- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.361
Adet olduktan sonra gel dedi tatlim adami parcalamadigim kaldi insan bi soyler yan etkisini di mi cildirdim resmen sende de mi kist var kur uyguladin mi?
yok artık ya bile bile vermiş terbiyesiz,haklısın başka bir dr git ve bayan olsun o halden anlar
doktoru degistiricem canim artik ya Allaha havale ediyorum seytandiyor ac davayi soke soke al parasini insafsiz adam ya butun receteleri ultrason goruntuleri var zaten baska bi dr ye gosterip durumu anlaticam saglik nerelere gelmiss
baska yazılarını okudum yasın 24 sanırım... bu ılacları kullanman ıcın daha yasın cok erken bu ılaclar artık yıllarca cozum bulamamıs tup tedavısı oncesı kullanılan ılaclarkı kontrolsuz asla kullanılmayan ılaç madem doktorun verdı nette arastırsaydın yan etkılerını kuşum benım.. baska dr gıdıp sorsaydın.. benım ıkıncı evlılıgım yaşım 32 ilk evlıgımden 2 tane dusugum oldu.. ıyıce arastırıp tedavı ol yavrum daha yasın kucuk olur neden olmasınkı....bılıncsız kullanma ılca daha kötu sonuclar dogurur... basından savmak ıcın gerı....lı doktor sana ılacı vermış kotu bı durum. dogum kont ılacı alıp atıcaksın mecburen tatlımmm... alt karın boşlugunda yumurta buyudugu zaman hıssedıyorsun zaten... ben catladıgı gunu bıle hıssettım o ılactan sonra asırı buyudu yumurtalar.
Allahin isi ablacim olmasi gerekiyomus napalim yine de Allaha hamd olsun daha beteri de var arkadasim yil basinda dogum yapti bebegi 40 na kadar yasadi beyin kanamasi gecirdi oldu o daha buyuk depresyonda Allah beterinden kurtarsin yapicak bisey yok artik canim Allah hayirlisini versin NE OLUR benim icin dua edin
sende kist varmi tatlim ben de bu gun basladim da sogan kurune zor ictim ama mecburuz moralim ne yalan soyliyim 0 cok ama cok korkuyorum eve geldim bi agladim elim ayagim bosaldi ya tamam daha yasim 24 ama olsun cok istiyordum galiba evren tes etki yapti bana uffffffffffffffffffffffffffff
Canım benim daha önceden böyle bir sorunum yoktu...spriali çıkartmak için gittiqimde farketti dr... sonrasında 2 doktora daha gittim...hepsinin görüşünü aldım...bir tanesi adet bitince kistte gider bu normal dedi..diqer ikisi bir sonraki adet oluşunda gel tekrar bakalım gitmişmi yoksa duruyormu dediler...zaten daha bugün reqlim bitti..bende hemen soqan kürüne başladım...inşallah şifa olur...
sende boş yere sıkam canını...moral herşeyimizi etkiliyor...panik yapmana gerek yok...kist olup reql bitiminse soqan kürüne başlayan ve aynı ayda hem kisti yok olup hemde hamile kalan biçok kişiyi okudum bugün...umutluyum canım ben..sendetopla artık kendini...bak ikimizde bugün başaldık soqan kürüne inşallah önümüzdeki ay ikimizde hamiş oluruz canım...birbirimize destek olalım olurmu tatlım
gülşenimmmm napıyosun kuşum benımmm... sen yokken hıc gıresım gelmıyo
iyiyim tatlım biraz işler yoğun yazamıyomm( sen ne yaptın biraz daha iyisin dimi canım.. artık idrar testini takmıyon kafana dimiii...
Ah canim benim insallah olur ama cok kotu hissetim kendimi ilac ta vermedi ya yarin baska bi doktora gitsem mi diyorum sence
canım ben 3 doktora birden gittim...bebek düşünüyorsan ilaç vermiyorlar...çünkü verecekleri ilaç doqum kontrol ilacı....bizim elimizde öyle güzel bir ilaç varki bebişe hiç engel deqil..Soqan Kürü....hem kistimiz gidecek hemde Allahın izniyle hamile kalıcaz...boşuna doktora gitme derim ama içim rahat etsin dersen git rahatlat kendini...
canım o ilaç hakkında topıkler var hatta benım bıle var klomen kullananlar dıye yasak degıl canım..... kıstmı oldu ıgne vermedımı sana canımben ıgne kullandım bu ay.... uzuldum canım yaa
ıyıyım takmazmıyım valla hemde ne takma yavrum yaa.... bende yazmıyosun dıye cıkacaktım tam.. işleri yogundur dedım.... komşu geldı gıttı fılan benı kıskanan bırı var dedım ya o.. nıye moralın bozuk dedı esımle kavga ettım dedım kıt yaptım demedımo 6 haftalık hamıle. test yaptınmı dedı yok yapmadım yapmıcamda dedım içinden oh olmuyo demıştır o hep benı kıskanıyo.....
sakin sakin sonra insan pisman oluyor biliyorsun cok yakin gecmiste (dun :) ) yasadim. esin icin sabretceksin artik
canim hayirlisi olsun insallah. demek ki bu ay kismet degilmis.
ask olsun ne unutmasi tatlim ya oyle sey mi olur :) her gun kimse giremiyor. bu topik de cok hizli ilerliyor o nedenle biraz uzak kalinca takip etmek imkansiz oluyor. ama unutmak falan yok! sen de arada gel ama cok da ozlettime kendini
slm kızlar ya size bişe sorcam bu soğan kürü banada ii gelirmi acaba ?
Canııııııııııımmm şimdi okudum ınan bende gırmıyorum sen yoksun banuda gıttı bende kırmızıları gordum moralım 0 o o o o o o o :)))) Eyy allam yaa aglanacak halıme guler oldum bıtuhafım heee:))sogan kurune baslıyacam ama herkes ayrı bır telden calıyo ne yapacagımı sasırdım mucckk senı özledım cadııııııı:)))
ben ıkıncı kez kullandıgım ay hamıle kaldım tatlım sen ıhtmal etme sogan kurunu kullan 3 ay falan kullan tatlım
amin canım inşallahh...
bende şimdi soqan kürüyle ilgili kkda sörf yapıyordum.. doktorun biri arkadaşa kızmış soqan kürü akıntıyı kuvvetlendirip spermlerin dışarıya atılmasını hızlandırıyor diye...sakın yapma demiş...iyice kafam karıştı... herkes ayrı bişey söylüyor...off yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?