- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.581
gunaydın cnm benımde ıkıncı cızgın sılık cıkmıstı daha sonra netlestı bıraz bekle sonrada ac karnına kan testı vermen gerekıyor ben oyle yaptım hayırlısı olur ınsallah...
tamma canım çok saol kan testini yarın sabah yaptıracam inş bakalım ne olacak
kübracım ablanın yarın bir programı varmı yarın ona kahvaltıya gitsem
aslında benim kaynanamda çok iyi ama bu bebek mevzusunda can sıkıyo sürekli olsun diye laf söylememler falan birde çok meraklıhatta gecenlerde biraz kilo aldım bana ne dese benirsiniz aynur hamile gibisin gidelimde test yaptıralım ay sanamı düştü bu lafı söylemek olsa zaten haberin olur ayrıca bizde biliyoz test yaptırmayı şüpelenince yapıyoz işte ama yok iilla burnunu sokacak o yüzden bilsin istemiyorum zaten hamile olsamda hemen haberleri olmıcak
uzak olmak her zamn iydir canım gerçi seninkide çok uzakmış ama olsun
aslında benim kaynanamda çok iyi ama bu bebek mevzusunda can sıkıyo sürekli olsun diye laf söylememler falan birde çok meraklıhatta gecenlerde biraz kilo aldım bana ne dese benirsiniz aynur hamile gibisin gidelimde test yaptıralım ay sanamı düştü bu lafı söylemek olsa zaten haberin olur ayrıca bizde biliyoz test yaptırmayı şüpelenince yapıyoz işte ama yok iilla burnunu sokacak o yüzden bilsin istemiyorum zaten hamile olsamda hemen haberleri olmıcak
uzak olmak her zamn iydir canım gerçi seninkide çok uzakmış ama olsun
canım valla biz uzaktayız güyaa :) hatta baya uzakta yurtdışındayız. ama can sıkmak onlaırn için sorun dğeil mesefeler vız gelirAllah için benim kayınvalidemden yana şikayetim yokta senin dediğin gibi çocuk mevzusunda sürekli sorup canımı sıkıyor. bide ben düşünmüyoruz daha 1,5 yıllık evliyiz diyorum ama sorup duruyor :) dün akşam kan testinin tam sonucunu alıcakken telefon ettiler valla şok oldum içlerinemii doğdu bilemiyorum ama sonucu söylemedik henüz biraz bekliyelim bakalım ne olucak dedik. Sende tez zamanda hayırlı haberler alırsında canım, kimse canını sıkamaz.
canım valla biz uzaktayız güyaa :) hatta baya uzakta yurtdışındayız. ama can sıkmak onlaırn için sorun dğeil mesefeler vız gelirAllah için benim kayınvalidemden yana şikayetim yokta senin dediğin gibi çocuk mevzusunda sürekli sorup canımı sıkıyor. bide ben düşünmüyoruz daha 1,5 yıllık evliyiz diyorum ama sorup duruyor :) dün akşam kan testinin tam sonucunu alıcakken telefon ettiler valla şok oldum içlerinemii doğdu bilemiyorum ama sonucu söylemedik henüz biraz bekliyelim bakalım ne olucak dedik. Sende tez zamanda hayırlı haberler alırsında canım, kimse canını sıkamaz.
Ay tatlim var oyle insanlar ya dusun ben okulu bittirdim calismak istiyorum komsunun kizi 18 yasinda evlendi bana da laf sokuyor hani dusuncesiz diye algiliyorum belki de o insanin bi problemi var hani insan bi dusunur sorarken patavatsiz diyelim o insanlara ne bilim hani dedigin gibi kari koca arasinda konusulucak muhabetleri bile baskalari senle yapmak istiyorlar ya o cok kotu iste hepsi de doktor kesilirler bak ben nasil dogrudum sanki herkezin organizmasi ayni birine iyi gelen baska birine zararli gelir ah iste bu anlayisiz insalar ben daha 24 yasimdayim dusun benim kocamla evlenmem bile supriz oldu gelecek ay 1 ci yilimiz oluyor ve ben hep ilk 1 yil cocuk yapmiyicam dedim son 2 aydir istiyoruz Allah hepimize hayirlisini versin canim AMIN
günaydın kızlar
idral testini yaptım ikinci çizgi silik çıktı yani bir sonuç alamadım kan testi yaptırmam gerekiyo oda baya zor olacak benim için acaba kan testi için kanı sabahmı vermek gerekiyo yoksa her zamn oluyomu
günaydın arkadaşlarrr müjdelerle dolu birgün olur inşallahhh
tatlım testin tesmini koysana bizde bir bakalım..ayırca kan testi için aç yada tok olmana gerek yok günün her saati yaptırabilirsin....
kiss bebis ictin mi sogan suyunu ben su an icmeklerdeyim burnumu kapatip yavas yavas benim mide bunu sevmedi bi de birazdan baska bi dr ya daha gorunmek icin cikicam dua et benim icin arkadas:18:
tatlım ben öqleden önce ve akşam içiyorum aç karnına...biraz önce güzel bir kahvaltı yaptım..bu arada benim koçişe bu sabah çay yerine k. boynuzu kürü içirdimsöylenip duruyor ne hallere düşmmüşüz falann canım neden doktora gitmek istiyorsun inan anlamış deqilim...kistin için hiçbişey yapmıcaklar...3 doktora gittim hepsi aynı şeyi söylediler...soqan kürü birebir önümüzdeki reqlimizde kist mist kalmıcak ve belkide hamiş olucaz...otur oturduqun yerde...burası doktordan daha etkili
günaydın arkadaşlarrr müjdelerle dolu birgün olur inşallahhh
tatlım testin tesmini koysana bizde bir bakalım..ayırca kan testi için aç yada tok olmana gerek yok günün her saati yaptırabilirsin....
Oyle mi diyorsun canim yani adet gune kadar bekliyim mi bi de benim sabah karsi akintim arti canim sende bi gelisme oldu mu ? sana kist icin ilac vermediler di mi hamileligi engeledigi icin?
günaydın canım
malesef test çöpü boyladı hiç aklıma gelmedi resmini çekmek ikinci çizgi oluştu ama diğerine göre çok silikti yarın kan testi yaptırcam inş kesin sonucu alırım o zamn
hayırlısı olsun canım bizlerde merakla bekliyoruz...sabah müsait deqilsen öqleden sonra yaptırsana testi cnm...saqlık ocaklarında bile yapılıyor çok basit bişey...kıss ben olsam çatlarım yarına kadar...
kayananamla aynı binada oturuyoruz ve bilsin istemiiyorum o yüzden yaptırmam bira zor olacak saolsun gittiğim geldiğim yerleride pek merak eder kendisi o yüzden yarın kuzenime kahvaltıya diye çıkıp yaptırabşlirim bugün öğlenden sonra boş olma ihtimalim var ama kesin değil ilk fırsatta gidicem test için
inşallah müjdeli haberlerle gelirsin canım
arkadaşlar dün de yazmıştım ama kimse cevap vermedi(( Bu gün gecikmemin 8.günü adet günümde kan ve idrar testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı.Adetim baya gecikince dün yine idrar testi yaptım bu sefer 2. çizgi silik çıktı. Acaba kan testi yanlış olabilirmi (bana imkansız geliyor)??? Birde adet günümün 7 gün geçmesinden sonra artık silik çıkmaması lazım net çıkması lazım dimi... Arkadaşlar lütfen cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?