- 10 Kasım 2009
- 2.527
- 629
- 363
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.621
2 yıl önce bir bebek maqazasından dayanamayıp aldıqım bir tulum var kimseye vermeye kıyamadım...yaz için kolsuz fırfırlı bir kız tulumu...arada çıkartıp hayran hayran bakıyorum...Rabbime gönlüme göre verirse öncelikle saqlıklı ve hayırlı bir kızım olsun istiyorum
kıslarr merhaba bugün bebişin kalp atışlarını duymak için doktora gidicez.Allah ım inşallah güzel haberlerle dönerim.dualarınızı eksik etmeyin bacişlerim.çok öpüyorum sizleri.işe döndüğümde yazarım gelişmeleri.hadi görüşürüsssss
irmegan gittinmi doktora,tahlillerini gösterdinmi canım.
kubra cim bende de adet sorunu vardi doktor ilac verdi kist yapti simdi sogn kurune basladim bu gun bi baska doktora gitsem mi ya kararsizim
zaten tek sorunumuz çoçuk çoçuk olsa rahatlıcaklar yada daha beter azacaklar bilemiyorum ben 7 aylık evliyim korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bana ilk aydan sormaya başladılar düşünmüyoruz falan desem olmıcak daha çok üstüme gelecekler bende hep kısmet diye geçiştirdim
renglimin olacağı gün bana hamilemisin diye sordu bencede kaynanalara malum oluyor
amin canım inş
al aynı sorun okul biti evlen diye başımın etinmi yediler evlendim şimdide çoçuk diye yeter yaaa bune milletin isteğine göre hayatmı yaşıcam ben ama bunu kimse anlamıyo
patavtsızlıkmı yok başkabişeymi bilmem ama beni delirtiyolar bazen sinirlerim oynuyo
bende 24 yaşında evlendim evleneli 7 ay oluyo aynı yaştayız yani
amin cnm
2 yıl önce bir bebek maqazasından dayanamayıp aldıqım bir tulum var kimseye vermeye kıyamadım...yaz için kolsuz fırfırlı bir kız tulumu...arada çıkartıp hayran hayran bakıyorum...Rabbime gönlüme göre verirse öncelikle saqlıklı ve hayırlı bir kızım olsun istiyorum
kıslarr merhaba bugün bebişin kalp atışlarını duymak için doktora gidicez.Allah ım inşallah güzel haberlerle dönerim.dualarınızı eksik etmeyin bacişlerim.çok öpüyorum sizleri.işe döndüğümde yazarım gelişmeleri.hadi görüşürüsssss
günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu
ben de klomen içtim kızlar bugün 5. gün, doktor sadece 5 gün iç dedi. yarın gidiyorum doktora hayırlı haberlerle dönerim inşallah...
slm herkese kızlar bı konuyu merak ettım ve kımseye soramıyom en ıyısı bı akıl tanısım barı sıze 1nısan adet oldum ve 15 nısanda yumurtlamam 29 nısan adet gunum ve 1nısandan berı eşimi bekltıyom 15 nısana kadar 15 nısandan oncemı yoksa 15 nısan ıtıbarenmı baslamak lazım yardımcı olursanız sevvvınırım
canım çok teşekkürler umarım dediğiniz gibidir,ne bileyim kan testi kesin sonuç verir,yanılma olmaz dedikleri için şüpheye düştüm.Negatif sonucu alınca çok ağladım,umarım hamişimdir,allah herkesin gönlüne göre versin:)))
dra gıdıp ultrasona gırmen lazım kanda cıkması lazımdı kıst faln olmus olabılır bıran evvel dra görün bencearkadaşlar dün de yazmıştım ama kimse cevap vermedi(( Bu gün gecikmemin 8.günü adet günümde kan ve idrar testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Adetim baya gecikince dün yine idrar testi yaptım bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Acaba kan testi yanlış olabilirmi (bana imkansız geliyor)??? Birde adet günümün 7 gün geçmesinden sonra artık silik çıkmaması lazım net çıkması lazım dimi... Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum
geçmişi okuyodum valla yarım saatte anca bitirdim sanırım :) canım eşimde test verdi onun sonucu yarın öğleden sonra çıkıyo iki testin sonucunuda beraber götürücez.. dün progesteronu araştırdım netten önce baya bi üzüldüm okudukça.. dün akşam eşimle tekrar netten baktık sonra farkettikki değeri yüksek olanlar 21. günde test vermişler ben 3.günde vermiştim sanırım benimkisi normal gibi.. yarın saat 5'de doktor randevumuz gider gitmez sonuçları kesinlikle yazarım zaten :) bu arada şeffaf bir akıntım başladı bugün 9. günüm sanırım yumurtlama dönemine girdim... çalışmalara dün başlıyacaktık ama suların azizliğine uğradık maalesef :) bugün itibariyle maratona giriyoruz yani :) sen naptın..? emine hocayla görüşücektin sanırım..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?