Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

tstlım skıntı yaratma ıns olmaz bırseycıkler olmaz nette arastırdım o tıp lekenmeler olur cok falzası olursa kesınlıklıe doktorunuza gıdın mercımegınde de hıc bırsey yokmus masallah walla bende 6.haftada gıtmek ıstıyorum hem kese hem kalp atısalrını duyayım sende 6.haftasındasın degılmı pekı tatlım muayane yı nasl yapıyo ultrasyon ust karın bolgenden bakıyor degılmı...

kızlar vaktım cok az sızlerı hemen bılgılendıreyım dedım.dr dan geldım karından ultrasonda baktı keseyı ve bebısı gorduk ama kalp atısları ıcın 15 gun sonra tekrar gıdıcem duymak ıcın bebek cok mınık daha zor gorduk dr hersey guzel gorunuyor dedı bakalım

tatlım boyle konusama lutfennn:)benıde umutsuzlandırıyorsun benım bat da bugun du ama ben 5 gun once ogrendım bebıısmın old hem ıdrarda hemde kanda....senın o arkadasının yasadıkalrını benı urpettı walla olumlu dusun sende bızler hezman hayırlsını ısedık hayırlsı olsun

canım hakkını helal et seni olumsuz etkilemek istemezdim ama şöyle bir durum daha var ben arkadaşın idrar testindede pozitif çıktı sanıyordum o bana biraz silik çıktı demişti. bende bugün kendi yaptığım testi gösterdim oda dediki benim ki bu kadar bariz belli olmuyordu çok ama çok islikti hatta eşim burada çizgi yok demişti ama ben sabırsızlanıp doktora gittim. eğer senin idrardaki pozitif çıktıysa inşallah sorun olmaz. dua edelim de hayal kırıklığı yaşatmasın Rabbim bizlere...

masallah masalla:))allah tamamını erdırsın :)

helal olsun ne demk canım benım....ıns tatlım hayal krıkılıgına ugramak daha kotu tabıkı ıns herseyı gonlumuzce yasarız ama yınede sukurler olsun canımız sag olsun rabbımde hayırlısını versın hemde herseyın...sende sıkıntı yapma canım benım ıns gzuel haberler alcagız senden de...

Arkadaslar bizim esimle aramiz pek iyi degil. bu gidisle yumurtlama gunumu kaciragiz

Size olanlari kisaca anlatip fikrinizi almak istiyorum.

Simdi biz bu sabah kahvalti bile etmeden hastaneye gittik. hastane cikisinda da 2-3 saatlik planimiz vardi. sabah erkenden esimin ablasi aradi ve esime cocuklari bilgisayar oynamak istedigi icin bize gelmek istediklerini soyledi. ben de bugun cok isimiz oldugunu pazar gunu gelmelerini soyledim. esim de sikila sikila yarin gelin dedi ama dinlemediler. cocuk cok israr ediyormus. eve gidince arayin dediler. tamam dedim mecburen. sonra hastaneden ciktik kitaplari falan aldik tekrar aradilar ve biz disari ciktik AVM'de oyalaniyoruz 1 saate eve gecerseniz geliriz gecmezseniz gelmeyecegiz dediler. esim de eve yetismeye koyuldu. yolda biraz tartistik neden emrivaki yapiyorlar vs dedim o da trip atti konusmadi benle. yol uzerinde az bi alisveris yaptik ama gerisini yarina biraktik. sonra eve geldik. 2 dk sonra bunlar da geldi. 2 saat oturdum, kahve yaptim, bilgisayar oynadim. sonra cok aciktim ve biliyorsunuz cok yogun calistigim icin haftaici yemek yapamiyorum mutfaga gecerek bir seyler hazirlamaya basladim. arada yanlarina gittim ama oturmadim. ablasina da haftaici sehir disinda olacagim o nedenle yavastan basladim dedim. onlar gittikten sonra esim geldi ve davranisimdan dolayi bana cok kizdi. sonra da daha buyuk bir kavga ettik. ve simdi konusmuyoruz. sizce de hatali miyim? ne olursa olsun orda oturmali miydim?

arkadaslar lutfen samimi bir yoruma ihtiyacim var. Yaptigim yanlissa yanlis diyin yani. bu arada alinti yapmadan cevap verin lutfen. cunku silecegim 30dk dolmadan ne olur ne olmaz

arkadasim nedemeliyim bilemedim ama soyle soyleyebilirim daha okurken sinir oldum sizinkilere ben olsam senin yerinde sanirim aynisini yapardim ama ama sorun esinde diil bence karsi taraf cok israr edince bisey yapamamis olabilir kalp kirmak istememistir.gerci bu arada senin kalbini kirmis ama o da arada kalmistir esine cok cikisma bence sorun sizi oyle zora sokanda.esine soyle sadece birdaha boyle emrivaki istemiyorum dersin.sen bunlar icin kacirma derim ben yumurtlama donemini.canini da sikma olurmu girer hersey yolunaaa.

cok saol canim yorumun icin. surekli ayni sey basima geliyor. gecen sefer de 10 kisi geldiler eve. yemekleri hazirlamistim ac degiliz dediler kapattim. aciktilar yeniden isittim. bir sure sonra cok yoruldum ve cay servisinde laf sokmaya basladim. hayatimin en sinir bozucu gununu gecirdim. halbuki basinda ayri ayri gelin sizinle daha iyi ilgilenmek isterim vs diyebilirsim. bugun de hosgeldiniz siz gecin biz daha kahvalti etmedik bir seyler yiyelim diyemedim. esim de guya benden 4 yas buyuk ama henuz boyle bir olayla basedebilmisligini gormedim. ben de bas edemiyorum. onlar da beni hep ayni duruma sokup duruyor

valla haklısın canım...sen bişiyi çok istiyorsun ve karşındakiler senin o istediğini engelleyecek şeyler yapıyor,çok ama çok haklısın...ama eşine fazla sert çıkışma eşin de arada kalmış ( diyorum ama heralde aynısını bende yapardım )...Allah yardım etsin,çok çabuk düzelsin aranız ve yumurtlama tarihini kaçırmayın inşallah :)

9ay tatlım, tam çıkarken okudum kendimce yorum yapmak istedim..

Olan olay gerçekten can sıkıcı, ısrarcı olmaları, durumu bildikleri halde saatlerce kalmaları vs..
Kızmakta ve sinirlenmekte çok haklısın.. Ancak sinirini eşine yöneltme.. en azından bu şekilde yöneltme.. Sakin olup onu karşına alıp neden bu durumun seni rahatsız ettiini ve ondan ne beklediğini anlatman lazım.. büyük bir ihtimal bu konuşmayı daha önce de yapmışsın anladığım kadarıyla.. yılma, konuşmaya anlatmaya devam et.. Bu tarz durumları bir kerede değiştiremezsin, sabırlı ve istikrarlı olman gerekiyor..

Ayrıca , ailesi yanındayken asla ve asla tavır alma, abla tavsiyesi olarak al bunu.. sık dişini onlar gidene kadar tak maskeni otur.. Aksi halde haklıyken haksız duruma düşen sen olursun.. Şöyle düşün, oradaki annen olsa ve dibine kadar saçmalasa eşine karşı, eşinden ne yapmasını nasıl davranmasını beklersin? Ondan beklediğin neyse, sende aynısını eşine göstermelisin.. Aile ilişkileri karışıktır.. İnsan kendi de sinir olsa bile, başkası laf söyleyince bozulur, eşin bile olsa, en azından bende böyledir..

Onların sınır bilmezliğinin faturasını eşinle siz ödemeyin kuzum, git barış eşinle.. Bunlar zor konular ve küserek çözülmez.. Diyalog diyalog diyalog.. Tek ve net ve sağlıklı çözümü budur.. Aksi halde manasız, gereksiz ve çirkinleşen aile çatışmaları yaşamak işten bile değil, ki seni tanıdığım kadarıyla asla öyle biri değilsin ve öyle bir ortam senin bütün huzurunu bozar..

Sakinleş, kendini dinle, sonra sakin bir şekilde yaklaş konuya hayatım..

Son düzenleme:

9AY CANIMSIN YAA... bak ben de oyleyim esimle bir planimiz varsa ki anca hafta sonlari gorusuyoruz kimsenin bozmasindan hoslanmam valla sen yine susumusun ben daha fenayim genelde kimseye karismayi sevmedigim icin bana da karisilmasini rahtsiz edilmeyi istemem hem esin karsina alip sunlari soyleyebilirsin emin ol burda sen ben ve bir cok daha hamile kalamayan bayanlar cok stresli her sey kizabiliyoruz ama bizim derdimiz baska ustumuze gelinince de olumsuz sonuclanan tartismalar oluyor kendini anlat ben cabaliyorum de ki oyle hepimiz hamile kalmayi cani gonulden istiyoruz canini sikma balim hersey duzene girer sadece tartismadan konusun yeterr <3

hamilar ilacim bitti artik pazartesi gununu iple cekiyorum acaba ne ilac vericek tafsiyeler filan annemler de geldi AVM falan ciktim yemek filan yaptim ancak acabildim BANU canim nasilsin gittmiyormusunuz bu gun gezmelerrr

hamilar ilacim bitti artik pazartesi gununu iple cekiyorum acaba ne ilac vericek tafsiyeler filan annemler de geldi AVM falan ciktim yemek filan yaptim ancak acabildim BANU canim nasilsin gittmiyormusunuz bu gun gezmelerrr

Şimdi çıkıyoruz kuzum:) İnşallah pazartesi güzel gelişmeler olur:)

Ben de pazartesi akşam dönmüş olurum.. Görüşmek üzere tatlım..

tatlım bende kendımce bır yorum yapayım.ıcınde bulundugun durum senı haklıyken haksız duruma sokmus.daha dogrusu sen kendını haklıyken haksız duruma sokmussun.karsıdakı nekadar anlayıssın ve bencıl olsada esının ablası oldugu ıcın saygıyı hakeder.ben dogru bulmadım.ewe gelen mısafıre bu sekılde davranmak son derece yanlıs.sınırlenıp kızmakta cok haklısın hemde cok ama yaptıgın harekette cok ama cok yanlıs olmus.cunku karsıdakı ınsan sana deger vermese cocugu ıstedıgı kadar pc ıstesın gelmezdı.belkı onunda sızlerı goresı gelmıs olabılırdı.bana kızma gucenme dost acı soler .esın haklı canım sana kızmakta.sen esısın askısın ama oda ablası berabe4r buyudugu ınsan.bırde bellıkı esın aılesıne duskun bene esınıde kırma tatlım.senın ablan benımde ablam de bosver :))) yalancıktanda olsa gulumse.ama bıdaha yapma ole det cıss ayıp

Şimdi çıkıyoruz kuzum:) İnşallah pazartesi güzel gelişmeler olur:)

Ben de pazartesi akşam dönmüş olurum.. Görüşmek üzere tatlım..

aaa pazartesi aksama kadar yokmusun yaniiiii! tuh! Insallah iyi zaman gecirirsiniz. Keyifli bir haftasonu diliyorum.

Biz de baristik cok sukur ama tabi basirilsa bile hala arada bir seyler kaliyor. sessizlik var evde. yarina tamamen duzeliriz insallah. mesajin icin cok tesekkur ederim. ailesi gidine kadar sabretmem lazimdi cok dogru. bir dahaki sefere surekli kendime bunu hatirlatacagim. bu mesaji saklayip iyice sindirene kadar okumam lazim. evlilik hic kolay degilmis

canim gucenir miyim hic. ben zaten samimi bir yorum istedim sen de oyle yapiyorsun. bir hata yapiliyor ben de ustune baska bir hata yapiyorum. son yapan ben oldugum icin de benim ustume kaliyor her sey. keske boyle olmasaydi. umarim bir daha boyle bir sey yasamam. esimin ablasi diyip sabir gostermeliydim. tesekkur ederim yorumun icin.

haklisin canim ya bir de bebek derdi var. strese girince benim yumurtlamam bile gecikiyor. zaten bu ay zor yerimde duruyorum. 3 gun sonra doktora gidicem. kisti buyudumu kuculdu mu stresi var uzerimde. uuuuuff sakinnn olmaliiiiimmm ama durtuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…