Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam takmam birde nişan yani..aklıma bile gelmez hattaKızlar merhaba,
Ciddi bir ilişkide sevgilinin kız kardeşinin nişanında kıza takı takılır mı? Takılmalı mıdır?
İlişkide niye takılsın ki?Kızlar merhaba,
Ciddi bir ilişkide sevgilinin kız kardeşinin nişanında kıza takı takılır mı? Takılmalı mıdır?
Borcam mıBenım fikrim şu yönde bi hediye alabilirsin ceyizine nevresim takımı borcam vs.
Kiz kardeşini taniyor ve samimi misiniz? Eger kızla aranizda arkadaslik seviyesinde bir durum gelişmişse ufak tefek biseyler alinabilir ama pek tanimiyorsaniz veya sohbetiniz çok yoksa sirf sevgilinin kardeşi diye ben olsam bisey takmazdim.
Borcam olmaz da hani milli sapsarı fincan takımlarımız var ondan olabilirBenım fikrim şu yönde bi hediye alabilirsin ceyizine nevresim takımı borcam vs.
Kişi ben değilim ama evet orta derecede samimiyet var. Ufak tefekten kasıt çeyrek gibi mi?
Çeyrek miKişi ben değilim ama evet orta derecede samimiyet var. Ufak tefekten kasıt çeyrek gibi mi?
Ceyrek artık ebat olarak ufak ama pahada agır.Kişi ben değilim ama evet orta derecede samimiyet var. Ufak tefekten kasıt çeyrek gibi mi?
Saçmalama lütfen asla öyle bişi yapılmazKızlar merhaba,