- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.401
merhaba cnm bende bugün gittim doktora banada tarlusal verdi bende başlıcam klomen tedavisine
Yarar yarar canim valla ben latanin izinden gidiyorum canim arkadasim benim cok destek oldu hepsi burda can yaaa
aynen cnm
bende tarlusal içtim ve adetimin 3. gunu doktora gittim muayeneden sonra evet tedaviye başlıyoruz dedi. ve klomen verdi 5. gun cuma gunu gel dedi.
latacımmm tebrik ederimmmm canımm yaa allah kucagına alıb sağlıkla büyütmeyi nasib etsin ne zaman ögrendin ne ara kaldın bacım sen
slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:
sizce ne yapmalıyımmm:44::44:
adet bitiminde yapiliyor canim ama ben adeten 10 gun sorna basladim cunku salak doktorun bana ilac vermesinin yan etkisi olarak kist olustu simdi soyle oglen ve aksam iciceksin iki su bardagi klorsuz su da 5 dakkika kaynat ve ic her ictiginde taze taze kaynat 14 gun boyunca uygula butun enfeksiyonlari atiyor 2-3 gun sora cok akinti basliyor kist varsa kisti yoksa enfeksiyonlari kisaca rahimi temizliyor lata diye bi arkadasimiz var o bunu uygulamis ikinci ayinda hamile kaldi canim
selam kızlar ben bugün dr gittim sonuç hiç iyi değil yine ameliyat
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak(( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer
destek olabildiysem ne mutlu bana...inşallah bu ay hepimizin göbüşleri bebişlerimizel dolar....ay Canim iyi ki varsin valla icimi ferahlatin sogan kuru iyi gelicek insallah ikimize de cok tesekkurler desteklerin icin canim benim cidden sozleriniz ilac gibi geliyor zaten Allah razi olsun valla kardesim gibi destek ciktiniz cok sagolun
canım senden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruzkızlar ne kadar doğru bir karar bilemiyorum ama eşimle daha fazla dayanamaycağımıza karar verdik, bu akşam işten biraz erken gelicek 1 saate kadar doktora gidicez.. bizim için dua edin. olumlu olumsuz sonucu en kısa zamanda bildireceğim. sizleri seviyorum, iyi akşamlarr şimdiden.
canım reqlin geçtiyse ve pembe leke geldiyse hamilesin demektir cnm...lütfen hemen test alıp sonucu bize bildir...ayy çok meraklandım şimdii....slm kızlar nasılsınız
3 günlük geçikmenin ardından bu sabah gün test yapacaktım fakat pembe bir leke geldiği için yapmaktan vazgeçtim sabahki leke dışında başka birşey gelmedi şimdi renglimi başladımı başlamadımı anlamadım :44::44:
sizce ne yapmalıyımmm:44::44:
dr ben burda yapamam dedi ankara ya gönderecek çok kötüyüm kızlar aynı sıkıntıları
yaşamak(( içim acıyor ama Allahım daha büyük sıkıntı vermesin kimseye inşallah bununla geçer
Klomofen canim kullanmaz olaydim
inşallah en kısa sürede kistinden kurtulursun moralini yüksek tut
bu konuda bilgin var mi peki canim?
canım öyle söyleyip beni umutlandırmayın yaa eger yarına kadar gelmezse kırmızı sabah testi yapacam iş pozitif çıkarcanım reqlin geçtiyse ve pembe leke geldiyse hamilesin demektir cnm...lütfen hemen test alıp sonucu bize bildir...ayy çok meraklandım şimdii....
geçmiş olsun canım inş sorunsuz geçer amelliyatın nası bir amelyat acaba dualarımız seninle
canım öyle söyleyip beni umutlandırmayın yaa eger yarına kadar gelmezse kırmızı sabah testi yapacam iş pozitif çıkar
Hadi ins yaa ama ben yarın sabaha kadar bekleyemem ki yarın testi yapar yapmaz beni ara nolur ben kocisim gidince uyumam tel bekliyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?