- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.521
Beklemek gerçekten zor ama evet dediğin gibi bekleyeceğim ben.. zaten benim kırmızılar tam gününde şak diye geliyor sabahtan, çok sürünmüyorum allahtan.. Dur bu karın sevme işini de yapayım bakayım tatlım:))
karnımı severken bebeişim varmış gibi hissediyorum ,gülüyorum hatta gözlerim bile doluyor,anneeem diyorum ayy çok duygulandım been
kadınlar her zamn hamile kalabilir
İns Canim benim ins :)))
O nasi oluyomus Canim ay cokmu cahil kaldım bı an :)))
selam arkadaslar cok ihmal ettim sizleri ama gelemiyorum bi turlu hayalet gibiyim yorgunluk fln var yeni uyandm dusunun:) sizler nasilsiniz yeni bebisler varmi
bnmki geriden geliyo ama ben gec dollendim onu biliyorum ovulasyon testiyle takip etmistim ben soyle diyim sana 25 ocak son adet tarihim ama biz 5 subat sayiyoruztam ovulasyon testinde yumurtlama gozuktugu gun bebisimiz olmus:) ondan burdaki kizlarada en buyuk tavsiyem ovulasyon testi kesinlikle kullanilmali bnm kullandigim ilk ay oldu elhamdulillah ki 3 ay denemistik:) tabi Allah ta nasip etti.Rabbim kucagimiza almamizi nasip etsin saglikli sihatli amin.
kizlar cok kotu haberim var agliyorum su an ilac yan etkisi kist yapmis kucuk ama cok moralim bozuldu sogan kurunu de uygula dedi adet olunca gel kist gitmese ilac yazarim dedi moralim sifir offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ayda da umut yok Allahimin bir mucizesi disinda
Cok sagol canim benim , demekki dogru yerdeyim:) hakikatten öle hepsini okumaya kalksam heralde 1 haftada anca bitiririm:) mümkün oldukca girmeye calisicam canim. Insallah herkez iyidir ve bebish haberleri vardir, artik tam gaz geldigimde örenirim heralde hepsini:) sende iyisindir insallah canim?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr güzel haberlerim var :) kan testi sonucuda POZİTİF çıktı yani HAMİLEYİM... öncelik Rabbime binlerce şükürler olsun, sonra tanımadığınız bir kişiye verdiğiniz bu güzel destek için sizlere sonsuz teşekkürler ve ibrahim saraçoğlununda hakkını yememek lazım :) soğan kürünü yapar yapmaz hamile kaldım, Allah ondan razı olsun. Soğan kürünü buradna bir kere daha şiddetle tavsiye ediyorum. ben reglim bittikten sonra başladım 15 gün sabah akşam içtim bu ayda zaten güzel haberler aldım elh. Darısı isteyen herkesin başına..
dua ile...
kızlarrrrrrrrrr biraz önce idrar testi yaptım çok net çift çizgiyi gördümmmallahım dileyen isteyen herkese yaşatsın bu sevinciiiii
bat tarihim 12.nisandı çok erken yaptım sandım ama çizgiler çok nettt yarın kan testi versemmi diyorummm.???????????
9ay.....srg......egzantirikressam.....hayalimsin.......hfz_kubra..........kullanilmayannick............lata........ay_nur............erginsena..............pembemasal.....ve diyer tüm arkadaşlar nasılsınız.birkac gündür sizleri takip edemedim moralim bozkdu aşılama yaptırmak için adetliyken dr,gitmem gerekiyordu ve gidemedik ben bu ayı cok bekledim aşılama olacak diye mart ayına kaldı umutları
selam kızlar ben bugün dr gittim sonuç hiç iyi değil yine ameliyat
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak(( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer
Anladım Canim Okudum nette senide utandirdim kusur bakma :)))
Kızlar bana müsaade, yarın görüşmem var dil okuluyla erken kalkacağım ufaktan uyku vaktim:)
İyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee....
sildim ,sende kopyaladığını sil :)
selam kızlar ben bugün dr gittim sonuç hiç iyi değil yine ameliyat
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak(( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer
Neden ameliyat canim ?
sağolun kızlar rahim duvarım kalın ve temizleme yapılacak küretaj yani teşekkürlerCanim benim bozma moralini herseyde vardır bir hayır evet senin için zor bı durum tabi ne söylesek anlamsız geliyo belki ama ins hersey yoluna girecek dua larımız seninle
Kızlar bana müsaade, yarın görüşmem var dil okuluyla erken kalkacağım ufaktan uyku vaktim:)
İyi geceler herkeseeeeeeeeeeeee....
3,5 aylık evliyim :)TMam Canim :) tatlım sen nerelisin ne kadarlik evlisiniz?
O nasi oluyomus Canim ay cokmu cahil kaldım bı an :)))
ayy yanaklarım yandı valla alıntıyla cavap yazdın ya görünüyoo orda:)
tatlim ben de cahil kaldim. srg neymis o merak ettim googledan araticam simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?