nişan sıkıntısı..

Bana 22 ayar set ve iki adet 20 gr adana burma bilezik taktılar. Nişanlım bana sormuştu ben de söylemiştim :KK53:

bana bi kelepçe birde kolye takmıştı eşim hiçte sormamıştım ve söylememiştim sorun dahi etmedim
resimlerde takım olsun diye gidip kendim altın kaplamalı sahte ama şık setlerden almıştım herkes altın zannetmiş :KK70: eşim taktı sanmışlardı. :KK70: :KK70:
nışanda ne istersin saat felan ister misin yoksa düğünde mi alalım diye siz sorun siz açın konuyu ağzını yoklayın.
oda güzelmiş :KK70:kendin seçmedinmi canım kolyeyle kelepçeni

Tatlım benim. Boşver o zman. Ailenle konuşmuşlar anlaşmışlar. Belki nisandaki hediyesidir bahsetmek istememiş olabilir aile.. belkide hiç bişey gelmeyecek. Üzme kendini. Sana 100 bilezik taksa o "el" dediğimiz insanlar neden 101 değil der burun kıvırır. Sen mutlu ol yeter. Gerçekten para için şimdiden huzur bozmayın. İlerde daha feci sonuçlar doğurabilir.
MutMutlU kal..
çok teşekkür ederim bende huzurumu düşünüyorum bilezik olsa nolur olmasa nolur birde şu insanlar olmasa hiçbişey düşünmücem

Biz de evde yaptık ama bizde kız tarafı takı takmaz. Erkek tarafı da çekirdek aile gelmişti onlar taktı sadece. Durumlar çok iyi değilse nişanda takmayıp düğünde takabiliyorlar ama.
Ama ben sorabiliyordum o zamanlar bir şey takılacak mı ne olacak diye. Sorabilirsiniz bence, bir sakıncası yok.
işte ben soramıyorum yanlış anlaşılmaktan çok korkuyorum durumları fena değil

Nişan günü karar verilirken aileler konuşur bunu bence boşuna stres yapma.
Nereli olursa olsun illaki nişanda takı takarlar.
Seni anlıyorum insan ele güne karşı mahçub olmak istemiyor değer görmek istiyor ama madem bu kadar cömert ve zevkli sözlün var dert etme.
Çünkü nişanda zaten bunları yapmaz salağa yatarlarsa düğün alışverişinde yandın demektir.
Karşındaki kişileri aileyi tanıma günleri bunlar.
derdim sırf el gün hiçbişeyde gözüm yok aileler henüz o konuşmayı yapmadı kendinden büyük abisi var onlara bitek yüzük takılmış zamanında o yüzden banada bişey geleceğini sanmıyorum canları sağolsun insanlarda elbet unutur

Bana bişicik takmadılar, bedavaya gittim ben.. :KK66:

Aman ağzımızın tadı bozulmasın ali rıza bey, altının ne önemi var.
bende bu kafadayım en sıkıntılı dönemler bu zamanlar biliyorum hem çevremden hem forumdan maddi konulardan sıkıntı çıkarsa çok üzülürüm o yüzden hiç sesimi çıkarmıcam varsın bedavaya gideyim :)

Kaşlarını aldırdın mı kız :KK45:

Banada nişanda bişey takılmadı zaten istemedim hoş evlenirkende takmadılar çünkü durumları yoktu kimseyi zora sokmaya gerek yok pişmanmıyım bişey istemedime asla
hahah istemeden hemen önce düzelttirdim :KK53: durumları olmasa şu konuyu açmam bile ama ne bileyim insan hevesleniyo elalem içinde bişey görünsün istiyo almazlarsada canları sağolsun

hahah ya ne güzel banada ne istersen alırım herşeyim sana feda diyor devamı yok :KK53:
Valla ben söylemiştim sen de söyleyebilirsin ele güne sakız olmayalım hayatım ufak da olsa ailen bir şey taksın diyebilirsin. Benim eşimin ailesi sadece taki taktılar nişan ve düğünde geri kalan her şeyi ikimiz yaptık gönlümüzce benim de hiçbir talebim olmadı. Her şey gönlüme göre oldu. Allah size de kazasız belasız bu güzel günleri atlatmayi nasip etsin mutluluklar diliyorum :)

derdim sırf el gün hiçbişeyde gözüm yok aileler henüz o konuşmayı yapmadı kendinden büyük abisi var onlara bitek yüzük takılmış zamanında o yüzden banada bişey geleceğini sanmıyorum canları sağolsun insanlarda elbet unutur
Tek tavsiyem sana değer verildiği kadar değer ver onlara.
Elalem unuturda sen hiç unutmazsın yapılanları yapılmayanları.
Herşey maddiyat değildir ancak varken yapmayıp çamura yatıyor şimdikiler ama iş gelinliğe geldimi hizmetçileri olsun istiyorlar.
Bak şimdiden kırgınlıkların oluşuyor bu eksilmeyip devam ediyor malesef.
Evleneceğin kişiye güvenin tam sa ve seni her şartta ve herkese karşı koruyup dayanağın olacağına eminsen boşver bunları ne diyeyim.
Ama öyle olmuyor ben bunları zehir zıkkım gibi yaşadım.
Erkek tarafı görünüp gidiyor sonra kendi ailenin üzüntüsünü laflarını dinlemek zorunda kalıyorsun. Çok zor bu evlilik işleri

Valla ben söylemiştim sen de söyleyebilirsin ele güne sakız olmayalım hayatım ufak da olsa ailen bir şey taksın diyebilirsin. Benim eşimin ailesi sadece taki taktılar nişan ve düğünde geri kalan her şeyi ikimiz yaptık gönlümüzce benim de hiçbir talebim olmadı. Her şey gönlüme göre oldu. Allah size de kazasız belasız bu güzel günleri atlatmayi nasip etsin mutluluklar diliyorum :)
sizinki en güzeli olmuş ah bi diyebilsem aramızdaki saygıyı bozmaktan korkuyorum çok teşekkür ederim inşallah sıkıntısız atlatırız

Canim hayirli olsun simdiden bana burma bilezik takmislardi orda adet nasil bilmiyorum ama nisanda yüzük takilip sonra alisverise cikilirmi sizin orda ne zaman yapilir alisveris kiz verdikten sonra alisverise cikilir altin kiyafet hersey alınır

Tek tavsiyem sana değer verildiği kadar değer ver onlara.
Elalem unuturda sen hiç unutmazsın yapılanları yapılmayanları.
Herşey maddiyat değildir ancak varken yapmayıp çamura yatıyor şimdikiler ama iş gelinliğe geldimi hizmetçileri olsun istiyorlar.
Bak şimdiden kırgınlıkların oluşuyor bu eksilmeyip devam ediyor malesef.
Evleneceğin kişiye güvenin tam sa ve seni her şartta ve herkese karşı koruyup dayanağın olacağına eminsen boşver bunları ne diyeyim.
Ama öyle olmuyor ben bunları zehir zıkkım gibi yaşadım.
Erkek tarafı görünüp gidiyor sonra kendi ailenin üzüntüsünü laflarını dinlemek zorunda kalıyorsun. Çok zor bu evlilik işleri
gerçekten çok zormuş daha bi isteme oldu şimdiden dertler başladı annem o konuda sıkıntı etmez sorarlarsa hiçbişey istemiceksin diyor erkek arkadaşım kazandığı parayı neredeyse beni mutlu etmek için harcıyor sürekli gezdirir yedirir hediyeler alır ama abisine yapılmamış banada olmayacak sanırım

Canim hayirli olsun simdiden bana burma bilezik takmislardi orda adet nasil bilmiyorum ama nisanda yüzük takilip sonra alisverise cikilirmi sizin orda ne zaman yapilir alisveris kiz verdikten sonra alisverise cikilir altin kiyafet hersey alınır
sağol canım benim,isteme bitti nişan merasiminden önce yapılacak alışveriş kıyafetler yüzük alıncak ne takı lafı ne de geline bohça lafı var hiçbişey demediler olmayacağını düşünüyorum

X