.. inşallah bi sorun cıkmaz canım bende de...
Merhaba arkadaşlar aynı durum bendede var baş dönmesi, miğde bulantısı ve karnımda yumurtalıklarımda ağrı. 2 gündür başım çok dönüyordu, kurum doktoruna gittim tansiyonum normalmiş, iğne yapacaktı bende hamilelik şüphesi var dedim o zaman test yapalım sonra dedi. Hemen bir test yaptım tek çizgi:84::84: daha adetime 11 gün var bu kadar erken çıkmaz herhelde dimi. Yine de iğne olamayacağım ya hamişsem:26sikolojik olabilir mi bu belirtiler? geçen gece bir miğde bulantısıyla uyandım ki sormayın. kafam karıştı:26:
Merhaba arkadaşlar aynı durum bendede var baş dönmesi, miğde bulantısı ve karnımda yumurtalıklarımda ağrı. 2 gündür başım çok dönüyordu, kurum doktoruna gittim tansiyonum normalmiş, iğne yapacaktı bende hamilelik şüphesi var dedim o zaman test yapalım sonra dedi. Hemen bir test yaptım tek çizgi:84::84: daha adetime 11 gün var bu kadar erken çıkmaz herhelde dimi. Yine de iğne olamayacağım ya hamişsem:26sikolojik olabilir mi bu belirtiler? geçen gece bir miğde bulantısıyla uyandım ki sormayın. kafam karıştı:26:
inşallah çıkmaz canımm.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
mrb canım
aynı şeyler bende de oldu senin gibi test yaptım sonuç negatif
yani halende aynı şikayetler devam ediyor arada ateş basmaları göyüsde büyüme ve hassasiyet kasıklarda batma idrarda farklılık biz bu bebek işi çok kafaya takıyoruz halende öyleyim bu ay kesin adet oacam diyorum
bi bakıyorum agzımdan çıksada kafamdan hamilesin diyorum kendime yani bu durum daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama bu ayda hamile kalmazsam kesin doktor yardımı alacam
inşallah canım benim inşallah...Allah izniyle bebişlerimizi kucağımıza alcaz inşallah...
canim bukadar erken belirti olmaz sanirim ,belki migdeyi usutmussundur ,,,tabi beli olmaz,,, bencede igneyi yaptirma bekle,,,bende bu aralar cok pisikoljik yasiyorum resmen oldu bitti gobisimde hissediyorum ama yaniliyorum ay sonunda tabiki :(( hayirlisi canim biraz daha sabir
adete 11 gun varken teste cikmasi imkansiz
ustelik bu kadar erkendne belirti vermesi de cok zor canim ya
o anlattiklarin yumurtla donemi belirtileri ya da yumurtlama sonrasinda da olabiliyor gogusler hemen sisebiliyor
bence biraz rahat olup zamanin gecmesini bekle huzurla, biliyorum cok zor ama belirtilere takilmak pek iyi olmuyor. en onemli belirti adete yakin yerlesme kanamasi olabilir az birsey ama en en onemlisi adet gecikmesi..bu olmadan olanlar psikolojik de olabiliyor.
Daha vakti saati vardır canım Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah. Üzülme ne olur inşallah hayırlı haberi vereceğin gün de gelecektir eşine.kızlar dün sabah kan testi için aile hekimime gittim ve sonuç malesef negatif çıktınegatif sonucunu aldıktan sonra moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli Allahım hakkımızda hayırlısı nasip olsun diyorum ama elimde değil.eşim aradı ve söylediğimde şaka olduğunu söyle dedi çok canım sıkıldı şu an bile göz yaşlarımı tutamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş
kızlar dün sabah kan testi için aile hekimime gittim ve sonuç malesef negatif çıktınegatif sonucunu aldıktan sonra moralim çok bozuk ağlıyorum sürekli Allahım hakkımızda hayırlısı nasip olsun diyorum ama elimde değil.eşim aradı ve söylediğimde şaka olduğunu söyle dedi çok canım sıkıldı şu an bile göz yaşlarımı tutamıyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?