- Konu Sahibi desert06rose
- #1.441
Kızlar stüdyo fotoğraflarımı aldımmmm gösteriyorum şimdi size alıntı yapmayalım lütfen....
Ben göremediiiiimmmm
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar stüdyo fotoğraflarımı aldımmmm gösteriyorum şimdi size alıntı yapmayalım lütfen....
hayır canlar pazar günü kadınlar tanışcak. annemle annesi filan ilk kez karşılaşcakk
allahım nası bi heyecan bu yaaaaa
benim babamda istemiodu ama zamanla alışıolar başka elden ne gelir..kızı sevmiş vermicekmi o eskidendi şimdi çok kalmadı öle..korkma canım sen Allah büyük kaderinde varsa su gibi akıp olur herşeyy..bu arada nevşehir benim memleketim demek oraya gelin gidecen neresine gidicen ??
selammm..bende resimleri kaçırdımm :) kısmet düğün fotolarına olsun inş.
evlenince nevşehire mi yerleşceksiniz..benim erkek ark.da nevşehirde çalışıyor bizde oraya gidicez oyüzden merak ettimm
kızlar bu hafta sonu tanışmaya gelicekler ama babam hiç istemiyoor dua edin bana da![]()
kızlar davetiyenin şirinliğine bakınnerden bulabilirizki böle bi davetiye
![]()
bu davetiye koleksiyonumda mevcut
kıvılcım davetiye no:5323
desert salon işini konuştuk benimkiyle aralıkta nişan taksak ocajta aramaya başlarım dedi bizde mayısta istioz çünkü...
geç mi acaba ocakta bakması
bulunmama durumu olurmu ki...
4 ay öncesinden yani..
ay sinir etti yaaa
tanıdıklarım va onlara ayaralattırırm dedi seninkilerin işi gibi
tanıdık fayda etmio öle şeyde dedim ozaman aralıkda bakarım diyo
sen kafanı yorma bunlara diyo
sora ortada kalırsak görürsün dedim bişe olmaz dio![]()
tanışma güzzel geçti kızlaarr.. ama daha isteme söz hakkında babam hiç bişe demiyo yaa.. beğendi aileyi falan. yaşım 19 ekimde 20 yaşma grcem yaşm küçük diye istemiyo kıyamıyo.. bu tanışmayıda benm hatrm için kabul etti sanrm. bilmiorm bakalm neler olck
aynı lafları benimkide diodu..bak 4 ay var ama ortada salon yok :26: yüzüne vuruyorum sürekli ben sana demedimmi die sesini çıkartamıo kaynanam aradı bugün 30 ekime bulduk die ben istemiyorum soğukta düğün yapmak dedim..başka yerlere filan bakalım dediler bilmiyorum..benimkide hallederiz buluruz gibisine konuşuo bekliyorum bulmalarını..ya canım siz belki bulursunuz..bizimkiler bide tutturmuş illede hafta sonu akşam vakti olsun die...gündüzede baksalar belki bulurlar :44: mayıstada o kdr çok düğün olmaz heralde :44:
hadi canım en önemli kısmı atlatmışsın...gerisi inşallah çorap söküğü gibi gelir..hakkında hayırlısı olsun :97: bu arada gerçektende baban kıyamamakta haklı daha küçükmüşsün canım yaa :26:
tanışma güzzel geçti kızlaarr.. ama daha isteme söz hakkında babam hiç bişe demiyo yaa.. beğendi aileyi falan. yaşım 19 ekimde 20 yaşma grcem yaşm küçük diye istemiyo kıyamıyo.. bu tanışmayıda benm hatrm için kabul etti sanrm. bilmiorm bakalm neler olck
Cnm hadı tanışmayı atLatmışsın gözün aydın =) Gerisi de geLir inş Allah'ın izniyLe..Baban birassscıkkkkk haKLı ama sonucta sen istiosan kıramaz seni =) geç oLsun güç oLmasın demişLer cnm hayırLısı oLsun
senden bahsediodum mayıs die..evet annem söledi o görmüş haberlerde..anam milletin bu sene evleneceği tutmuş geçen senelerde filan hiç duymamıştım böleaaa canım seneye mi kaldı yaaa
mayıs diye kendininkinimi diyon benimkinmi
bilmiom yaa çok emin konuşuo seninki gibi
geçen haberlerde bile çıktı gördünmü
salonlar dolup taşmış ramazan dolayısıyla herkez ekime ve sonraki aylara yüklenmiş hatta 2012 den gün alan da olmuş eyvahhhh ...neyse biz bi nişanlanalımda bunlar aile birliği ile halldelir sanırım..inşalah tabikicanım aralıkta mayıs için bakınmak geç olurmu sence
ilk başta çok karşı çıktı 20 yaşndan önce olmaz diye işte![]()
senden bahsediodum mayıs die..evet annem söledi o görmüş haberlerde..anam milletin bu sene evleneceği tutmuş geçen senelerde filan hiç duymamıştım böleaman hayırlısı olsun nasip kısmet bakalım :97: bilmiyorumki canım aralık geçmi olur mekan bulmak için :44: mayıs diosunuz ya mayısta çok fazla düğün olmazmış gibime gelio bulursunuz canım yer sen şimdiden bunları kafana takma
bizim seneye olmaz canım galiba..seneye temmuza bakın yer diorum benimki hiiç istemio ille bu sene olacak kışıydı soğuğuydu farketmio onun için :26:
neyse canım hayırlısı olsun hakkında sonuçta bi adım atıldı artık bundan sonra Allahın izniyle
bilmiyorumm kayınbabam araştırıomuşş..bulurlarsa olucak eylülde bulamazlarsa 30 ekime kalıcaz gibiayy canım seninki istemiyosa süper
biliyosun erkek isteyince oluyo herşey
bütün salonları gezmişmi canımm öylemi oluyor...
mayısta olur inşallah bizimde yaa inşallah seneye buzamanlar düğünüm olur inşallahhh ....
tanıdıklarına sölemedilermi daha canım
öle diyolardı ya hani adamları varmış falan
buarada desertcim ablanla aran nasıl
seninkiyle konuşuyolarmı muhabbet ediyolarmı
yüzüğüne falan bakıomu ablan çok güzelmiş diye konuşuyomu merak ettim de