Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

gunaydın cnm benımde ıkıncı cızgın sılık cıkmıstı daha sonra netlestı bıraz bekle sonrada ac karnına kan testı vermen gerekıyor ben oyle yaptım hayırlısı olur ınsallah...

tamma canım çok saol kan testini yarın sabah yaptıracam inş bakalım ne olacak

kübracım ablanın yarın bir programı varmı yarın ona kahvaltıya gitsem

tamma canım çok saol kan testini yarın sabah yaptıracam inş bakalım ne olacak

kübracım ablanın yarın bir programı varmı yarın ona kahvaltıya gitsem

Bilmiorumki valla Aynur abla bugun görüşcemde yarın napio hiç bı fikrim yok

canım valla biz uzaktayız güyaa :) hatta baya uzakta yurtdışındayız. ama can sıkmak onlaırn için sorun dğeil mesefeler vız gelir Allah için benim kayınvalidemden yana şikayetim yokta senin dediğin gibi çocuk mevzusunda sürekli sorup canımı sıkıyor. bide ben düşünmüyoruz daha 1,5 yıllık evliyiz diyorum ama sorup duruyor :) dün akşam kan testinin tam sonucunu alıcakken telefon ettiler valla şok oldum içlerinemii doğdu bilemiyorum ama sonucu söylemedik henüz biraz bekliyelim bakalım ne olucak dedik. Sende tez zamanda hayırlı haberler alırsında canım, kimse canını sıkamaz.

Ay tatlim var oyle insanlar ya dusun ben okulu bittirdim calismak istiyorum komsunun kizi 18 yasinda evlendi bana da laf sokuyor hani dusuncesiz diye algiliyorum belki de o insanin bi problemi var hani insan bi dusunur sorarken patavatsiz diyelim o insanlara ne bilim hani dedigin gibi kari koca arasinda konusulucak muhabetleri bile baskalari senle yapmak istiyorlar ya o cok kotu iste hepsi de doktor kesilirler bak ben nasil dogrudum sanki herkezin organizmasi ayni birine iyi gelen baska birine zararli gelir ah iste bu anlayisiz insalar ben daha 24 yasimdayim dusun benim kocamla evlenmem bile supriz oldu gelecek ay 1 ci yilimiz oluyor ve ben hep ilk 1 yil cocuk yapmiyicam dedim son 2 aydir istiyoruz Allah hepimize hayirlisini versin canim AMIN

kubra cim bende de adet sorunu vardi doktor ilac verdi kist yapti simdi sogn kurune basladim bu gun bi baska doktora gitsem mi ya kararsizim

zaten tek sorunumuz çoçuk çoçuk olsa rahatlıcaklar yada daha beter azacaklar bilemiyorum ben 7 aylık evliyim korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama bana ilk aydan sormaya başladılar düşünmüyoruz falan desem olmıcak daha çok üstüme gelecekler bende hep kısmet diye geçiştirdim
renglimin olacağı gün bana hamilemisin diye sordu bencede kaynanalara malum oluyor
amin canım inş

al aynı sorun okul biti evlen diye başımın etinmi yediler evlendim şimdide çoçuk diye yeter yaaa bune milletin isteğine göre hayatmı yaşıcam ben ama bunu kimse anlamıyo
patavtsızlıkmı yok başkabişeymi bilmem ama beni delirtiyolar bazen sinirlerim oynuyo
bende 24 yaşında evlendim evleneli 7 ay oluyo aynı yaştayız yani

amin cnm

günaydın arkadaşlarrr müjdelerle dolu birgün olur inşallahhh

tatlım testin tesmini koysana bizde bir bakalım..ayırca kan testi için aç yada tok olmana gerek yok günün her saati yaptırabilirsin....

tatlım testin tesmini koysana bizde bir bakalım..ayırca kan testi için aç yada tok olmana gerek yok günün her saati yaptırabilirsin....

kiss bebis ictin mi sogan suyunu ben su an icmeklerdeyim burnumu kapatip yavas yavas benim mide bunu sevmedi bi de birazdan baska bi dr ya daha gorunmek icin cikicam dua et benim icin arkadas:18:

kiss bebis ictin mi sogan suyunu ben su an icmeklerdeyim burnumu kapatip yavas yavas benim mide bunu sevmedi bi de birazdan baska bi dr ya daha gorunmek icin cikicam dua et benim icin arkadas:18:

tatlım ben öqleden önce ve akşam içiyorum aç karnına...biraz önce güzel bir kahvaltı yaptım..bu arada benim koçişe bu sabah çay yerine k. boynuzu kürü içirdim söylenip duruyor ne hallere düşmmüşüz falann canım neden doktora gitmek istiyorsun inan anlamış deqilim...kistin için hiçbişey yapmıcaklar...3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler...soqan kürü birebir önümüzdeki reqlimizde kist mist kalmıcak ve belkide hamiş olucaz...otur oturduqun yerde...burası doktordan daha etkili

Oyle mi diyorsun canim yani adet gune kadar bekliyim mi bi de benim sabah karsi akintim arti canim sende bi gelisme oldu mu ? sana kist icin ilac vermediler di mi hamileligi engeledigi icin?

günaydın canım
malesef test çöpü boyladı hiç aklıma gelmedi resmini çekmek ikinci çizgi oluştu ama diğerine göre çok silikti yarın kan testi yaptırcam inş kesin sonucu alırım o zamn

Oyle mi diyorsun canim yani adet gune kadar bekliyim mi bi de benim sabah karsi akintim arti canim sende bi gelisme oldu mu ? sana kist icin ilac vermediler di mi hamileligi engeledigi icin?

canım doktorların 3.de dedilerki; 1 ay beklicez kist büyümüşmü küçülmüşmü yoksa tamamen geçmişmi gözlemlicez..reql olunca tekrar gel bakalım dediler...eqer geçmezse tedavi şekli olarakta %99 doqum kontrol ilacı veriyorlarmış... ya bebeqi erteliceksin dediler yada laparoskopi olucaksın dediler...ve beni eve gönderdiler...ve reqlim daha dün bitti hemen soqan kürüne başladım..bat tarihim 30 nisan....reqlin 3. günü tekrar gidicem kistin durumuna bakıcaklar...ona görede tedavi şekli belirlenecek..
soqan kürüyle ilgili farkettiqim bir deqişiklik yok cnm...sadece kasıklarımda aqrı var...

günaydın canım
malesef test çöpü boyladı hiç aklıma gelmedi resmini çekmek ikinci çizgi oluştu ama diğerine göre çok silikti yarın kan testi yaptırcam inş kesin sonucu alırım o zamn

hayırlısı olsun canım bizlerde merakla bekliyoruz...sabah müsait deqilsen öqleden sonra yaptırsana testi cnm...saqlık ocaklarında bile yapılıyor çok basit bişey...kıss ben olsam çatlarım yarına kadar...

kayananamla aynı binada oturuyoruz ve bilsin istemiiyorum o yüzden yaptırmam bira zor olacak saolsun gittiğim geldiğim yerleride pek merak eder kendisi o yüzden yarın kuzenime kahvaltıya diye çıkıp yaptırabşlirim bugün öğlenden sonra boş olma ihtimalim var ama kesin değil ilk fırsatta gidicem test için

inşallah müjdeli haberlerle gelirsin canım

merhabalaaa gonul dostları kader arkadasları:))) suan aygazda sogan suyum kaynıyo bugun ılk defa baslıyacam hersey bebeişlerimiz için...ben vejetartenım ve dedılerkı bebek ıcın balık yemen lazım dunya bıraraya gelse bana balık yedıremezdı ama bebegım ıcın yemıstım kıymetımı bılmedı:))) aılem dıyorkı hadı yesene bende ustume gelmeyın yaaa yemem ıcın sebebım yokkı (( YARABBIM burdakı tum anne özlemıyle yanan dostlarıma bır sebep yarabbı bır sebep:,,(

arkadaşlar dün de yazmıştım ama kimse cevap vermedi(( Bu gün gecikmemin 8.günü adet günümde kan ve idrar testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Adetim baya gecikince dün yine idrar testi yaptım bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Acaba kan testi yanlış olabilirmi (bana imkansız geliyor)??? Birde adet günümün 7 gün geçmesinden sonra artık silik çıkmaması lazım net çıkması lazım dimi... Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum

Bi doktora git canim ultrason goruntusunde net anlasirlir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…