Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

arkadaşlar dün de yazmıştım ama kimse cevap vermedi:((( Bu gün gecikmemin 8.günü adet günümde kan ve idrar testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Adetim baya gecikince dün yine idrar testi yaptım bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Acaba kan testi yanlış olabilirmi (bana imkansız geliyor)??? Birde adet günümün 7 gün geçmesinden sonra artık silik çıkmaması lazım net çıkması lazım dimi... Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum

Canım hamılesınnnn benımde sılık cıkmıstı durdukca netlesecek hadı hayırlı olsun rabbım kucagınada almayı nasıp etsın relax ol lutfen ıyı dusun ıyı olsun....

Pembeeeeeeeeeeeeeeeeee gönlüm sende:)))))) nasılsın canım moralın nasıl ooff bu belırsızlık cok kötüüü ben yuruyusten geldım önce kilolarımı vereyım bebişim tombik anne istemez bebegime fit görünmem lazım ( acep ben kafayımı yıyom)))sogan suyumu ıctım cok kötü gelmedi bana nedense mevla yardım edıyo sanırsam kikikikikki

arkadaşlar dün de yazmıştım ama kimse cevap vermedi:((( Bu gün gecikmemin 8.günü adet günümde kan ve idrar testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Adetim baya gecikince dün yine idrar testi yaptım bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Acaba kan testi yanlış olabilirmi (bana imkansız geliyor)??? Birde adet günümün 7 gün geçmesinden sonra artık silik çıkmaması lazım net çıkması lazım dimi... Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum

canım benim doktorlar zaten adet gectikten 1 kafta sonra kan ve idrar yaptırın diyolar ama bizler sabıesızlandıgımız için erken yapıyoruz sende belki gec döllenmiştir yerlesmesi falan biraz gec olmustur belki ondan cıkmamıstır tatlım bence bi kan tahlili daha yaptır sen tatlım bence hamişsin insallah ama stres yapma sakın

günaydın kızzlllarrrrrr :)))
heyecanlıyım bugün. hem doktora gidicem öğleden sonra yumurta takibi için, hem de bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz :52:
hayır olsun, rüyamda da adet oldum bakıyorum gelmiş kırmızılar, sonra diyorum ki hemen telaş yapmıyım belki yerleşme kanamasıdır, ay iyice uçtuk yaaaa :52::52::1::35:

Son düzenleme:
günaydın kızzlllarrrrrr :)))
heyecanlıyım bugün. hem doktora gidicem öğleden sonra yumurta takibi için, hem de bugün bizim ilk evlilik yıl dönümümüz :52:
hayır olsun, rüyamda da adet oldum bakıyorum gelmiş kırmızılar, sonra diyorum ki hemen telaş yapmıyım belki yerleşme kanamasıdır, ay iyice uçtuk yaaaa :52::52::1::35:

canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah en kısa zamanda bebişinizle mutluluqunuz dahada artar...:16::16:

Pembeeeeeeeeeeeeeeeeee gönlüm sende:)))))) nasılsın canım moralın nasıl ooff bu belırsızlık cok kötüüü ben yuruyusten geldım önce kilolarımı vereyım bebişim tombik anne istemez bebegime fit görünmem lazım ( acep ben kafayımı yıyom)))sogan suyumu ıctım cok kötü gelmedi bana nedense mevla yardım edıyo sanırsam kikikikikki

Oy bebisim ben de sogan kurumu ictim bebise tombik bi anne gorunsek te umurumda degil valla fedakar annelerden oldugumuz kesin kadinlik duygusunu kadin oldugumu asil simdi anliyorum evladimiz olsun diye burda yanip tutusuyoruzar bi de onlar dunyaya geldikten sonra sen bizim onlara karsi neler yapicagimizi dusun sizleri seviyorum arkadaslarr<3

Oy bebisim ben de sogan kurumu ictim bebise tombik bi anne gorunsek te umurumda degil valla fedakar annelerden oldugumuz kesin kadinlik duygusunu kadin oldugumu asil simdi anliyorum evladimiz olsun diye burda yanip tutusuyoruzar bi de onlar dunyaya geldikten sonra sen bizim onlara karsi neler yapicagimizi dusun sizleri seviyorum arkadaslarr<3

çok haklısın canım...bütün gün ya topikteyim yada bebiş eşyaları satan sitelerde....kendimi alamıyorum bakmaktan....hepsini alasım geliyor...

Bi hamile kalalim cnaim neler neler alicaz biz ne sansli bi bebek olucak yaa simdiden simarsin cunku oyle boyle degil dogunca gorecekler:):36:

2 yıl önce bir bebek maqazasından dayanamayıp aldıqım bir tulum var kimseye vermeye kıyamadım...yaz için kolsuz fırfırlı bir kız tulumu...arada çıkartıp hayran hayran bakıyorum...Rabbime gönlüme göre verirse öncelikle saqlıklı ve hayırlı bir kızım olsun istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

2 yıl önce bir bebek maqazasından dayanamayıp aldıqım bir tulum var kimseye vermeye kıyamadım...yaz için kolsuz fırfırlı bir kız tulumu...arada çıkartıp hayran hayran bakıyorum...Rabbime gönlüme göre verirse öncelikle saqlıklı ve hayırlı bir kızım olsun istiyorum :emir_bebek::emir_bebek:

bende de sac tokalari var canim ben de bakiyorum:)

kızlar 2 gündür inanılmaz uykum geliyor...duramıcam nerdeyse kafamı yastıqa koysam uyucam...hiç olmazdı böyle..soqan suyu uykumu yapıyor acaba :37:

slm kızlar.. nasılsınız.?
bugun doktora gittim farlutal vermişti adetinin 3. gunu gel dedi. nese muayene yaptı. klomen yazdı. umurtlamadıgımı söyledi. klomeni içerken 5. gun gel dedi cuma gunu gidicem acaba devamı nasıl olacak hiç bişey soylemedi ? kasımdan beri doktora gidip
gelmekten usandım :(
klomen kullanan varmı ? klomen kullanıp sonuç alan ?

canım bende bu hafta ilk kez klomen kullandım,yarın randevum var bakalım ne olacak ...

Canim tam bı bilgim yok ama geç döllenme olabilir sen bı daha kan testi yaptir bence yine çıkmazsa doktora gidersin

Back