Nişan Nişan telaşıımm :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Kelebekk16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
336
195
Merhaba hanımlar öncelikle size derdimi anlatayım derman olun bana.
1 ağustosta nişanım olacak. nişan alışverişini bayramdan sonraya bıraktık. Nişanımı evde yapmak istemedim bu yüzden akrabamızın bahçesinde karar kıldım. Ne büyük nişan ne küçük nişan olacak anlayacağınız. Ben nasıl bi nişan elbisesi aldırayım çok kafam karıştı. Uzun boylu zayıfım lütfen yardımcı olun elbise fotoğraflarıda atabilirsiniz şimdiden teşekkürler.

Bahçede bir nişan olucaksa böyle kır havasında uçuş uçuş uzun bir elbise olabilir.. pastel tonlarda pudra, mavi, yeşil gibi güzel olur bence.. benimde geçen sene nişanım oldu cafede yaptık biz benzer bir tarzda elbise giydim güzel oluyo, çok abartıya kaçmamalısın

Benim nisanimda bahcede orta olcekte oldu nar cicegi sifon drapeli arkasinda kuyrugu olan bir elbise giydim herkes cok begendi. Sizde hayal tulden veya sifondan uzun bir elbise giyebilirsiniz. Tasli simli abarti abiyelerden kacinin derim.

Canım bence fazla abartılı taşlı tuşlu bir elbise tercih etme. Daha romantik, daha sade ve soft renklerde ve uçuş uçuş bir elbise tercih etmeni öneririm. Ve elbisen uzun olsun zaten zayıf ve uzun boyluymuşsun sana çok yakışır :)

Biz de bahçemizde yaptık kır düğünü havasında ben o yüzden şu tarz bir elbise giydim çok da uygun olmuştu.

Eklentiler

• IMG_0096.JPG
    120,6 KB · Görüntüleme: 705
  • IMG_0102.JPG
    94,7 KB · Görüntüleme: 628
  • IMG_0142.JPG
    88,5 KB · Görüntüleme: 678
  • IMG_0144.JPG
    86,2 KB · Görüntüleme: 671
  • IMG_0201.JPG
    66,1 KB · Görüntüleme: 691
  • IMG_0202.JPG
    58,1 KB · Görüntüleme: 673
  • IMG_0207.JPG
    52 KB · Görüntüleme: 656
  • IMG_0454.JPG
    98,5 KB · Görüntüleme: 640
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) Alışverişe çıkılsa aklımda elbise seçeneği olacakta daha çıkılmadı heyecanım o yzden

sıfon ucuz elbıse yerınde olur derım ,
örnegın;

sizce bu nasıl. Bu tarz birşey istiyorum ben ama 830 lira dediler bana çok pahalı geldi gözüme [/QUOTE]

Evet fiyatliymis ama etegi ipek gibi duruyor buyuk ihtimalle o yuzden pahali

İstanbuldaysan kadikoyde onur pasaji diyorlar sirf abiye satan 5 katli bi pasaj ben nisanligi ordan aldim gerci fiyatlar en az 400den baslar da yine de bir bak derim

Eki Görüntüle 1586540
sizce bu nasıl. Bu tarz birşey istiyorum ben ama 830 lira dediler bana çok pahalı geldi gözüme
Canim pahali evet ama kaliteli duruyor, bu tarz ve renk sana cok yakjsmis ayrica konseptede cok uygun, daha soft biside kaybolursun daha abartilisida komik kacar bence, yani fiyat pahali geliyosa yine bu tarz baska modellere bak derim, yada al bu fotoyu biryere daha uyguna diktir:) onada zaman yok gerci

Rengi ve işlemeleri gerçekten çok güzel ama fiyatı gerçekten biraz pahalı gibi geldi ama siz daha iyi bilirsiniz tabii ki :) Bende nişanım için çok güzel bir abiye aldım ve tarlatan da giyip devasa bir şeye dönüştürdümm :) Eskişehirde Park Matmazel'den 600₺ ye aldım ve ilk girdiğim mağazaydı :)

Eklentiler

• image.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 251
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…