Merhaba kızlar.Bana yardımcı olun,akıl verin lütfen.
Bir senedir sözlüyüm ve sözlüm suan askerde.Eylül ayında izine gelmeyi düşünüyor ve bu izinde nişan yapmak istiyoruz.Allaha şükür kayınvalidem ve kayınpederim öz annem babam gibidir.Kayınpederime henüz söylemedim ama kayınvalideme danıştım bu konuyu biz nişanlanmak istiyoruz diye.Oda onlarında istediğini ama maddi durumlarının pek uygun olmadığını,yine de eylüle kadar kendilerini toparlarlarsa yapabileceklerini söyledi.
Daha sonra kendi annemle de konuştum bu konuyu.Benim annemle babam ayrı ve uzun senelerdir babamla hiç bir şekilde görüşmüyorum.Annem de yaparız ama salon tutamam,kapının önünde yaparız dedi.Bende hak verdim ona sonuçta kadın tek başına herşeye yetişmeye uğraşıyor.Ama bende böyle şeyler bi kere olduğu için içimden geldiği gibi bir salonda nişanımın olmasını istiyorum.
Zaten Eylül ayına da 3 ay kaldı,eğer böyle bir adım atılacaksa da şimdiden tarihi konulması ve ailelerin bi araya gelip konuşması gerekmez mi?
Kimsenin maddi durumu şuan iç acıcı değilken benim nişan istemem doğru mu?
Askerden gelince nişanı yapın diye düşünenler olacaktır elbet ama askerden geldiği gibi düğün yapmayı düşünüyoruz,aslında iki tarafta nişan yapmayı istememişti direk kına düğün istemişlerdi ama ben nişan olayını attım ortaya
Kafam allak bullak kendimi sanki herkesi zor duruma sokuyormuşum gibi hissediyorum belki de nişan yapmaktan vazgeçmeliyim ama daha sonra içimde kalıp üzülüceğimi de biliyorum sizce ne yapmalıyım ?