Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hala ortak bütçeyle devam etme taraftarıyız her ne yaparsak yapalım ikimiz halledicez yetmediğimiz yerde takıları düşünürüz yetmezse aileler takviye yapcak yani inşallah şimdiye kadar hep böle konuşuldu. Ailelerin bence burda gücünün yetmeyeceğini isteme hakkı olmamalı ve takıları ailelere vermek vs söz konusu olmamalı, gelenler sizindir siz de zaten ödenecekleri bilirsiniz.. Yaklaşım ilginç biraz fesatlık gibi geldi bana.. Takılan üç beş bişeyi istemek ayıp..
oyle birsey yok canim nisanda takilan parada altinda gelinindir bu heryerde boyle ayrica isteyen istedigine takabilir kizin tarafi kiza takar ama erkek tarafi butun takilari erkege takarsa onlar rezil olur bendede ayni sorun var suanda yakinda nisanim olucak bu konu cok sinirlerimi bozuyor ya ustelik kaynanam bana demiyor ogluna soyluyor ogluda kendi dusuncesiymis gibi soyluyor anasini atmiyor ortayaSlm arkadaşlar birşey öğrenmek istiyorum dün gece nişanım oldu evde güzel geçti fakat kayınvalidem şöyle dedi takılan altınlar kız tarafına nakit para erkek tarafına verilirmiş!bizde böle bir adet yok ama öğrenmek istedim sizde böyle bişey duydunuz mu hiç?Birde takılar ve altınları erkek tarafı damada kız tarafı gelinemi takar?
Canım aynı durumdayım! seninle birebir aynısını yaşıyorum. seninkiler nereli?oyle birsey yok canim nisanda takilan parada altinda gelinindir bu heryerde boyle ayrica isteyen istedigine takabilir kizin tarafi kiza takar ama erkek tarafi butun takilari erkege takarsa onlar rezil olur bendede ayni sorun var suanda yakinda nisanim olucak bu konu cok sinirlerimi bozuyor ya ustelik kaynanam bana demiyor ogluna soyluyor ogluda kendi dusuncesiymis gibi soyluyor anasini atmiyor ortaya
erzurumluyuz canim nisanlim benim taa cocukluk askim ailesini yillardir taniyoruz babalarimiz cok yakin arkadas dusun boyle yakin oldugu halle yuzsuzluk yapiyorsa sizleri dusunemiyorum allah sabir versin seninkiler nerelilerCanım aynı durumdayım! seninle birebir aynısını yaşıyorum. seninkiler nereli?
nişanlanacağın kişi nereli?erzurumluyuz canim nisanlim benim taa cocukluk askim ailesini yillardir taniyoruz babalarimiz cok yakin arkadas dusun boyle yakin oldugu halle yuzsuzluk yapiyorsa sizleri dusunemiyorum allah sabir versin seninkiler nereliler
ayni memleketliyiznişanlanacağın kişi nereli?
Anladım, işin içine takı olayı girdi ya bitti bence. o yükü kaldırmak çok zor. herkes birşey söylüyor siz kararsız kalıyorsunuz. Bir ayakkabı alırken bile kaç defa düşünüyorsunuz... Eş alırken kararsız kalmak kadar doğal bişey yoktur sanırım.ayni memleketliyiz
canım zaten nişanda çok bi takı olmuyorki. bi set bi kaç tane de çeyrek zaten bişey etmiyor yani.. tabi yöreden yöreye göre değişir ama genelde bu şekilde oluyor. eee seti zaten bozduramazsn. çeyreklerde sana kalmış.Merhaba benimde şöyle bi sorunum var. Önümüzdeki yıl nişan yapmayı düşünüyoruz. Damat tarafı ile değilde kendi ailemle sorun yaşıyorum. Daha şimdiden babam nişan takılarını ev düzerken kullanacaksınız diyor. Ama bizde erkek arkadaşımla en başından beri nişan ve düğün takılarını bankaya atıcaz dokunmayacağız diyoruz. Babamda bunu kabul etmiyor. İlla da ev düzerken kullanacaksınız diyor. Ne yapıcam ben erkek arkadaşıma az bişey çıtlatayım dedim biz seninle ne anlaşmıştık neden çeviriyorsun şimdi takılara dokunmayacağız diyor :///