Olsun yine de yapabilirsin, ben babami kayip ettikten sonra burada yasadigim ülkede yakinimda sadece amcamlarin coculari var ve onlarla aram yok yinede salonda olmasaydi evde törenimi yapardim niye mi? Yeri geliyor aileden öte can dostlar bile yetiyor insana. Benim törenimde baba tarafindan kimse olmayacak, birtek belcikada teyze kizi var o kadar. Münih de öbür amcamin kizi var o da gelebilir mi belli degil. Gerisi kuzen gibi arkadaslarim ve sözlümün ailesi, ve inan yetiyor ve artiyor bile. Isteme oldugu aksam, sagolsun arkadaslarim geldi bize destek oldular, abimde vardi tabi ama insan icine girmeyen bir kisilige sahip yinede hos biraz telasli ve hafif gerginliklerle tatliya baglandi. Olaylari büyütmemek gerek Önemli olan kimlerin yaninizda bulunup bulunmamasi da degil, sizin paylasacaginiz bir hayata bir adim daha atmaktir.Haklısınız,şuan bi işe başlasam bile Eylül ayına kadar en fazla 3,4 milyar birikim yapabilirim.Bu birikimle de hayalimdeki nişanı yapamam zaten.Aile arasında nişan istemiyorum çünkü dediğim gibi annem ve babam ayrı.Sülaleler arası kızgınlık var ve kimse bir araya gelmiyor normal şartlarda.Sözümde bile evde olduğu için anne tarafım ve baba tarafım çok sorun çıkardılar kötü bi gece geçirdim.Bilmiyorum kafam çok karışık.
Haklısın,sanırım ben çok abartıp kafaya takıyorum.Ama vazgeçeceğim bu nişan işinden.Ne aile arasında nede göbek atmalı bi nişan.İki tarafı da zor durumda bırakıp çıkıp göbek atmak istemiyorum.Olsun yine de yapabilirsin, ben babami kayip ettikten sonra burada yasadigim ülkede yakinimda sadece amcamlarin coculari var ve onlarla aram yok yinede salonda olmasaydi evde törenimi yapardim niye mi? Yeri geliyor aileden öte can dostlar bile yetiyor insana. Benim törenimde baba tarafindan kimse olmayacak, birtek belcikada teyze kizi var o kadar. Münih de öbür amcamin kizi var o da gelebilir mi belli degil. Gerisi kuzen gibi arkadaslarim ve sözlümün ailesi, ve inan yetiyor ve artiyor bile. Isteme oldugu aksam, sagolsun arkadaslarim geldi bize destek oldular, abimde vardi tabi ama insan icine girmeyen bir kisilige sahip yinede hos biraz telasli ve hafif gerginliklerle tatliya baglandi. Olaylari büyütmemek gerek Önemli olan kimlerin yaninizda bulunup bulunmamasi da degil, sizin paylasacaginiz bir hayata bir adim daha atmaktir.
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok kibarsınız gerçekten.Gerçekten çok rahatladım siz bana "saçma" davrandığımı söyleyince.Zaten akıl istemesem buraya bu konuyu açmazdım fakat akıl vermenin de bi adabı olduğunu düşünüyorum.Icinizde kalacak olan nedir dugun zaten salonda olmucak mi? Gelinlik ddgilde nisanligi salonda giyince noluyor allah askina. Para olsa yap tamamda yokken bu ksdar sacma davranmak cok gereksiz ben dugun salonuna gelinlikle girip sona dogru bindalliyla gelip aynibsalonda kina dugun yapani gordum. Abartmayin
Çok teşekkür ederim yorumunuz için çok kibarsınız gerçekten.Gerçekten çok rahatladım siz bana "saçma" davrandığımı söyleyince.Zaten akıl istemesem buraya bu konuyu açmazdım fakat akıl vermenin de bi adabı olduğunu düşünüyorum.
Abartmak degil, hayal etmek güzel birseydir.. ben evvelden "ne dügünü yahu" diyen biriyken simdi o kadar seylere merak ediyorum ki bilemezsin!Haklısın,sanırım ben çok abartıp kafaya takıyorum.Ama vazgeçeceğim bu nişan işinden.Ne aile arasında nede göbek atmalı bi nişan.İki tarafı da zor durumda bırakıp çıkıp göbek atmak istemiyorum.
yapar mi yaparlar vallahiBu salonda nişan da son yıllarda çıktı, hep evlerde yapılırdı. O paralara çok ihtiyacınız olacak, sakın salonda yapmayın derim ben. Korkarım yakında kız istemede salonda olacak.
Kızlar öncelikle tabikide körü körüne gidip herkesi zor durumda bırakmayı istemiyorum zaten bu yüzden size danıştım.
Nişandan daha önemli sorunlarımız olduğunu düşünmüyorum ben tam anlatamadım sanırım herşey yolunda aslında gelirimiz evimiz herşeyimiz tamam sadece kimse nişan yapmak istemiyorken ben yapmak istiyorum,heves ediyorum işte.Ama haklısınız sanırım ben vazgeçeceğim bu nişan meselesinden.