- 22 Kasım 2010
- 11.087
- 19.383
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Canim benim bana nisan da pırlanta tek taş 0.90 CT (karat) 1.35 CT bestaş trabzon seti kelepçeli gerdanligi yüzüğü küpesi takıldı ve 5 tane de bilezik takıldı ayrıca Çeyiz geldi ve beni çarşıya da cikardilar. Ben nisa lanmada.n önce adetlerimiz bunlar dedim ve ona göre yapıldı. Kıyafetler iç çamaşırlarına vaRana kadar aldılar evde oldu nisanim benim . Evde olunca takılmaz diye bişey yok. Sen daha bi takı mevzusunu soyleyemiyorsun yarın başka sorunda napicaksin kaç yasindasin bilmiyorum ama nedir bu çekince korku kendi kendini yiyene kadar sor yaniArkadaşlar kısmetse yakında nişanım var tam tarihi belli değil evimizde olucak..Sözlüm sen ne istersen onu alıcam diyor ama onların içerikleri hakkında hiçbi fikrim yok kıyafet ve yüzük diyor başkada bişey demedi henüz takı takmayı düşünmüyor olabilirler bende bunu dile getirememki en azından bi takı olsun diyemem nasıl söylenirki bu onca insanın içinde en azından bişey olsun istiyorum bunu kafaya taktım huzurum daha önemli diyorum ama canım sıkıldı bu mevzuya,size ne takılmıştı nişanda
Bizde erzurumluyuz . Dadasiz22 ayar set
1 cift erzurum burması
Kayınvalidem taktı
Bu sadece nişanımda
Allah var altın konusunda ondan bonkörünü tanımadım
Dusunmeleri yeterBana hiçbişey taktılar sözde de nişanda da nikahta bile ihmalkarlık etmediler istikrarla hiçbişey taktılar
Bana hiçbişey taktılar sözde de nişanda da nikahta bile ihmalkarlık etmediler istikrarla hiçbişey taktılar
Dusunmeleri yeter
Arkadaşlar kısmetse yakında nişanım var tam tarihi belli değil evimizde olucak..Sözlüm sen ne istersen onu alıcam diyor ama onların içerikleri hakkında hiçbi fikrim yok kıyafet ve yüzük diyor başkada bişey demedi henüz takı takmayı düşünmüyor olabilirler bende bunu dile getirememki en azından bi takı olsun diyemem nasıl söylenirki bu onca insanın içinde en azından bişey olsun istiyorum bunu kafaya taktım huzurum daha önemli diyorum ama canım sıkıldı bu mevzuya,size ne takılmıştı nişanda
Arkadaşlar kısmetse yakında nişanım var tam tarihi belli değil evimizde olucak..Sözlüm sen ne istersen onu alıcam diyor ama onların içerikleri hakkında hiçbi fikrim yok kıyafet ve yüzük diyor başkada bişey demedi henüz takı takmayı düşünmüyor olabilirler bende bunu dile getirememki en azından bi takı olsun diyemem nasıl söylenirki bu onca insanın içinde en azından bişey olsun istiyorum bunu kafaya taktım huzurum daha önemli diyorum ama canım sıkıldı bu mevzuya,size ne takılmıştı nişanda