Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ukala:)))))))))))))))))))

hmm anlıyorum canım neyse herşeyde vardır elbet bir hayır. bu arada bende test yaptım 2 ci çizgi çıktı fakat silik şekilde. akşam kan testine gidicez eşimle meraktan ölmek üzereyim ama içimde büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağıma dair bir his var. bu arada size testin resmini göstermek istiyorum ama nerden yüklemeliyim.

işte test yaptım, 2. çizgi silikte olsa belli oluyor. sizce kan testine gitmelimiyim? hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum

Eki Görüntüle 384940 işte test yaptım, 2. çizgi silikte olsa belli oluyor. sizce kan testine gitmelimiyim? hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum

silik bir çizgi görünüyor.. eğer günün geçtiyse bir kan testine gidip kesin sonucu al rahatla.. böyle acaba mı diye düşünmek daha zor.. İnşallah hamişsindir:)

valla kızlar benim reglim düzensiz olduğu için hiç birşey diyemiyorum normalde 31 ila 33 güne kadar oluyorum en geç olduğum 37. gün ama çok üşüttüğüm zaman olmuştur öyle bugünde 37. günüm. ama hala bir numara yok. beyaz akıntım var ama çok dğeil normal. doktora gitmekten nasıl korkuyorum bir bilseniz :26:

Merhaba herkese
ben de nisan ayinda hamile olmayi coooook istiyorum
beni de araniza alir misiniz
aldık bile hoşgeldin canımm inşallah bu ay senden güzel haberler alırız
bilgilendirdiqin için çok teşekkür ederim canım...ama benim anlamadıqım bişey var...biz reqliykenmi yumurtluyoruz..doktor bana muayene esnasında 2 tane kocaman yumurtan var dedi...ve adetliydim...eve geldikten sonra niye soemadım diye yedim kendi kendimi...
canım çook tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin
ben de bu ay hamile kaldım:))
tebriklerrrrrrrrrrr
canım düşük olmuştur büyük ihtimelle..geen ay bnm bir arkadaşımında başına gelmişti...sen olumsuz şeyler düşünme cnm..herkeste aynı şey olmaz...evet canım %90 pembe akıntılar bebişin habercisidir..hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım inşallah hamişsindir..bende bir karar aldım adetim gecikse bile 1 hafta sora test yapıcam...hayel kırıklıqına uqramak istemiyorum...
canım yakıyı hiç duymadım...paylaşım için teşekkürler hemen denemek istiyorum..
günaydın kıslarrr,azcık bi bakınayım dedim.öğleden sonra sınavım var.fazla kalamıyacağım nette ne var ne yok.geçmiş sayfaları pek okuyamadım.inşallah bol bol hamiş haberleri alırız
canım bol şanslarr
Eki Görüntüle 384940 işte test yaptım, 2. çizgi silikte olsa belli oluyor. sizce kan testine gitmelimiyim? hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum
canım çizgi çok silik çıkmış ama bende emin olamadım..kan testi yaptır bizde merakta kaldık şimdi...

canım reql günün gelipte beyaz akıntı başlarsa bu hamileliqin en büyük belirtisidir...ben günde 5-6 kez reql oldum sanıp wcye koştuqumu bilirim ama hep beyaz akıntı geldi ve hamileymişim...bence sende hamilesin..gününde baya geçmiş bir test al derim...ayy bak bende merak ettim şimdi

tatlım ınsallah hersey gonlunce olur bende yenı hamıle old ogrendım yazdılarınızdan bıraz korkmadım desem yalan olur....ıns rabbım hepımıze sag salım kucagımıza almamızı nasıp eder..bende normalde haftaya dr gıtmem lazımdı ama ben bır hafta daha bekleyıp oyle gıtmek ıstıyorum ama sızın yazdıkalrınız gorunce fıkrımı degıstırdım erkende gıdembılırım ıns hersey yolundadır rabbım herseyı gonlumuze gore versın...

Tatlım evet yeni yumurtalar gelişmeye başlar adet dönemiyle birlikte, o 13.14 günde hani yumurtluyoruz dediğimiz zaman aslında yumurtanın, yumurtalıklardan çıkıp çatladığı gündür.. Yumurtlama denir ona, ama yumurtanın gelişimi öncesinde başlar.. ortalama 14. günde çatlamayla birlikte döllenmeye hazır hale gelir. bu esnada rahmin içi kendini olası bir gebeliğe karşı hazırlar ve bir tabaka oluşturur. ancak eğer döllenme olmazsa yumurta , rahim iç tabakasıyla birikte, vücuttan atılır, ki bu da adet kanaması dediğimiz şeydir. ve sonra yeni bir yumurta büyümeye başlar:)

Son düzenleme:

Kuzum benim.. için nasıl rahat edecekse öyle yap, aklında soru işaretleri varsa bekleme git doktora, sonra keseyi kalp atışını duymak için bi daha gidersin , dert mi yani.. nasılsa çalışmıyorsunda hazır, işten izin alma vs gibi bir derdin de yok, her hafta git doktora nolcak ki:))

tatlım yani yeni yumurtalar reql dönemindemi oluşuyor...

tatlım yani yeni yumurtalar reql dönemindemi oluşuyor...
evet tatlım, senin vücudunda zaten bir yumurta rezervi var.. her adet döneminde döllenmemiş yumurta dışarı atılırken, diğer yandan yeni dönem için diğer yumurta veya yumurtalar olgunlaşmaya başlar..

kızlar meraba ya aslında benim bat tarihim mayıs ama nisan ayından hamileyimmmmmm diye bağıran kızları duymaya giriyorum. neredeyse kendimi unutup sizden gelen hayırlı haberleri bekliyorum... mesajlarınız çok umut verici sakın umudunuzu yitirmeyin. sadece zamana bırakın her şey çok güzel olacak...

slm kızlar nasılsınız?.bugün sabah aöf sınav gittim.yoruldum biraz otobüste falan.eve geldiğimde yine lekem geldi çok korktum ağladım.hemen doktoruma gittim normalde pazartesi gidecektim.ultrasonda daha kese görüldü ama minicikti endişelendim normal dedi çarşamba gel yine bakalım dedi ben normalde pazartesi kalp atımı duyulur diye tahmin ediyordumki keseyi zor gördü doktor bir de ona moralim bozuldu.inşallah bi aksilik çıkmaz bana dua edin kızlar

cnm günün felan geçmişmiydi? çok silikte olsa görünen bi çizgi var orda..

silik bir çizgi görünüyor.. eğer günün geçtiyse bir kan testine gidip kesin sonucu al rahatla.. böyle acaba mı diye düşünmek daha zor.. İnşallah hamişsindir:)

kızlar şimdi şöyle oluyor ki benim adet dönemim düzenli değil ama 33 günde muhakkak olmuş oluyorum. gerçi birkaç sefer üşüttüğüm için 37. günü bulmuştu bugün benim 35. günüm, 32 gün sabah ve akşam iki sefer ve 34. gün akşam bir sefer beyaz akıntı ile pembe lekelenmelerim oldu. bu sabah yaptığım testin resminide koydum. eğer hamileysem yeni olduğu için 2. çizgi silik çıkmış olabilir. ama biraz daha beklemek istiyorum. daha önce bahsettiğim o kanda pozitif çıkan sonra regli olup hamile olmadığını öğrenen arkadaşla konuştum bugün, doktor reglinin 1 hafta geçmesini beklemelisin acele etmemelisin demiş. hayal kırıklığı yaşamamak için

bu arada hamile kalmak isteyen arkadaşlara bilgi vermek amacıyla söylemek isterim ki, henüz bazı belirtileri olmasına rağmen kesin olmamakla beraber eğer hamileysem; bu ay soğan kürü yaptığımı söylemek istiyorum. ben 4 aydır korunmuyorum son iki ay inanılmaz regli sancıları çekince doktora gittim oda iltihaplanma var die antibiyotik verdi ben hem ilaçlarımı kullandım hemde meşhur soğan kürünü yaptım. hamileliğimin kesinleşip kesinleşmediğini yine buradan paylaşıcam ama soğan kürünü tavsiye ediyorum..

evet tatlım oyle yapcam bakalım nıyetımde 6.haftasında gıtmek hem kese gozuksun hem de gozukurse kalp atısı ogun yalel de konustuk yalelde bende 6.hafta gıder hem kesyı hemde kalp atısını gorurdum dıyor bende oyle ıstıyorum ama bakalım nasıp kısmet....ıns sıkıntısız sag salım kucagımıza alırız bebıslerımızı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…