Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

selam kızlarr çok girip okuyamıyorummm varmı yeni gelişmeler .. inşallah bu hafta yeni hamiş haberleri gelir.. beklemek çok zor yaa daha geçen hafta yumurtlama dönemiydi.. 10 gün beklicez bakalım

kıslarr merhaba bugün bebişin kalp atışlarını duymak için doktora gidicez.Allah ım inşallah güzel haberlerle dönerim.dualarınızı eksik etmeyin bacişlerim.çok öpüyorum sizleri.işe döndüğümde yazarım gelişmeleri.hadi görüşürüsssss

aynı durum bende de oldu... geçen yaz bi akrabamızın kızı olmuştu.. onun için bir elbise almıştım.. mor çiçekleri olan beyaz bir elbise birde külodu var :) okadar beğendimki bu bende kalsın dedim ve gidip ona başka bişey almıştım.. aklımda hep erkek bebek vardı ama nedense o elbiseyi görünce kız bebek te cazip görünmüştü gözüme bende arada çıkartıp bakıyorum inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olurda giydirmek nasip olur..

canim sen kesin hamilesin hem idrar icin sabah erken olmasi gerekiyor hayatim kan tstini estedegin zaman yapabilirsin canim biran once yaptaaa ver bizlere mujdeli haberlerini

selam kızlarrrr nasılsınız bakalım, uzun zaman oldu giremedim yoğundum çok , herkes iyidir umarım öpüyorum hepinizi..

inşallah canım güzel haberlerle dönersin. bebişinin kalp atışlarını duyarsın canım..

irmegan gittinmi doktora,tahlillerini gösterdinmi canım.

geçmişi okuyodum valla yarım saatte anca bitirdim sanırım :) canım eşimde test verdi onun sonucu yarın öğleden sonra çıkıyo iki testin sonucunuda beraber götürücez.. dün progesteronu araştırdım netten önce baya bi üzüldüm okudukça.. dün akşam eşimle tekrar netten baktık sonra farkettikki değeri yüksek olanlar 21. günde test vermişler ben 3.günde vermiştim sanırım benimkisi normal gibi.. yarın saat 5'de doktor randevumuz gider gitmez sonuçları kesinlikle yazarım zaten :) bu arada şeffaf bir akıntım başladı bugün 9. günüm sanırım yumurtlama dönemine girdim... çalışmalara dün başlıyacaktık ama suların azizliğine uğradık maalesef :) bugün itibariyle maratona giriyoruz yani :) sen naptın..? emine hocayla görüşücektin sanırım..???

kubra cim bende de adet sorunu vardi doktor ilac verdi kist yapti simdi sogn kurune basladim bu gun bi baska doktora gitsem mi ya kararsizim

canım ben önce doktora gittim bana iltihap dedi antibiyotik verdi ama ben yinede soğan kürünü yaptım. eğer sende kis varsa belki ilk ay değil ama ikinci yaptığın soğan küründen sonra en geç hamile kalırsın die düşünüyorum. daha önce siteye yüklemiştim bide ibrahim saraçoğlunun incir ve havuş kürü var buda yumurtlamama sorunu için. sen bence önce bunları dene ama içime sinmiyor diyorsan doktorada görün ki için rahat olsun

bende balayından geldim 10 günlük evliyim daha dönüşte kayınvalidemlere geldik bana hamilemisin dedi :s bende valla hiç lafımı esirgemedim öyleysede henüz haberim yok malum daha 10 günlük evliyim dir. zaten o dönemde vajinismustan dolayı daha beraber olamamışız benim moralim sıfır bide üstüne üstüne şu sorduğu saçma soruya bakın :s hiç kale bile almıcaksın yoksa boşuna canın sıkılır tatlım

canım Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin...

ayyy canım ne güzell darısı herkesin başına, senin adına ben heyecanlandım.. gönüşte duygu ve düşüncelerini alalım :)

canım ben 34. günümde idrar testi yaptım nerdeyse görünmüyordu hatta eşim bu negatif sen hayal görüyorsun dedi. 2 gün sonra gene yaptım oda silikti fakat bu sefer belli oluyordu hatta forumada koydum kızlarda görünüyor dediler. dün akşamda kan testine gittim pozitif çıktı elh. bence sen kan testine gitti, en sağlıklısı o olur diye düşünüyorum.. ama bana hamileisn gibi geldi, inşallah güzel haberlerle gelirsin

canım çok teşekkürler umarım dediğiniz gibidir,ne bileyim kan testi kesin sonuç verir,yanılma olmaz dedikleri için şüpheye düştüm.Negatif sonucu alınca çok ağladım,umarım hamişimdir,allah herkesin gönlüne göre versin:)))

benımde adetım 1 nısandı senınle aynı yumurtlama dönemımız yanı bız dün aksam basladık calısmalara zaten yumurtlama dönemı yumurtlamadan 4 gün öncesı sonrasınında kapsıyor günasırı ılıskı lazım spemlrın hareketını kalıtesını kaybetmemesı ıcın sen esını bekletırsen tam 14. güne hareketsız kalıtesız spermlerle basarı saglayamazsınız hem yumurtlama öncesı sonrasıda degerlendırılmelı ılla 14.gün yumurtna catlıycak dıyede bırsey yok 12-13-15-16-17dede catlayabılır oyüzden adetten sonra 9-11-13-15-17-19 denemeler lazım hemen buaksam baslayın vakıt kaybetmeden derım

benim bir sorum olacak..adetten kesildiğim an yani 2 gün önce başladık çalışmalara ama ilişkiden sonra aşırı bulantı yaşadım...
bu nedir yaşayan var mı acaba?
bir de adetlerim düzensiz ve az kanamalıydı, kist sorunum vardı,
bu ay güzel 6 günlük bir adet dönemi geçirdim. eskisi gibi kahverengi değil kırmızı ve bekarken olduğu gibi geldi kanamam..
ama sigara içilen bir ortamda kaldım dün..mecburen misafir ağırladım kayınvalidemlerde...
acaba tuttuysa bebek zarar görmüş müdür
tutar mı acabaa adetim de düzeldi bu ay...
napıcam ben çok üzülüyorm...
bir de rüyamda sakallı bir dede arkasını dönmüş bana kızım boşuna uğraşma sen evlat sahibi olamayacaksın ömür boyu demişti...
sonra bir rüyamda da benim bebek için uğraştığımı gördüm, bir bakıyorum ki eltim hamile bana gülümsüyor...ben de şaşırıyorum...keşke ben de hamile olabilsem, hayırlı olsun deyip halime üzülüyorum...
nolcak böyle...bu ay olacak mı acaba...[/QUOTE]

bende hep rüyamda kız copcugu görüyuorum bılşıncaltı yanı tamammen adetınden 2 gün sonra hemen tutmaz daha yumurtlaman olmamaıstır tuttugundada bebek sıgara dumanından nasıl etkılensınkı henüz kese bıle olusmuyor daha embrıyo yok ortada yanı mıde bulantında üşütmeden olmustur

döllenme geç olduysa doğal olarakta kana beta hcg nin geçmesi zaman almış olabilir. sende acele ettiysen testte belki daha çıkmadan yaptırmış olabilrsin canım. ama yinede olmazsa üzülmek yok çalışmalara devam. soğan kürünü denedin mi bilmiyorum ama regli olursan ki inşallah gerek kalmaz hamilesindir, soğan kürü yapmanı tavsiye ederim

dra gıdıp ultrasona gırmen lazım kanda cıkması lazımdı kıst faln olmus olabılır bıran evvel dra görün bence

mrb kizlar adetimi bu ay yanlis hesaplamisim ya ilk defa ..16 nizanda olucam adet yani,kasigimda agri ve batmalar var goguslerde hasasiyet ve ufaktan tatli migde bulantilari var ,,bugun meraktan erken testlerden aldim yaptim negatif cikti acaba ben pisikolojikmi hissediyorum butun bunlari bozdum kafayi desenize (( sizlerde gelismeler varmi kizlar ??? hamis kalan varmi ??

hayalımsın o dedıgın belırtıler bendede oluyor heray malesef psıkolajık cıkıyor ama bellımı olur senınkı ınsallah gebelıge daırdır bızım dün basladı yumurtlama dönemı basladık calısmalara bakalım hayırlısı nısanın 29unda batım

canım yemekteydim.. geç yazıyorum ondan tatlım.. ben senin test sonuçlarına internettende baktım anladığım kadarıyla hepsi normaldi, olması gereken değerlerin alt sınırına yakın değerlerdi.. ne güzel tatlım bi sorun yok herşey normal inşallah eşindede hiçbir sorun çıkmaz.. sadece hayırlı günün olmasını beklersin canım.. suyun azizliğine uğramanız kötü olmuş:)) neyse bu akşam telafi edersiniz:)))) sen yine yapmadan önce farketmişsin suların olmadığını ben çalışları yaptmı tam banyoya gircekken elektirikler gitti mahvolmuştum. hiçbirşey çalışmıyordu şohben falan.. işe geç kalmıştım o gün((( birde sen tahlilleri hangi hastanede yaptın tatlımm..ne zaman gittin yaptırmak için sabahın erken saatlerindemi,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…