- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
-
- Konu Sahibi homesweethome3
Tabi diyemezsin ama nasil adetleriniz var diye sorarsin iste eltin yada gorumcen varmiaynı şehirde oturuyoruz ama memleketlerimiz farklı sağlık olsun şunu bunu istiyorum diyememki :)
eltim var canım ona sadece yüzük takılmış sanırım doktorlar zaten sonrasında kendilerine alalarını almışlardır:)Tabi diyemezsin ama nasil adetleriniz var diye sorarsin iste eltin yada gorumcen varmi
Hm o zaman yuzuk takarlar sanada bilezik dugundemi takıyorlar canimeltim var canım ona sadece yüzük takılmış sanırım doktorlar zaten sonrasında kendilerine alalarını almışlardır:)
Ya bunlari nisanlinla konusabilirsin yani adetleriniz nasil diye sunu istiyecem denmez ama sonra sende adetlerini anlatirsin boyle boyle diye senin sevgilin ne is yapiyor yaeltim var canım ona sadece yüzük takılmış sanırım doktorlar zaten sonrasında kendilerine alalarını almışlardır:)
ya canım o bana zaten dediki annene sor bakalım adetleriniz neyse yerine getirelim ama bilezik istiyorum set istiyorum denmezki onların gönüllerinden kopması lazım bak homeostas biz sana şunu şunu alıcaz sendende beğenmeni istiyoruz bunu deseler anlarım ama kuru kuruya sen ne istersen yaparız denince bişey isteyememYa bunlari nisanlinla konusabilirsin yani adetleriniz nasil diye sunu istiyecem denmez ama sonra sende adetlerini anlatirsin boyle boyle diye senin sevgilin ne is yapiyor ya
Yada soyle dersin bizim adetlerimizde nisanliyken bilezik takilir desenya canım o bana zaten dediki annene sor bakalım adetleriniz neyse yerine getirelim ama bilezik istiyorum set istiyorum denmezki onların gönüllerinden kopması lazım bak homeostas biz sana şunu şunu alıcaz sendende beğenmeni istiyoruz bunu deseler anlarım ama kuru kuruya sen ne istersen yaparız denince bişey isteyemem
haklısınız kendi ailem takar kimse takmasa bile :) ama elalem içinde ne bileyim bişeyim olsa fena olmazdıYani takilirsa kucuk birseyler takulabilir nisanda, oda icinden gelen kisi takar.. en azindan biz de boyle.. kayinvalide geline ya aileden kalan ya da her zaman takabilmesi icin kucuk bir set yada hos zarif bir taki takar... bazen kolye, bazen bilezik, bazen yuzuk hatta broş.. bence cok takma buna zaten dugunde takilan takilacak
ne güzel canım ben bi bileziğe razıyım oda olmayacak sanırım :)banada bi set 3 bilezik takmışlardı, hatta kayınvalidem büyük gelinime ne taktıysam Aslımor a da onu yapıcam dedi annemde: siz bilirsiniz altın kızımın olucak takıda şanınıza dediben ne yapayım dedi.hatta nişandan sonra takıları verdik onların kasasına çünki evde herkes çalışıyordu hırsız girer çalınır falan diye korkmuştuk.
kafana takma bu kadar ,soranlarada düğünde yapıcaz falan dersin.
maşallah en güzeli sevgi saygı zaten keşke banada bilezik taksalar ince kalın farketmez2 ince bilezik. Sonra o bilezikleri alıp düğünde tekrar taktilarAma hiç sorun değil. Çünkü kayinvalidem ve kayinpederim iyi insanlar ve bana değer veriyorlar. Bunuda bilezikle altınla satın alamazdim
bilmemek mutluluktur keşke bende bilmeseydimAllah allah ya ben bunlari keske önceden bileydim kizlar ya ...
bilmemek mutluluktur keşke bende bilmeseydim
maaaann bosver elalemi :) sen kuracagin musmutlu aileye bak ki mutlaka bisey takilir zaten :)haklısınız kendi ailem takar kimse takmasa bile :) ama elalem içinde ne bileyim bişeyim olsa fena olmazdı