- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
keşke banada bitanecik bilezik olsa canım inan hiçbişeyde gözüm yok ama akrabalar beni düşündürüyo üzülüyorum eminim elinden gelenin fazlasını yapar kız istemede 350 tlye çikolata almış çok güzeldi fiyatını öğrenmek istedim zoraki söylettim ama nişanda yüzüğüm ve tektaşım dışında bişey olmucak sanırımBir tane incecik 600 liralik bilezik. Benim akrabalarimda aylarca konustu cunku bizim ailede nisanda bile trabzon setlerle filan gelin gormeye aliskinlar. Umrumda mi hayir. Daha sonra yasanan bazi seylerden dolayi ailesinden nefret etsemde esimi seviyorum. Cani sagolsun olsaydi en iyisini yapardi biliyorum. Demem o ki hiictakma. Millet konusacak bisey illaki buluyor
bu konuşmayı yaptık ama sonucunda birbirimizin kıyafetini ve yüzüklerine karar verildi yani onun dışında hiçbişeyden bahsetmediHayatım; sizin adetlwrinizde ne var. Annenden öğrende bende bir sorayım. . Sana ne alacağız bana ne alacaksınız. Fikir paylaşımı yapalım de :)
2 çaput 537829653 gr altın yüzünden huzurumuz bozulmasın de
Adetleri bağlı olmakla birlikte büyük nisanda yapilmiyorsa taki takılmazki zaten. Bizdede öyle. Belki bir bilezik. Saat. Karşı taraf nişanı söz gni düşünüyor olabilir. Maddi imkanları varmı? Belki düğüne yetistirecekler.bu konuşmayı yaptık ama sonucunda birbirimizin kıyafetini ve yüzüklerine karar verildi yani onun dışında hiçbişeyden bahsetmeditakı istiyorum diyememki
büyük nişan olmasın diye aramızda anlaştık abartmayalım dedik maddi imkanları var evet ama bana hiçbişey söylenmedi söz gibi düşünülse bile ufak bişey takılmazmı canım sıkıldı bilmiyorumAdetleri bağlı olmakla birlikte büyük nisanda yapilmiyorsa taki takılması zaten. Biz dede öyle. Belki bir bilezik. Saat. Karşı taraf nişanı söz gni düşünüyor olabilir. Maddi imkanları varmı? Belki düğüne yetistirecekler.
nişanı kız tarafı yapar kıyafetler yüzük ortak alınır ama erkek tarafı kıza bişeyler takar onlar bana hiçbişey demedi o yüzden canım sıkıldıBence akrabalar falan bisey takar takmali yani ben pek anlamam da bildigim kadariyla
Birde yeri değil ama affola bisey sorcam bu nisani erkek tarafi mi yapar kız tarafı mı
Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin canım22 ayar set
1 cift erzurum burması
Kayınvalidem taktı
Bu sadece nişanımda
Allah var altın konusunda ondan bonkörünü tanımadım
Ufak bişey dediğim gbi 1 bilezik olabilir. Ailenin beklentisi varmı? Bu arada kv derdiki ; taki konusunu hiç konusmicam. O benim şerefimiz gücümün yettiğini takarız. Birbirimizi kırmayalım dedi.ki kimse konuyu acmamisti.büyük nişan olmasın diye aramızda anlaştık abartmayalım dedik maddi imkanları var evet ama bana hiçbişey söylenmedi söz gibi düşünülse bile ufak bişey takılmazmı canım sıkıldı bilmiyorum
onu demeye bile çekiniyorum yanlış anlamasından korkuyorum şu zamana kadar aramızda hiç maddi bi konudan sorun olmadı sürekli hediye alır gezdirir elinden geleni yapar çiçekle çikolataya nerden baksak 500 tl vermiş mutlu etmeyi sever ama böyle şeyler hakkında bilgisimi yok salağamı yatıyo bilemedim kayınvaliden çok doğru söylemiş şunu istiyorum demek çok itici muğlalılar bu aradaNereliler bu arada..
onu demeye bile çekiniyorum yanlış anlamasından korkuyorum şu zamana kadar aramızda hiç maddi bi konudan sorun olmadı sürekli hediye alır gezdirir elinden geleni yapar çiçekle çikolataya nerden baksak 500 tl vermiş mutlu etmeyi sever ama böyle şeyler hakkında bilgisimi yok salağamı yatıyo bilemedim kayınvaliden çok doğru söylemiş şunu istiyorum demek çok itici muğlalılar bu arada