Nişan ve Parasızlık! Nolur akıl verin

İşin maddi kısmı da zaten ayrı bir tartışma konusu canım. Kim bu âdetleri çıkarmış anlamış değilim. İste kızı tak yüzüğü tamam işte . Nişan olmadan sadece isteme ve yüzükle ciddiyet olmuyormus gibi davranılması sinirimi bozuyor . Ben başta ailem ve esimle anlaştım. "Ailem seni tanıyor seviyor senin ailen de beni tanıyor merasimlere gerek yok gelinir istenir yüzük takılır sonrasında da düğün için hazırlık yapılır " dedim iki taraf da kabul etti. Mecbur edecekler ne o öyle ya once gsinler istesnler gtsinler gelsinler yüzük taksinlar gitsinler tekrar gelsinler nişan olsun vs vs. İnanılmaz maddi kayıp var ortada bir de uzaktan geliyorlarsa.

Konu silinmiş ama biri alıntılamış Allahtan. Bekle bence bu kadar acele etme. Yada kapının önünde olsun nişanın, yada işe gir yani

sanki değil tatlım bildiğin zor duruma sokuyorsun üstelik nişanı kız tarafı yapar, hee bide bak ben nişan yapmadığım gibi kına gecesi de yapmıcam cidden ben anlamıyorum bu tür şeylere nasıl kıyıpta veriyorsunuz parackları, o parayla gider evine güzel güzel şeyler alırsın, ne bu kınasıydı nişanıydı sözüydü, üstelik para da yok diyorsun. yani ortada duygusala bağlayıp ama hevesim tek sefer oluyor diye kendine dert edecek bir durum yok. evinizde takın yüzüğünüzü olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…