- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 39
- Konu Sahibi desert06rose
-
- #1.701
aynen ölee formaliteden olucak söz deee şu yüzük olayı muamma bizim. söz için ne yaptınız siz ayrı yüzük m aldınız?? yoksa söz nişan düğün hepsi bir mi oluyo? ama öyleyse seneye kadar eskiycek yüzüğümm
Kızlar büyük gün 3 Temmuzz.. İsteme + Nişan
ayy canımmm gözünaydın azıcık kalmışdüğünü ne zaman düşünüysunuz ??
Kızlar büyük gün 3 Temmuzz.. İsteme + Nişan
anladım canım hayırlı uğurlu olsun..erkenmiş düğününde yer bakın sonra istediğiniz zaman zor bulunuyo :26::26:
canım hayırlı olsunn yaa ne güzel şimdi alışveriş düğün telaşı felan :) hayırlı olsun inşallah çoook güzel olur nişanın :) buraya yazmayı unutma hazırlık aşamanı ben gibi sırada nişan olanlara yardımcı olursun
bu arada gelinlik nişanlık seçtin miii
sağol cnm şk ederim. bakıcaz bakalım nişanı atlatalım hayırlısıyla da
tabiki yazarımgelinlik seçtim sayılrı en azından model var kafamda. dantel kol sade bir gelinlik düşünüyorum. nişan kıyafetine karar veremedim yanlız
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/449298-gelinlik-arayanlar-icinnnn.html
bi incele bunu istersen.. 7 TL ye özel dikim gelinlik yada nişanlık seçme şansı 12 temmuza kadar
peri gibi olacaksın desene.. gelinlikten çok nişanlık seviorum ben delimiyim nee
desert neden getirmediler ki damadı
desert neden getirmediler ki damadı
gerçekten he.. madem damat gelmio siz annemlerle buyrun oturun bende bi koşu müstakbel eşimi görüp geliyim demek vardı
getirdiler canımm..gelmicem heralde diodu benimkii.sonra kapıyı açınca önce kayınbabam sonra kaynanam ve bide baktımki benimkigetirmişler.o gün güzel geçti ablamı işten almaya gittik nişanlım kardeşi benim akrdeşim..sonra oda da oturduk hepberaber babamlar konuşuoalrdı içerde..30 ekim düğün günü biraz sorun oldu yemekli olacak die o günü bulabildik demişlerdi şimdi yemeklide olmucakmış ama yine o gün olacağını sölemişler..halbuki yemeksizse daha erkene de bi yerde mutlaka bulurlardı düğün salonu neyse herşeyde bi nasip vardır bakalım nasibim neymiş görücez :44: bu arada dün kına salonumuda tuttuk 29 ekime :82: hayırlı olur inşallah bizim için Rabbim gönlümüze göre versin herşeyi
Hayırlı olsun canımcım.. 29 Ekim de her nerdeysem senin için göbek atıciiimmm
her işte bi hayır vardır. bazen yemeksiz olması daha ii oluo . çok acaip yemek yenilen düğünlere şahit oldum. :26:
getirdiler canımm..gelmicem heralde diodu benimkii.sonra kapıyı açınca önce kayınbabam sonra kaynanam ve bide baktımki benimkigetirmişler.o gün güzel geçti ablamı işten almaya gittik nişanlım kardeşi benim akrdeşim..sonra oda da oturduk hepberaber babamlar konuşuoalrdı içerde..30 ekim düğün günü biraz sorun oldu yemekli olacak die o günü bulabildik demişlerdi şimdi yemeklide olmucakmış ama yine o gün olacağını sölemişler..halbuki yemeksizse daha erkene de bi yerde mutlaka bulurlardı düğün salonu neyse herşeyde bi nasip vardır bakalım nasibim neymiş görücez :44: bu arada dün kına salonumuda tuttuk 29 ekime :82: hayırlı olur inşallah bizim için Rabbim gönlümüze göre versin herşeyi
Canımmm çok sevindimmmm bak o kdr strese girdin ama kına saLonun biLe tutuLdu..hersey gönLüne göre oLsun inşşş =)
Desertcim hayırlısı olsun canım. Daha öncede konuşmuştuk bunu, malesef hiç bir şey tam istediğimiz gibi olmuyor, öyle valla. Hayırlısı tatlım
Bu arada kına gecen için bana bahsettiğin düğün salonu mu tuttunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?