- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.381
canim gelir valla herkeze care olmus ben bu gun basladim burnumu kapatip ictim biraz zor oldu ama her seye deger
canim gelir valla herkeze care olmus ben bu gun basladim burnumu kapatip ictim biraz zor oldu ama her seye deger
Hiç üzülme arkadasım, hiç bozma psikolojini. Benim kırmızılar da hiç bekleyişden geldiler bugün. Ama şükrettim, demek ki hersey yolunda diye. Hayal kırıklığı da olmuyor değil ama biraz da Allaha bırakmak lazım. Hakkımızda hayırlısı inşallah)
anaaaam, bir de öyle mı oldu? Çok sinir yaw! Seni çok goresileri gelmiş demek!
Soğan kuru ile ilgili de herkes iyi seyler söylüyor ama icine sinmiyorsa durup dururken de yapma derim. Yaptığın seye inanmak gerek zira, sana şifa verebilmesi için. Bence hersey pozitif olmakla mümkün.
kızlar ne kadar doğru bir karar bilemiyorum ama eşimle daha fazla dayanamaycağımıza karar verdik, bu akşam işten biraz erken gelicek 1 saate kadar doktora gidicez.. bizim için dua edin. olumlu olumsuz sonucu en kısa zamanda bildireceğim. sizleri seviyorum, iyi akşamlarr şimdiden.
nasıl yapılıyo anlatırmısın cnm ve ne zaman başlanıyo
insallah canim benim sorma sorma kimse icin katlanmazdim dedigin gibi valla hayirlisi insAllahBebishlerimiz icin nelere katlaniyoruz dimi ? baska bisey icin olsa kimse bize o tiksinc kokulu seyleri iciremez normalde, ama hedef bebish olunca herseyi deniyoruz, allahim sen emeklerimizi bosa cikarma. Insallah deger tatlim da bir an önce hamish kalirsin .
canim ben hamish oldugunu sanirim yeni ögreniyorum eger karistirmiyosam:) hayirli olsun tatlim insallah bebishini sag saglim kucagina almak nasip olur tatlim. ne güzel gor gor hamishler var valla, insan hevesleniyo :)
adet bitiminde yapiliyor canim ama ben adeten 10 gun sorna basladim cunku salak doktorun bana ilac vermesinin yan etkisi olarak kist olustu simdi soyle oglen ve aksam iciceksin iki su bardagi klorsuz su da 5 dakkika kaynat ve ic her ictiginde taze taze kaynat 14 gun boyunca uygula butun enfeksiyonlari atiyor 2-3 gun sora cok akinti basliyor kist varsa kisti yoksa enfeksiyonlari kisaca rahimi temizliyor lata diye bi arkadasimiz var o bunu uygulamis ikinci ayinda hamile kaldi canim
çok saol cnm hasta olim ondan sonra başlarım bende inş işe yarar
hamile kaldıktan sonrası çok önemli benim için eğer onuda aldırmak zorunda kalırsam eşim bi daha çocuk istemicek çünkü. bu damar inceliği her yerde karşıma çıkıyo ya napcam ben böyle
anlamadim canim ?
rahim kanallarım çok inceymiş bu yüzden hamileliğim boyunca tedavi olmam gerekiyomuş yoksa bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamazmış cnm eğer ki hamile kalırsam umarım bişe olmaz o bebeğe bişe olursa eşim daha çocuk yapmak istemicek çünkü cnm
kizlar cok kotu haberim var agliyorum su an ilac yan etkisi kist yapmis kucuk ama cok moralim bozuldu sogan kurunu de uygula dedi adet olunca gel kist gitmese ilac yazarim dedi moralim sifir offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ayda da umut yok Allahimin bir mucizesi disinda
Allah korusun canim benim meraklanma Allahimiza dua edelim bitanem benim herseyin hayirlisi insallah Dua et bol bol rabim bir mucize dir zaten Meyreme bile babasiz cocuk veren Allah elbete bize de hayirlisini verir caninin sikma sen guzellik <3
slm kızlar.. nasılsınız.?
bugun doktora gittim farlutal vermişti adetinin 3. gunu gel dedi. nese muayene yaptı. klomen yazdı. umurtlamadıgımı söyledi. klomeni içerken 5. gun gel dedi cuma gunu gidicem acaba devamı nasıl olacak hiç bişey soylemedi ? kasımdan beri doktora gidip
gelmekten usandım
klomen kullanan varmı ? klomen kullanıp sonuç alan ?
tsk ederım tatlım amın ınsallah bebısımıde sag salım kucagım alırım ıns sızlerınde gobuslerı dolar ben hamıle old cok erken ogrendım noramlde benım bat tarıhım dun du ben getıgımız salı rahat duramdım test faln derken kana gıttım ıste mujdelı haberle dondum ıns sonuna kadar gzule sıkıntız gıderım dualrım hepnızle sızlerde benı dualrınızda unutmayın...
Baciiiimmmm valla bende özledim kizz, hadi ya( kismet sekerim olsun üzülme sakin bakarsin beraber hamile kailiriz tv ye falan cikariz Cocuklarin bezleri mezleri kampanya falan derken bedavaya gelir ))))) azicik pintiligimi göstereyim dedim özlemissindir:)))))))) canim beni gelismelerden arada haberdar et kiz hamish falan varmi ?? Banu nereye gitti, girmicekmi bidaha?? cokk öpüyorum canikommm :)
((Senin üzüntün bizim üzüntümüz nolur moralını yuksek tut dualarım senınle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?