• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

insallah canim senin yolunda ilerliyorum ne olur dua et benim de gobisim bebis dolsun canim kac gun 15 gun mu icicem simdi az once bi bardak ictim ama burnumu kapatim tadi cok kotu ama degerrr:(

evet canım 15 gün içeceksin,2 sb içme suyunu kaynatıyorsun ardından orta boy soğanı soyup dörde bölüyorsun kaynayan suyun içine atıyorsun muhakkak kapak kapat buharı çıkmasın ,5 dk,kaynat ve ılımasını bekle ılık sıcak gb olacak sen içerken ,günde 2 kez yapıcaksın soğan kürünü ama ben hep bir kez yaptım :) üşengeçlikten ,tadınada alışıyorsun

Son düzenleme:
oylede.acaba gerıdenmı gelıyor gelısımı.adet tarıhım 24 subat buna gore 6 hafta 3 gunluk.ama ultrasında son adet tarıhım 1 mart olarak gorunuyor yanı 5 hafta 4 gunluk.yumurtlamamda 15-16 martta oldu yanı bayagı gec.demekkı gec dollenme adetımın 20 gunu yumurtladım ben.ben sımdı 5 hafta 4 gunlugum ultrasona gore

bnmki geriden geliyo ama ben gec dollendim onu biliyorum ovulasyon testiyle takip etmistim ben soyle diyim sana 25 ocak son adet tarihim ama biz 5 subat sayiyoruztam ovulasyon testinde yumurtlama gozuktugu gun bebisimiz olmus:) ondan burdaki kizlarada en buyuk tavsiyem ovulasyon testi kesinlikle kullanilmali bnm kullandigim ilk ay oldu elhamdulillah ki 3 ay denemistik:) tabi Allah ta nasip etti.Rabbim kucagimiza almamizi nasip etsin saglikli sihatli amin.:nazar::nazar:

insallah canim senin yolunda ilerliyorum ne olur dua et benim de gobisim bebis dolsun canim kac gun 15 gun mu icicem simdi az once bi bardak ictim ama burnumu kapatim tadi cok kotu ama degerrr:(

evet tatlım 15 gun ıceceksın ac karnına ılık sekılde bır bardak..cok kotu degıl tatlın alısıyor ınsan emn ol faydasnı gorcesın sıfa olsun sana da daualrım hepnızle yemın ederım cok uzme kendını elınden gelenı yap sen gerısı allaha kalmıs...bol bol dua et rabbıme sıgın...

evet tatlım 15 gun ıceceksın ac karnına ılık sekılde bır bardak..cok kotu degıl tatlın alısıyor ınsan emn ol faydasnı gorcesın sıfa olsun sana da daualrım hepnızle yemın ederım cok uzme kendını elınden gelenı yap sen gerısı allaha kalmıs...bol bol dua et rabbıme sıgın...

Sagol canim arkadasim iyi ki varsiniz simdi ikilemde kaldim bu doktorun verdigi ilac yuzunden kist oldu adet gorunce sonra gel dedi de doktoru degistirsem mi canim napsam bilemedim ki bi de sen kac kere uyguladiktan sonra hamile kaldin

arkadaşlar merhabaaa :) nasılsınız?
bugün akşam kan testine gitmeye karar verdim, daha fazla sabredemicem :D göğüslerimde çok sızlıyor zaten, iyice hamile olduğuma inanır gibiyim.
sizinde fikrinizi almak istiyorum bugün 37. günüm sizcede gideyim mi? yoksa beklemelimiyim?
ben senin yerinde olsam bikaç gün daha beklerdim cnm....hayel kırıklıqı daha zor oluyor...hem bu süreyi beklemekte güzel...
merhaba kızlar umarım hamiş haberleri vardır. benim cnm sıkıldı rahimdeki damarlar çok inceymiş bu yüzden geç hamile kalırsın dedi doktor hamile kalırsamda hep tedavi altında olmam gerekiyomuş damarlar ince olduğundan bebek ya beslenemez yada kalp atışları başlamaz dedi doktor. demekki diğer bebeğimin kalp atışları oyüzden başlamadı. klomen tedavisine başladım . adetin üçüncü günüde gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam
canım derdi veren Allah dermanınıda verir...sen tahlillerini yaptır ilaçlarını kullan en tesirli ilacımız duayıda ihmal etme gerisini Rabbimize bırak...
selam bacişlerrrr.herkesler iyidir umarım.taşınam sınav derken sizi ihmal ettim şekerlerim...yarın bebişin kalp atışlarını dumak için doktora gidicem.dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım :49:
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin cnm...
kizlar cok kotu haberim var agliyorum su an ilac yan etkisi kist yapmis kucuk ama cok moralim bozuldu sogan kurunu de uygula dedi adet olunca gel kist gitmese ilac yazarim dedi moralim sifir offffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ayda da umut yok Allahimin bir mucizesi disinda
canım sakin ol...moral çok önemli biliyosun..stres olmaman gerekiyor...hepimizin bebişi olucak Allahın izniyle..bu yolda zorluklar tabiki yaşıcaz...ama asla pes etmek yok...
yaaa kızlarr kan sonuçlarımı aldımmm... gebelik yokmuş :( zaten olamazdıda ama bir umut diyodum işte her neyse...
TSH 1,81
Prolaktin 12.48
Estradiol E2 52
Progesteron 0,35
Beta HCG 0.48

sonuçlarım bunlar.. anlayan birisi varsa bana sonuçlarımı yorumlayabilirmi???

canım hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay gelir bebişin...sabırlı olmalıyız....

kızlar ben bugün soqan kürüne başladım reqlim bugün bitti...sabahtanda bir iş görüşmesine gittim olumlu geçti...ama nedense evde kalıp bebeqimi beklemek istiyorum...

kızlar nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir?
ben kötüyüm sanıyorum soğuk algınlığı oldum şuanda..
yani gırip değil ama kötüyüm burnum tıkalı nefes alamıyorum..
uyumak istiyorum akşam olsada eve gitsem..
şuanda canım hiç bşey yapmak istemiyo ..
sabahtan beri bakamadım bile buraya..
umarım herşey yolundadır..

pembe masal sen bana geçende bişey sormuştun bencevap vermiştima a orayı sen kaçırdın herhalde sonra sen birdaha sordun budefada ben cevap veremedim canım..
ben kür uygulamadım tabi dua ettim bol bol ama özel bi sure okumamıştım..
birde ben 6. ayda da hamile kaldım

Sagol canim arkadasim iyi ki varsiniz simdi ikilemde kaldim bu doktorun verdigi ilac yuzunden kist oldu adet gorunce sonra gel dedi de doktoru degistirsem mi canim napsam bilemedim ki bi de sen kac kere uyguladiktan sonra hamile kaldin

canım dr adet olduktan sonra gel diyo ya kistler adetle gidiyor ondan öyle demiştir.

pembe masal sen bana geçende bişey sormuştun bencevap vermiştima a orayı sen kaçırdın herhalde sonra sen birdaha sordun budefada ben cevap veremedim canım..

canım geçmiş olsun kış çayı bu konuda çok iyi geliyor tavsiye ederim;)

kızlar ben bugün soqan kürüne başladım reqlim bugün bitti...sabahtanda bir iş görüşmesine gittim olumlu geçti...ama nedense evde kalıp bebeqimi beklemek istiyorum...

sende kist varmi tatlim ben de bu gun basladim da sogan kurune zor ictim ama mecburuz moralim ne yalan soyliyim 0 cok ama cok korkuyorum eve geldim bi agladim elim ayagim bosaldi ya tamam daha yasim 24 ama olsun cok istiyordum galiba evren tes etki yapti bana uffffffffffffffffffffffffffff

canım dr adet olduktan sonra gel diyo ya kistler adetle gidiyor ondan öyle demiştir.

bu doktor yuzunden kist oldu verdigi ilac istenmeyen etki gostermis acaba doktor mu degistirsem adami bogmadigim kaldi siz nasil bir hekimsiniz yan etkilerini niye bana anlatmadiniz saglik boyle onemsiz mi yan etkisini anlatsaydiniz da ben de ilaci kullanip kullanmamayi dusunurdum dedim sadece sizde degil ki cok kisi de olur bul ilactan dedi o zaman siz de icin dedim tesekkurler yine de dedim ciktim

çok geçmiş olsun tatlım....dikkat et kendine canım..

ben ıkıncı kez kullandıgım ay hamıle kaldım tatlım sen ıhtmal etme sogan kurunu kullan 3 ay falan kullan tatlım

canım o ilaç hakkında topıkler var hatta benım bıle var klomen kullananlar dıye yasak degıl canım..... kıstmı oldu ıgne vermedımı sana canım :43: ben ıgne kullandım bu ay.... uzuldum canım yaa

Adet olduktan sonra gel dedi tatlim adami parcalamadigim kaldi insan bi soyler yan etkisini di mi cildirdim resmen sende de mi kist var kur uyguladin mi?

çok geçmiş olsun tatlım....dikkat et kendine canım..

irmegancım tahlilleri nereye yaptırdın tatlım bana söyleyebilirmisin.. birde ne zaman gittin tahlil yaptırmaya erken saattemi ..

bu doktor yuzunden kist oldu verdigi ilac istenmeyen etki gostermis acaba doktor mu degistirsem adami bogmadigim kaldi siz nasil bir hekimsiniz yan etkilerini niye bana anlatmadiniz saglik boyle onemsiz mi yan etkisini anlatsaydiniz da ben de ilaci kullanip kullanmamayi dusunurdum dedim sadece sizde degil ki cok kisi de olur bul ilactan dedi o zaman siz de icin dedim tesekkurler yine de dedim ciktim

yok artık ya bile bile vermiş terbiyesiz,haklısın başka bir dr git ve bayan olsun o halden anlar

Back